Šta je novo?

Company of Heroes Online

Uzeo sam nemachkog hroja (odbrana) i molio bih iskusnije igrache da me posavetuju za taktiku chim krene igra da li prvo 5 engineer pa onda sve ostalo ili 3 eng pa peshadija da brani shta je zauzeto ili neshto trece :d

kako nabacite iskustvo engineeru??? ako ga poshaljem u borbu ode a da nikog pre toga ne ubije ako ga ne poshaljem nema iskustva :trust:

Sa nemcima ides ili Volks ili Motor snajper ili Mg-snajp kombinacija. Izbaciš 2 inzinjerca i neka zauzimaju strateška polja zavisno od mape. Iskustvo se stiče tako što ih vratiš nazad važno je da ne poginu.

Ako sam te dobro razumeo taktika je sledeca:
- 2 eng da zauzimaju tachke
- 1 eng prva gradjevina
varijanta a: volks, motor, snajper
varijanta b: mg, snajper
i obezbedjujem granichne tachke

shto se tiche iskustva inzinjerije nisam napomenuo da nisu obichni nego oni shto sam ih dobio kao nagradu za heroja

Moze i tako, ali ja napravim prvu kucicu sa postojecim inzenjercima, a posto mi se heroj koji pravim odmah sastoji od 5 ljudi on ide direktno na polja gde protivnik osvaja i ja ga sa mojih 5 koljem bez problema. Plus sto su upgrejdovani sa puskama i 20% health. Znas kako, ja volim MG-snajp kombinaciju ali sve zavisi kakav je protivnik i koja je mapa na primer. To jest, dosta toga zavisi od izabrane taktike i mape mogu ti reci.

Stalno me amarichki avioni bombarduju (da li zvuchi poznato:-devil-:) da li ima neka odbrana od toga :smoke:

i ja najviše s avio amerima muku mučim, ali za bombe treba municija dakle recept je jasan, svom silom pokušati držati polja municije.

Ostwind moze sigurno

ali ja takvih jedinica nemam :S: odakle vam ti Ostvindi ja jedino shto sam se setio su flakovi ali me odavno nisu avioni napali tako da nisam imao prilike da probam. inache kada smo kod flakova nema nishta lepshe nego kada sheman naleti na flak 88 :-devil-::-devil-::-devil-: prosto milina

Е то је било то, скидам оружије са клина
Smile-izmena.gif

Dule reci koji ti je nick neroja pa da uzivmo u zadovoljstvu zajedno :happy:
ja sam Panzerfaust :d

ali ja takvih jedinica nemam :S: odakle vam ti Ostvindi ja jedino shto sam se setio su flakovi ali me odavno nisu avioni napali tako da nisam imao prilike da probam. inache kada smo kod flakova nema nishta lepshe nego kada sheman naleti na flak 88 :-devil-::-devil-::-devil-: prosto milina

Imas kako nemas, kad napravis Tier 4 zgradu (ne znam kako se zove) gde imas Knight Cross, PIV i Panther tenkove i Ostwind flak (druga jedinica s leva).

btw. nick Rooliemann (blitz)

Nashao :d
Da li Guild donosi neshto i chemu to upshte sluzi? Kolio nas nemaca ima mogli bi smo da napravimo jedan :-devil-:

Ja sam odavno napravio guild, ako neko hoce mogu ga pozvati

Prakticno nicemu, samo da okupi ljude koji se znaju, dobija se poseban chat kanal samo za guild...

U chemu je fora sa Victori pointima??? Zashto mi se smanjuju bodovi i ako ja drzim jedan i nisht se ne deshava znachajno, ginu moji i njegovi vojnci oko sredine mape i to je to ali njemu nishta a meni se stalno smanjuji :S:

Da li neko moze da preporuchi amilitie za defense za nemce

3 su VP, držati samo jedan znači gubiti bodove, ali mislim da si to do sad i sam pohvatao
ja sam deff švabo i ja koristim one inženjere, heal, defence, i granatiranje (preyebeno)

Da li neko zna odakle amerima ljubichaste nagrade i to josh se zovu Gladiator - Riflemen :mad::mad::mad:

Prilozi

• Gladiator.jpg
    Gladiator.jpg
    884.1 KB · Pregleda: 53
A sve vreme ide pricha kako je sa nemcima lako, kako pravi mushkarci igraju sa amerima i slichno, a ovamo gladiatori, mnogobrojne jedinice, artiljerija koja hvata sa kraja na kraj mape, avijacija kojoj nemozesh da pobegnesh i ko zna shta ce biti sledece :laugh:

A sve vreme ide pricha kako je sa nemcima lako, kako pravi mushkarci igraju sa amerima i slichno, a ovamo gladiatori, mnogobrojne jedinice, artiljerija koja hvata sa kraja na kraj mape, avijacija kojoj nemozesh da pobegnesh i ko zna shta ce biti sledece :laugh:

Lol to je sve smešno u poredjenju šta Nemci imaju kao upgrade. Polako, nisi dovoljno iskusan da bi tako pričao, videcu te kasnije:)
Što se tiče 5 inžinjerca to he heroj američki ja ga imam, nista posebno samo sto malo utera strah na pocetku:)

Brate Henry vidim da ti iskustvo ne pomaze da vidish razliku izmedju obichnih jedinica i gladijatora, a i cele maske da su ameri slabiji

Brate Henry vidim da ti iskustvo ne pomaze da vidish razliku izmedju obichnih jedinica i gladijatora, a i cele maske da su ameri slabiji

Ok maska je, uzmi Amere i odvaliću te ko beba zvečku sa Nemcima. Ja igram sa Amerima jer sam dosao do 35-og nivoa i mrzi me da krećem sa nemcima. Sve u svemu Nemci su jaci bar za 30% a ti kako hoćeš.

Henry ja nekako verujem da si ti neki super star!!!!!!!!!!! ili mi se chini?!?!?
Da necesh da se kandidujesh za kralja na sedecim izborima?

Henry ja nekako verujem da si ti neki super star!!!!!!!!!!! ili mi se chini?!?!?
Da necesh da se kandidujesh za kralja na sedecim izborima?

Ne znam čemu ovakav post? Nismo ja i ti zajedno čuvali ovce "batice". Inače, u srpskom jeziku postoje slova č, ć i š, mnogo si bežao sa časova i sada em što trpi tastatura nego mora i ovaj svestrani web sajt. Što se mene tiče diskusija je završena. Pozdrav!

Ne znam čemu ovakav post? Nismo ja i ti zajedno čuvali ovce "batice". Inače, u srpskom jeziku postoje slova č, ć i š, mnogo si bežao sa časova i sada em što trpi tastatura nego mora i ovaj svestrani web sajt. Što se mene tiče diskusija je završena. Pozdrav!

Šta se vas dvojica prepucavate ko mala deca? Kao da je bitno da je neko jači ili ne, sve je to stvar misljenja i načina igranja, a bogami zavisi i od znanja :eyebrows:

Inače ja kad izgubim bilo od amera ili švabe ne kažem, "al je bio OP", nego kažem ok, "bolje igra od mene, idemo dalje".

Igra se svodi na kontriranje jedinica i ko se bolje snađe taj skoro uvek i pobedi.

Nazad
Vrh Dno