Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Cek jel ovo znaci da ce portal 2 na ps3 koristiti move? A ako ne zanima me zasto sony na svoju ruku ne bi mogao da dodaje move podrsku za neke igre koje je nemaju, ako ovi likovi to mogu sa portal2 i ako se ne varam kada je bio aktuelan onaj, novint falcon il kako se vec zvao, likovi koji su to radili su sami radili kontrole za igre koje su hteli da ga podrzavaju

ne mogu da se setim ko je pitao kako kliktati move dugme u sharpshooteru, pa smo diskutovali da li je ono dugme ispod triggera takodje move dugme. evo odgovora:

xlarge_img_2362.jpg

"That lock switch turns off the Move button."

xlarge_img_2366.jpg

"The fire rate toggle can be popped off to put on either side of the gun."

znaci definitivno to jeste Move dugme (which is nice :)). ono sto mi sad nije jasno, sta je fire rate prekidac tj cemu sluzi? na prvoj slici se vidi, a na drugoj mesto gde moze da se prebaci..

kinect + wiimote :D

Sad sam probao malo kako ide sa Gun attachmentom... To je onaj Sony crveni... Jeste da sam probao samo demo verziju The Shoot, ali je mnogo dobar osecaj... Sigurno cu nabavljati i ovaj Sharpshooter :D

Sad sam probao malo kako ide sa Gun attachmentom... To je onaj Sony crveni... Jeste da sam probao samo demo verziju The Shoot, ali je mnogo dobar osecaj... Sigurno cu nabavljati i ovaj Sharpshooter :D

De planiras da uzmes onu puscegaru ? :D

Isto gde i ovo... Imam ortaka koji ide cesto do Segedina... Trebalo bi krajem februara da dobiju pa cu tamo u martu da se malo provozam s njim... Doduse, ako neko ima da predlozi neki trzni centar na potezu Kaprun-Beograd mozda i sam uzmem u povratku sa skijanja :D

Koliko kosta to cudo u Madjarskoj ?

Nemam pojma... Verovatno nije skupo cim sestra nije htela da mi naplati (ona ga je i donela)... :D Pitacu sutra... Inace sto sam gledao cene igara otprilike su oko 50e svi ovi noviji preorderi sto su ~40f na shopto

Isto gde i ovo... Imam ortaka koji ide cesto do Segedina... Trebalo bi krajem februara da dobiju pa cu tamo u martu da se malo provozam s njim... Doduse, ako neko ima da predlozi neki trzni centar na potezu Kaprun-Beograd mozda i sam uzmem u povratku sa skijanja :D
Pogledaj mediaworld u vilahu, ne znam kuda se vracas, ali znam da sam ja tamo stao kad sam se vracao iz kapruna.

Ma to je neka nasha interna fora, nije samo Kaprun jeftiniji i mnogo bolji od Kopaonika, sve je jeftinije i bolje od Kopaonika :d Ali znash ono, bolje biti prvi u selu nego poslednji u gradu :d

E da... Cena onog Gun attchmenta je bila negde oko 20e (znaci malo jeftinije od shopto+ jeftinija postarina)

Auh, sad sabiram - puska je 35 funti, kontroler move jos 35, navigation kontroler 20 funti, sve zajedno me dodje 90 funti. Kameru vec imam :) Elem, kad na to dodam i kz3 izadje 130 funti, tacno koliko kosta i neka konzola (npr. 360 4gb) Veoma skupo a nemam pojma da li uopste vredi tog novca. Mada kad se setim time c. sa arkade masina pogodi me nostalgija ali se bojim da move ne daje ni priblizan smek ili se varam?

Meni je bas kao sa masina... Doduse videcemo kad doje puskica... Samo sto si na aparatima bio vezan sto se tice polozaja... Ovde mozes da se pomeras, mlataras rukama itd...

Auh, sad sabiram - puska je 35 funti, kontroler move jos 35, navigation kontroler 20 funti, sve zajedno me dodje 90 funti.

... cinjenica da sa puskom izgledas kao dete od 4 godine: Neprocenjivo :D (za sve ostalo tu je MasterCard)

Meh, sa plasticnim volanom izgledam kao retard kojem su oteli vozacku pa me nije sprecilo da ga kupim za gt5. Jaoj si ga nama ako pocnemo na forumima o video igrama da se brinemo o infantilnosti posetioca, mogli bi brzo da zatvorimo forum :)

Meh, sa plasticnim volanom izgledam kao retard kojem su oteli vozacku pa me nije sprecilo da ga kupim za gt5. Jaoj si ga nama ako pocnemo na forumima o video igrama da se brinemo o infantilnosti posetioca, mogli bi brzo da zatvorimo forum :)

E neka si mu rekao :) :D :d

Volani ne izgledaju kao igracke :p Na stranu izgled, upotreba im je mnogo ozbiljnija i prakticnija jer radis sve kao u pravim kolima otprilike.. Ove puske cu uzeti za ozbiljno kad bude izasao onaj moj patentirani sistem sa surround televizorima :d

Jel neko zna kakve su vest sa portalom 2 i podrskom za move, video sam par vesti od valva po tom pitanju i sve su kontradiktorne, neke kaze bice, neke nema sanse a neke bice ali tek sa patchom, jel ima neko konkretne informacije?

Nevodno neće biti podrške za move, već samo za Hydra-u na PC.

Sad sam odigrao demo KZ3 sa Move i onim motion drugim kontrolerom u drugoj ruci.
Samo kretanje je meni mnogo lakse sa dualshockom, ovo sa move kad ti dodje kursor na ivicu ekrana pa se kamera tad okrece je meni nezgodno, jednostavno se izgubim i nije toliko precizno kao sa klasicnim joystickom.
S druge strane kad ti protivnik udje u pogled kamere s move-om se lakse upuca :) pogotovo kad ih ima vise na tebe jednog :) nije ne znam koliko brze nego da obicnim joystickom ali brze je. Mislim da uvezban sa move-om i uvezban sa joystickom, move je u prednosti. Ali kretanje je lose, naravno ja sam to probao pola sata, verovatno to moze mnogo bolje da se uvezba ali evo su prvi utisci.

Ako se ne varam ti mozes da podesis sirinu boxa iz kog treba da izadje kursor da bi se zapocela rotacija... Mozda si postavio na 100% cim moras do ivice ekrana?

za K3 ja sam imao y osu stavljenu na 50 a x osnu na 10 to mi je ono optimalno, y osa mora biti dosta velika jer kad sam je drzao na manjem broju kamera mi se cesto kretala gore dole kada to nisam hteo, takdoje sam i turn speed imao na otprilike 40, kretanje jeste malo zbunjujuce u pocetku al posle par sati igranja udjes u stos, meni je sad igranje pucacina sa moveom u totalnoj prednosti nad D3

Vrh Dno