Šta je novo?

Da li kupujete igre online iz drugih drzava i na kojim sajtovima ?

blago sam razocharan Shopto akcijom.. Zavvi ubija shto se tiche niskih cena, porediti njihov Monster Monday i Shopto-ov je vishe nego smeshno...

Meni se sad otvorila naslovnica, a klik na Monster monday ponudu je pratila poruka:

Our site is down as we are currently performing upgrades and changes to make your service even better. We apologise for any inconvenience and expect to resume operations again soon

Our engineers are currently working hard to make sure the downtime is kept to a minimum.

Please check back soon.
Last updated: Nov 29th 2010

I tako... znaci, nista specijalno? Bah...

Ja sam stigao da porucim Castlevaniu, a 10 min posle kada sam za drugara trebao da uzmem Fifa managera, prso sajt i ne radi od onda :trust:

Btw jel ima neko da je zainteresovan za kupovinu tri-weapon dlc za vanquish? Znam da ima neki fazon da se shareuju stvari na psn-u pa ako je neko za i voljan malo to da mi pojasni bicu zahvalan

Pa pojelo im cudoviste sajt :p U principu bas i nema nekih 75% pojeftinjenja... Pre ce biti da su malo pojeftinili starije stvari... Nista... Cekamo Bozic... :D

Poslednja izmena:
blago sam razocharan Shopto akcijom.. Zavvi ubija shto se tiche niskih cena, porediti njihov Monster Monday i Shopto-ov je vishe nego smeshno...

Zavvi FTW :banana:

Sem ako ste pod Evičinom jurisdikcijom :smackbum:

uh bwe sta je ovo ode i zavvi pojede i njega ...... lol-- D vratio se

Poslednja izmena:
Bes ti Zavvi kad igra posle 9 dana nije stigla, shopto je no.1 bez konkurencije bre!

Poslata 19.11?Naoruzhaj se strpljenjem i nadom....Ja sam nedavno chekao mjesec dana na igru poslatu sa ostrva blizu francuske obale, dok mi je 1.11. stigla iz Hong-Konga igra poslata 21.10.
Josh je rano za "panic button"

Da tako nesto 18-19,ma cekacu ja nego me cudi ovima kako brzo stizu posiljke sa shopto-a,a ja baksuz pa moram cekam dugo,al nema veze i onako mi prva kupovina....

Juce mi stigao GT sa shopto-a, fotoaparat sa dvd.co.uk i futrola za telefon sa amazon-a, sve stiglo za nedelju dana, nista ocarinjeno :)

Bes ti Zavvi kad igra posle 9 dana nije stigla, shopto je no.1 bez konkurencije bre!

kasnio je meni blu ray film sa shopto 20 dana.. i ne samo to, neke igre sam chekao i po 2 nedelje

Juce mi stigao GT sa shopto-a, fotoaparat sa dvd.co.uk i futrola za telefon sa amazon-a, sve stiglo za nedelju dana, nista ocarinjeno :)

pa ti zivish u drugoj drzavi, zakoni su drugachiji, mi ovde prichamo za Srbiju kako stoje stvari. i ja sam dobio na nemachku adresu 8 giga memorije za laptop preko vrednosti od 150 funti pa nije ocarinjeno, a da sam dobio na BG izuli bi me od carine

Naruceno i placeno u nedelju, u ponedeljak poslato danas stiglo sa ShopTo :)

De ljudi da narucim Avatar CE ? Mozda bolje shopto zbog velicine paketa ?

Erste poklon kartica, samo to prolazi

Zanima me kakva su vasa iskustva sa zavvi, sendit-om i dvd.co uk kad ste narucivali igre od 10-15 Evra ?

Cuo sam da uglavnom lupaju carine za ove skuplje igre od 30-40 Evra dok ove malo starije i jeftinije naslove od 10-15 ne carine.
Takodje verujem da kod pomenutih sajtova jos uvek prolazi Intesa internet kartica.

Ocu da porucim Batman AA za 15 Evra i Mass Effect od 14 Evra...........na shopto ih nema vec duze vreme a kad ih pitam kad ce da nabave oni se prave ludi.

Ne verujem odakle vam ljudi toliko para?!?!?! :d

Ja sa svojih 17k jedva prezivljavam i uspem godisnje da kupim 5-6 igri, i to jos uglavnom kupujem polovne!

Razumem ja da je to jeftinije preko neta, ali neki vidim mesecno kupuju po par plus jos preorder-uju koju!
Ja cak jos nisam nijednom narucivao igru, iako sam pre vise od godinu uzeo Intesinu internet karticu...mada vidim da sada vise ne funkcionise ni ona. U svakom slucaju moracu uskoro nesto da uzmem! :D

Uvek se nadje lova... Neki potrose lovu u kladionicama, neki u kafani, neki vole bioskope, a neki igre... Sem toga, dosta igara prodje po 4-5 vlasnika u raznim razmenama :D

Ja sa svojih 17k jedva prezivljavam i uspem godisnje da kupim 5-6 igri, i to jos uglavnom kupujem polovne!

Razumem ja da je to jeftinije preko neta, ali neki vidim mesecno kupuju po par plus jos preorder-uju koju!
Ja cak jos nisam nijednom narucivao igru, iako sam pre vise od godinu uzeo Intesinu internet karticu...mada vidim da sada vise ne funkcionise ni ona. U svakom slucaju moracu uskoro nesto da uzmem! :D

Meni su 17 k samo komunalije :mad:

Ja uzmem otprilike po jednu, mozda 2 igre mesecno, mada mesecima unazad nisam ni porucivao, a isto tako znam cetvoro, petoro ljudi, sa kojima lepo izmenjam iste igre, i odigram brdo igara, a na kraju tu koju sam kupio kada je svi lepo odigramo prodam za iste pare ili nesto manje, tako da manje vise kada se uzme u obzir sve, ispadne me igranje prilicno jeftino :)

17 k se zaradi u danu. :D

Zanima me kakva su vasa iskustva sa zavvi, sendit-om i dvd.co uk kad ste narucivali igre od 10-15 Evra ?

Cuo sam da uglavnom lupaju carine za ove skuplje igre od 30-40 Evra dok ove malo starije i jeftinije naslove od 10-15 ne carine.
Takodje verujem da kod pomenutih sajtova jos uvek prolazi Intesa internet kartica.

Ocu da porucim Batman AA za 15 Evra i Mass Effect od 14 Evra...........na shopto ih nema vec duze vreme a kad ih pitam kad ce da nabave oni se prave ludi.

lupaju carine od 12-13 funti pa navishe, nekad se desi da ne carine ali je to jako retko (pricham za BG)

ne znam shta radish i od chega zivish, ali na primer meni su rachuni+porez na firmu 300e + recimo na hranu potroshim oko 300e.. znachi "go" zivot na mesechnom nivou mi je 600e

Nazad
Vrh Dno