Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Jel ste videli ove gluposti ? :
Move_Acc_002.jpg

Pa i za sam Move si pricao da je glupost pa si nabavio! :D

^ Ovo za Final Fantasy je pricha za vecinu igara, zanrova, nastavaka :d Ljudi se vremenom polako navikavaju na sve loshije i loshije i uopshte to ni ne kapiraju, a da ne pricham o novim igrachima kojih ima mnogo vishe nego "starih" i koji su hiperprodukciju samo i videli :)

To važi samo za "blokbaster" katerogriiju. Industrija je izašla iz garaža (što je verovatno bio i cilj onih koji su sve tada započeli), i postala "bigger than the box office". Pazite šta želite, može vam se i ostvariti. :)

Pa i za sam Move si pricao da je glupost pa si nabavio! :D

Kad bi dosao na foruma vise puta mesecno znao bi da sam uzeo Move da probam kako radi to zezenje sa motion controlom i da mi se dosta svideo stoni tenis, tako da ga jos uvek necu prodati.

Ja cekam Sc jos uvek sa Shoptoa, poslat 19. ovog meseca, smor :)

Kakve su ostale 'discipline', stoni tenis mi se ekstra svidja, barem onaj demo.

Kad bi dosao na foruma vise puta mesecno znao bi da sam uzeo Move da probam kako radi to zezenje sa motion controlom i da mi se dosta svideo stoni tenis, tako da ga jos uvek necu prodati.

Ja sam ovde svakog dana, ali to se ne primecuje toliko posto ne post-ujem u svakoj temi kao ti! :D :p

Ja cekam Sc jos uvek sa Shoptoa, poslat 19. ovog meseca, smor :)

Kakve su ostale 'discipline', stoni tenis mi se ekstra svidja, barem onaj demo.

Bacanje diska je dobro ako imas vece drustvo pa se smenjujete... Isto je i odbojka dobra u paru, ali samo ako nemas nizak luster :) A ako mislis samo na solo igre, onda su stoni tenis i oni gladijatori (ali sa dva Move) najbolji...

Tnx za info, a Archery jesi li igrao, kako je odradjeno?

Dobro je, samo sto nije toliko zanimljivo kao stoni tenis... I bolje je sa 2 Move... Kad imas jedan osecas se kao da ispaljujes iz samostrela... Samo uperis Move ka meti...

Archery je OK, na Easy je previše lak, posle postaje zanimljivije.

Archery je tek prava stvar sa 2 Movea, bash treba dosta vezbe...

Ma imam 2 kom move, uzeo sam prvobitno zbog klinca i da mozemo u dvoje da se peglamo, ali kao i obicno, ispadoh gore 'dete' od njega :d

Odlicno, posto mi zanimljivo izgleda i strelicarstvo skroz :)

Ako nekog zanima dobili su Move na shopto, evo meni skinuse lovu sa kartice veceras. Da vidimo oce li biti carine.

4.1 million PlayStation Move controllers shipped worldwide

Sony announces new global shipment statistics for LED-capped wand central to motion-sensing system that debuted in September.

Just one day after Microsoft announced it had sold 2.5 million Kinect units in 25 days, Sony has fired back, announcing new sales figures for its motion-control technology, the PlayStation Move.

Since debuting in mid-September in North America and Europe, and in October in Japan, the PlayStation Move controller has sold over 4.1 million units worldwide. Sony did not announce sales numbers for other Move system components, such as the PlayStation Eye or navigation controller.

Sony enlisted the help of faux spokesperson Kevin Butler to help Move move.

[UPDATE] Sony has since clarified its initial announcement, saying that the 4.1 million figure represents "global sales for the company" to retailers--i.e. units shipped. "While we don't disclose our exact sell-through number, the key is that our retailers continue to ask for more Move units and are taking every unit we can supply them with based on their sales," a rep told GameSpot.

The PlayStation Move launched in Europe on September 15, North America on September 17, and in Japan on October 21. The system consists of the LED-capped wand controller and the PlayStation Eye camera, and it is available in a variety of configurations. Controllers are sold on their own for $50, bundled with the PlayStation Eye camera and minigames compilation Sports Champions for $100, or with all that and a 320GB PlayStation 3 for $400.

Although games like Lord of the Rings: Aragorn's Quest and Tiger Woods PGA Tour 11 sell for full price, a line of first-party PlayStation Move-specific games sells for just $40 each. There are currently 24 Move-compatible games on the market, with another 16 planned to ship by March 31.

Looking ahead, two of Sony's flagship franchises' latest installments--Killzone 3 and Little Big Planet 2--will ship with PlayStation Move support.

Ma nisam ni sumnjao da je velika cifra, a tek ce biti zurka sa izlaskom Kz3, do tada kapiram da ce se duplirati broj prodatih u najmanju ruku.

Imam pitanje za ovaj "sekundarni" move kontroler da ga tako nazovem :)...jel ima uopste igara u SC u kojima moze da se koristi? Drugarica mi donosi iz Londona pa da ne donosi ako ne mogu tu da ih koristim,u kojim igrama uopste moze?...bolje bi mi bilo onda da uzmem vise samih move controlora-koliko sam vas razumeo ima igra(archery) gde je mnogo zabavnije da jedan igrac igra sa 2...?

u ovom trenutku ti navigation ne treba. to ce biti potrebno kad izadju neke fps/tps igre za kretanje, tako da si upravu da je trenutno bolje da uzmes drugi Move, a navigation kad bude zatrebao..

u ovom trenutku ti navigation ne treba. to ce biti potrebno kad izadju neke fps/tps igre za kretanje, tako da si upravu da je trenutno bolje da uzmes drugi Move, a navigation kad bude zatrebao..

Hvala ti puno,pretpostavjao sam da tako stvari stoje...hvala jos jednom. :wave:

Samo ja nemam drugaricu iz Londona :(. Mada se ne bih bunio ni za neku vezu s Madjarskom... eh, svugde je lakse... u izvesnom smislu.

Bilo bi komplikovano... Zamisli da moras da nisanis, palcem pomeras pecurkicu i dole pucas... I sve to istom rukom... A pre toga si navikao igrac da na DS koriste levu ruku za kretanje i desnu za nisanjenje... Bolje je kad su odvojeni.. Doduse, onaj trackball bi mozda i koristio, ali bi opet poskupeo izradu a uz to bi i bio koristan samo u manjem broju igara...

Sta sve ljudima nece pasti na pamet :d

Treba i to kupiti i podrzati sony :) Nintendo je to jos prosle godine izbacio cini mi se?

Vrh Dno