Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

I kod mene je KOR product code, tako da nema veze sa tim. :)

Trenje, nece tako. Probao sam dva puta i nije root. Sada sam odradio posle flesha fw-a odma CF-root i radi...ne znam u cemu je stos.

P.S. Imam fore do 17h da se izigram posle moram nazad, pa sam u sobi tek oko 21:30h :banana:

sa marketa skinuti superuser i busybox pa tek onda instalirati titanium. meni je proradilo:banana:
ups, ako je to bilo pitanje ili dilema, ovde sve desava brzinom svetlosti...

Poslednja izmena:
moja pretpostavka je da je problem je csc-u za vas kojima nece da skida sa marketa

Da li se nekome desilo da mu posle update-a kompjuter internu karticu vidi kao cd drajv?

na xda se ljudi bas zale na to...nisam video resenje

I kod mene je tako, samo što sam sad tek uključio to da proverim, pošto fajlove prebacujem preko wirelessa, za to koristim SwiFTP da na telefonu digne ftp server i onda se zakačim preko Total Commandera na lokalnu adresu telefona.

Mislim da je voodoo krivac za to. Stock kernel lepo prikazuje obe kartice...

Poslednja izmena:
Definitivno nije KOR, stavio sam XEU isti djavo...

Jedino da probamo CSC od Vip firmvera, mozda tako upali, nije mi jasno...

I kod mene je tako, samo što sam sad tek uključio to da proverim, pošto fajlove prebacujem preko wirelessa, za to koristim SwiFTP da na telefonu digne ftp server i onda se zakačim preko Total Commandera na lokalnu adresu telefona.

Sa JPU + CF Root normalno prijavljuje drajvove. Kada se instalira voodoo onda ga prijvljuje kao CD drive...

Pozdrav svim korisnicima Galaxy S.
Ova tema je vrlo interesantna, ali je ogromna, a korisne informacije razbacane po istoj. Predlazem da se ova tema zatvori i otvori nova, u kojoj ce prvi postovi dati sazet pregled korisnih informacija i uputstava.

Mrzi te da citas?

Meni je u početku brljavio market ali sam bio uporan (stavljao više puta istu stvar na download)i onda je proradio.

Ova tema je vrlo interesantna, ali je ogromna, a korisne informacije razbacane po istoj. Predlazem da se ova tema zatvori i otvori nova, u kojoj ce prvi postovi dati sazet pregled korisnih informacija i uputstava.
Predlog se odbija.

korisne mozes da nadjes u potpisu nekih ljudi koji u ovoj temi redovno pisu.

Postao sam clan galaxy s kluba, uzo sam danas u Vipu :)

E sad stigao sa 2.2 froyo. I9000XXJPP

Verzija kernela 2.6.32.9

FROYO.XFJP7

Verovatno ima novije, vidim da pricate o 2.21. Gingerbread port cu kasnije da vidim sta kako, kada se upoznam sa telefonom.

Za lagfix pretpostavljam da vazi ovo Caesarom guide http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2381066&postcount=2575

Sta jos treba da znam?

Mozemo eventualno da uzmemo i napravimo jedan zbirni post ali da gasim temu zbog toga - no way.

Verzija kernela 2.6.32.9

FROYO.XFJP7

Verovatno ima novije, vidim da pricate o 2.21. Gingerbread port cu kasnije da vidim sta kako, kada se upoznam sa telefonom.

Za lagfix pretpostavljam da vazi ovo Caesarom guide http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2381066&postcount=2575

Sta jos treba da znam?

Ne vazi vise taj lagfix, ima novija verzija - v5 Stable. Nakon fleshovanja toga imaces Root i 2e recovery.

Probaj da obrišeš keš iz market aplikacije. Meni lepo radi na stock jpu + cfroot.

Sad cu da probam.

Instalirao sam CWM, ali kad udjem u njega da instaliram onu temu, on sve ok uradi ali kad se foon bootuje on se bootuje na TW, gde gresim?

Verzija kernela 2.6.32.9

FROYO.XFJP7

Sta jos treba da znam?
Uh cek danas nam je haos ovde, izasala zamzungova nova verzija froya 2.2.1 koja je odlicna, po prvi put, pa smo sad na flash&reflash drogi :smoke:

Poslednja izmena:
Jos jedan problem, zaglavljuju se aplikacije. Ne mozes joj nista stane, zabaguje se, samo power off pomaze. Do sada sa barcode scaner-om, titanium backup-om i twiter-om.

Jel'te, Galakticari :p... jel' prodje kod vas jedan dan, a da ne flesnete nesto? :D:D:D

Market radi na stock kernelu, ponovo sam sve fleshovao.

Sad sam fleshovao 1.2GHz kernel, pa cemo videti.

Sta ste zapeli za Quadrant score, to je samo benchmark. Mnogo je vaznije kako vam sam uredjaj radi.

Radi i sa 1.2 GHz kernelom. Prvo sam fleshovao JPU pa skinuo nesto sa Marketa, posle fleshovao Voodoo 1.2 kernel i radi sve kako treba.

Trebalo je prvo da probaš sa kešom. Sada neznamo da li to pali ;)

Da li neko ima android keyboard sa srpskim latin slovima i vibracijom a da nije HTCIMEmod?

Poslednja izmena:
Vrh Dno