blago sam razocharan Shopto akcijom.. Zavvi ubija shto se tiche niskih cena, porediti njihov Monster Monday i Shopto-ov je vishe nego smeshno...
Moze malo pojasnjenje- wtf is evica???
Bes ti Zavvi kad igra posle 9 dana nije stigla, shopto je no.1 bez konkurencije bre!
Juce mi stigao GT sa shopto-a, fotoaparat sa dvd.co.uk i futrola za telefon sa amazon-a, sve stiglo za nedelju dana, nista ocarinjeno![]()
Naruceno i placeno u nedelju, u ponedeljak poslato danas stiglo sa ShopTo![]()
Ne verujem odakle vam ljudi toliko para?!?!?! :d
Ja sa svojih 17k jedva prezivljavam i uspem godisnje da kupim 5-6 igri, i to jos uglavnom kupujem polovne!
Razumem ja da je to jeftinije preko neta, ali neki vidim mesecno kupuju po par plus jos preorder-uju koju!
Ja cak jos nisam nijednom narucivao igru, iako sam pre vise od godinu uzeo Intesinu internet karticu...mada vidim da sada vise ne funkcionise ni ona. U svakom slucaju moracu uskoro nesto da uzmem!![]()
Zanima me kakva su vasa iskustva sa zavvi, sendit-om i dvd.co uk kad ste narucivali igre od 10-15 Evra ?
Cuo sam da uglavnom lupaju carine za ove skuplje igre od 30-40 Evra dok ove malo starije i jeftinije naslove od 10-15 ne carine.
Takodje verujem da kod pomenutih sajtova jos uvek prolazi Intesa internet kartica.
Ocu da porucim Batman AA za 15 Evra i Mass Effect od 14 Evra...........na shopto ih nema vec duze vreme a kad ih pitam kad ce da nabave oni se prave ludi.
Ne verujem odakle vam ljudi toliko para?!?!?! :d
Ja sa svojih 17k jedva prezivljavam i uspem godisnje da kupim 5-6 igri, i to jos uglavnom kupujem polovne!
Razumem ja da je to jeftinije preko neta, ali neki vidim mesecno kupuju po par plus jos preorder-uju koju!
Ja cak jos nisam nijednom narucivao igru, iako sam pre vise od godinu uzeo Intesinu internet karticu...mada vidim da sada vise ne funkcionise ni ona. U svakom slucaju moracu uskoro nesto da uzmem!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari