BooQy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.02.2004
- Poena
- 660
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7600 + Cooler Master MA824
- Matična ploča
- Gigabyte B650M
- RAM
- 32gb
- GPU
- Sapphire Radeon 7900XTX
- Storage
- KINGSTON 2TB M.2 NVMe
- PSU
- Cooler Master V850 Gold I Multi 850W
- Kućište
- NZXT H5 Flow
- Monitor
- LG 5k2k 40WP95C-W
- Miš & tastatura
- 8bit Retro Keyboard & Logitech MX Master 3
- Ostale periferije
- Steam Deck
- Laptop
- M2 MacBook Pro 16
- Mobilni telefon
- Pixel 8 Pro
- Pametni uređaji
- OnePlus Watch 2
- Steam
- stojanb
BooQy, ako ti se ne dopada Witcher 2 niko te ne tera da ga platiš. Pošto kažeš da plaćaš igre redovno a to znači da si i za onaj raspali Fallout 3 platio punu cenu, nije mi jasno otkud ti pravo da pljuješ ljude koji rade ekskluzivnu i vrhunsku PC igru i čiji opstanak zavisi od toga. Ne radi se ovde o EA, Bioware i Ubisoftu nego o kompaniji koja je jedna od par preostalih koja još uvek izdaje samo za PC i kojoj je kvalitet igre na prvom mestu.
Radi se o unajmljivanju ljudi kojima je posao da krše mnoge principe o privatnosti, i da, to mi je odvratno i to treba da se pljuje. Za igru nikad nisam rekao ništa loše, i mislim da neću. Ali ovo unajmljivanje kauboja me užasava. Inače, ovim potezom baš i nisu pokazali da im je kvalitet igre na prvom mestu. Možda i jeste na prvom, ali je dosta blizu i lov na ljude koji im je piratuju. Piraterija postoji. Pomirite se s tim.
Opstanak svake firme (kompanije) koja pravi igre zavisi od prodaje njenih igara. Nisu oni izuzetak po tom pitanju. Do sad su bili posebni jer su im igre bile posebne. Sad su posebni po još nečemu. Ako im skinete igru, doći će vam na vrata.
I, kad malo razmislim, kupiću igru. Očekujem da bude dobra, a to bi trebalo da je iznad svega. Ali neću nikad da kažem da je unajmljivanje plaćenika za borbu protiv piraterije ok.