Šta je novo?

HTC HD2

Aha, hvala. Palo mi je to na pamet i ranije ali mislio sam da nije do toga posto mi ime vremenske zone stoji pravilno. Uradio sam to:)

Nazalost ne pomaze to. Izgleda da je nesto do vremenske prognoze jer svaki put kad skine informacije promeni vremensku zonu, umesto Osla ode na Madrid i jedan sat unapred. Nista mi nije jasno. Izgasio sam prognozu pa ce mo videti. Pozz

Taj problem je valjda pogodio sve HTC HD2 evropske modele, izgleda da je problem u WM, a ne u Sense-u.
Kod većine modela je radilo ovo što ti je predloženo.
Ima još par rešenja za koja ja znam:

rešenje 1
rešenje 2

meni radi tako sto iskljucim time sync (u phone, gsm/umts tralala) i ukljucim sync with internet (u settings>data services)

duttys rom (koji dolazi sa cookovanim fix cabom njegovim), moze se naci ovde -> http://fileserve.com/list/7crxMsx

Duttythroy Winter Time fix.cab

Ok. Hvala na pomoci. Iskljucio sam update prognoze i za sad je ok. Vidim da je izasao novi rom na njihovom sajtu pa cu ubaciti. Mozda mu bude bolje ;)

Nece mu biti bolje, HTC jos nije objavio fix. Nemoj se lisavati vrem prognoze zbog ovoga, sigurni moze da se resi

Koji radio ROM se pokazao kao najbolje resenje za Telenor mrezu, WM Rom, android?
Da li radio regulise audio drivere za zvuk, u smislu otklanjanja eho-a prilikom poziva na android platformi?

Meni 2.12, jedino na njemu sam dostupan i baterija traje solidno!

Probao sam gomilu ROM-ova i gomilu andoid varijanti i nikako ne mogu da se rešim eho zvuka kad koristim android. Probao sam i razne varijante radio rom-ova. Nista nije pomoglo. Kad koristim WM zvuk je odlican. Sta dalje? Da li neko ima resenje mog problema?
Hvala unapred

Ako te prvenstveno zanima Android, probaj neki od WM ROMova koji su namenski pravljeni za to. Predlazem VBN ROM, nalazi se na XDA u istoj sobi u kojoj i Android ROMovi.
2.15 radio takosje odlicno radi na obe platforme

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Ljudi recite mi kad pokrecete android, jel idete prvo haret, pa clrcad, ili samo kliknete na onaj android launcher
pitanje za korisnike koji koriste energy romove....

Ljudi recite mi kad pokrecete android, jel idete prvo haret, pa clrcad, ili samo kliknete na onaj android launcher
pitanje za korisnike koji koriste energy romove....

nebitno je koji rom koristis , ne razumem zasto ljudi misle da izabrani rom nosi tolike ( ili bilo kakve u vecini slucajeva) razlike u pogledu prakticnog koriscenja.

izaberi neki launcher ako nista to je brzi i laksi nacin

1. clrcad.exe - da bi imao zvuk u androidu
  2. haret.exe - da bi pokrenuo android
Ja ne koristim launchere, pokrecem rucno ali se pobrinem da mi svetlo tastature bude ukljuceno dok ih pokrecem

Dovoljno je da kliknes na taj built in launcher u Energy ROMu, sve ce raditi OK

A kako da promenim kernel...meni srce bateriju ko blesav...znaci oko 56-60mah
a citah ovde da je nekima 4-5-6...znaci da bar dan moze uz normalno koriscenje da izdrzi...a ne
ja sedim i blejim i pogledam posle 10 min on skinuo 1% ili nekad i vise

nebitno je koji rom koristis , ne razumem zasto ljudi misle da izabrani rom nosi tolike ( ili bilo kakve u vecini slucajeva) razlike u pogledu prakticnog koriscenja.

izaberi neki launcher ako nista to je brzi i laksi nacin

pa posto ne koristim , niti sam koristio druge romove ( duze od 2-3 sata ) pitam za ovaj jer njega najbolje znam a i u sebi vec ima android launcher, pa da li ima neke razlike ako ja rucno pokrenem ta 2, ili mogu samo da kliknem na launcher i on odradi sve lepo...

restartujes android par puta dok ne dobijes 5-9mA potrosnju.. potrosnja zavisi i od aplikacija koje su u pozadini.. ono, kao bitna stavka za potrosnju je da ti svetlo tastature bude ukljuceno dok startujes clrcad.exe i haret.exe
a za svaki kernel imas uputstvo u prvom ili drugom postu kako se stavlja preko postojeceg..

imas readme u tom zipu kad skidas kernel (bar u hastarinu, ne znam sta koristis)

Помоћ... Скинуо сам iGO primo, распаковао га на мем. картицу али кад хоћу да покренем пише Content error global_cfg not found ... Јел негде грешим или?

Ti ne gresis, verovatno to sto si skino ili ne valja, ili nije za hd2

Можеш да ми даш линк на пвт од навигације коју ти користиш?

imas PM :)

Inace necu da menjam kernel...uspeo sam sa deejay android romom uz pomoc voodoons-ov savet da uz pomoc par restarta dovedem
potrosnju na 5mah i prezadovoljan sam...android bas lepo klizi...i sve to...ali ipak je prava stvar imati oba sistema...
tacno se dopunjuju...sta 1 nema drugi ima, i obrnuto... :)
za sad neka stoji par dana android...cisto da ga drndam malo...a posle laganeze... :)

Poslednja izmena:
:bottle:

Prilozi

• snap20101204_111912.png
    snap20101204_111912.png
    51.7 KB · Pregleda: 134

Sta uradi to :zgran:

Moze preporuka za neki dobar alarm program za WinMobile? G-alarm je bio uzrok trzanja i kocenja telefona pa sam ga maknuo, ovaj u sense je toliko nezgrapan da sam juce umesto podesavanja alarma izmenio SAT tako da se probudih samo 4h ranije! :crash:

Nazad
Vrh Dno