Cradle Alarm 4.7.5Moze preporuka za neki dobar alarm program za WinMobile?
Cradle Alarm 4.7.5Moze preporuka za neki dobar alarm program za WinMobile?
da li je neko ko je na VIPu uspeo da osposobi VPN?
iz nekog nepoznatog razloga NE. izgleda da i pored svih dobrih strana vip ima ozbiljnu manu koju si imao prilike da primetis. ako nekim pozivom call centru ili sl resis problem pisi ovde ja nisam imao zivaca ni da probam. probao sam i preko racunara da se nakacim na vpn sa 3g konekcijom ali bezuspesno.
Cradle Alarm 4.7.5
je l' pokreces 'rucno' ili preko loadera? meni npr vise ne radi loader od mskip-a, moram rucno...
ako pokrenem preko loadera zakoci se na zelenim htc slovima
Taj Chucky Dexter je odlican.
Cini mi se da si odabrao nesrecnu kombinaciju za Android. Preporucujem da probas ovaj koji je voodoons okacio u svom poslednjem postu. Taj build izvorno sadrzi hastarin kernel, i radi izvanredno. Jedino nema Sense, ali to nikako nije mana
Uz taj Dexter WM ROM mislim da ces imati najbolju kombinaciju!
Uzgred, ja nikada ni sam bio zadovoljan kombinacijom mdeejay builda i hastarin kernela
Svaki build je radjen na osnovi nekog od postojecih telefona, EVO, Desire, DHD... Kerneli su pisani i imamo par kernela koji se provlace krzo sve buildove.
Build X je radjen na Y osnovi sa Z kernelom... Razlicite kombinacije Y i Z daju razlicite X-ove..
Tako da, JSN, menjanje bulda moze ali ne mora znaciti i menjanje kernela dok mozes menjati razlicite kernel kroz isti bulid... Izgleda malo konfuzno, a? :rotf:
Pre neki dan sam napravio tabelu razlicitih buildova i u cemu se razlikuju da bih malo olaksao sebi snalazenje u gomili...
Svaki build je radjen na osnovi nekog od postojecih telefona, EVO, Desire, DHD... Kerneli su pisani i imamo par kernela koji se provlace krzo sve buildove.
Build X je radjen na Y osnovi sa Z kernelom... Razlicite kombinacije Y i Z daju razlicite X-ove..
Tako da, JSN, menjanje bulda moze ali ne mora znaciti i menjanje kernela dok mozes menjati razlicite kernel kroz isti bulid... Izgleda malo konfuzno, a? :rotf:
Pre neki dan sam napravio tabelu razlicitih buildova i u cemu se razlikuju da bih malo olaksao sebi snalazenje u gomili...
Ajde redom, voodoo spava
JDMS izvanredno radi, meni je bolji/stabilniji od svih prethodnih koje sam probao, a i izgleda odlično! Povremeno i na njemu ispada signal, ali se brzo vrati.
Nema sense, ali to uopšte ne smeta. Snaći ćeš se, sigurno, probaj.
Uputstvo za menjanje kernela - ne postoji jedno, generalno. Onaj ko objavi go kernel, objavi i uputstvo kako da ga staviš. To je ovde već pisano.
Ja nikada nisam koristio posebni karticu za Android. Imam jednu od 8GB, sa nje vozim sve.
Data.img. Već je ovde čini mi se voodoo pisao da je probao verziju 1GB, da je shvatio da mu ne treba, vratio se na 512. Ja obično pustim da build sam kreira data.img, osim ako je u startu ugrađen. Koliko god da napraviš data.img, taj prostor će, logično biti zauzet (nedostupan) i WM-u.
Probao preporuceni build i super radi! Malo mi fali sense interfejs i HTC zezancije ali mogu da se nadju drugi programi koji ih menjaju. Ono sto ce me verovatno odvratiti od koriscenja androida je potrosnja: 350Ma u standby i u toku koriscenja. Sutra moram da citam one preporuke za bateriju na XDA, dotle WM![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari