@vlada.j011
Ako vec uzimas RAM Cooler uzmi OCZ XTC Rev2. lepsi je a rekao bih i bolji od Kingstona.😉
Video sam ga ali jer on zahvata sva 4 slota ili samo 2.
Lep je i ocz i evo cyclon. On bas naleze na nju skroz, ne strci.
Ovo se narucuje prvo 30 komada.
Super Ultra-Bright Red 5mm LED 12000 mcd
Prvi put ce imati prilike da gostuju u ovoj zemlji poslednje cudo tehnike do sada nevidjeno u Srbiji cena 0.9e kom.
I cupam one osiromasene Blue LED iz svih ventilatora.
Postoje od 5000, 6000 i 12000 mcd ne znam sta im je to.
Znaci ako neko nadje ovde neka javi mada ne verujem.
Mozda ih imaju ove radnje sto se bave uvozom rasvete sto imaju sijalice za cvece fotokopir aparate diskoteke sve i svasta. Mozda oni imaju??? Mada ne verujem zasta se to jos koristi.
To je najbolje stavis to na ventilatore i kada hoces upalis njih kada hoces iskljucis a upalis white cold cathode ili uv sve jedno kome se vise svidja i gotovo. Samo da se ne mesaju u isto vreme dve boje jer mi je to ruzno.
To je po meni u stvari najlepsa boja za komp unutra sve silver od kulera i cold white cathode.Ali se to onda planira od pocetka tako, thermalright sve, skidas masku sa graficke neki slican cooler i za nju e onda mogu i tower cooleri, hromirani, beli ventilatori, scythe setsugen na graficku i da nista ne bude u boji.
A ne mesati, 12-13 proizvodjaca. Sareni fanovi, plavi i zeleni trepcuce crveno svetlo. grafika crvena maticna plava, fan za mamoruju crn, a na vrata od kucista fan u 3 boje, to ne volim pomesano kakve god da su firme i stvari.
Ne znam meni je to isto kao da sklapas komponente hi-fi i stavis jednu manju jednu vecu jednu bronze boju jednu crnu jednu silver i jednu sa onim tockicima a drugu sa digitalnim najnovijim ekranom.