Šta je novo?

Ultra Sleeve Black

Rekli su mi u G da bi trebalo u sledecoj isporuci da stignu zanimljive stvarcice za modovanje.
Sta li ce tu biti? Ja cu za sada samo kupiti onaj 3 Y za ventilatore i 2 extension od 60 cm. Jedan molex koji se racva za 2 gumene srafiove neo red i ventilatore. Sa time cu da se vezbam pa kada stigne crni lepo uraditi ponovo. Dotle cu i resiti diode crvene kako.

Nasao sam Xthermal ali samo 16 komada.

Nema veze to je za 4 ventilatora i nasao sam Zalman za memoriju, sta kada je unutra sve plavo nema crvenih ventilatora nek bude i on plav. Jos stoji. Ali sam se mnogo iznervirao zbog tastature jer sam zvao da kupim i nema je nego se ceka do sledece nedelje a ja to ne mogu tako da sam i to obavio. Da cekam nekoliko dana da kupim a 500 din vise 1km od moje zgrade.
Kupovina je bila mnogo smesna:
-Imate li Xthermal Silicon Pins, _Ne znam mozda 1, sada cu da vidim, puf 1,2,3,4 evo
-Imate li Zalman RC1000_jao nemamo vise ali sacekaj da pogledam, Puf Evo ga,
-Imate li G510, Nema Gserije, bilo je Ali tup, tup niz stepenice,_Jao evo je G110, G510, ima evo ti. I ja se vratih kuci taxijem a poklon, pa igrace se na tastaturi.
Ja sam od nje dobio koku na posluzavniku, picu celu noc i kupinovo vino celu noc, moram da se oduzim.

Ne smem ni da je zovem sada.
Ostao je jos Corsair H50 koji se bojim da kupim zbog zvuka.

Evo su:
g6dH3.png

Nadao sam se i petoj kesici a,li imali su 4 samo.

Poslednja izmena:
Da li je neko mozda kupovao vezice i termoskupljajuci u Radio Klubu u Timockoj ulici. Zvao sam rekli su da imaju i jedno i drugo.
Cisto da znam kakav je taj termo buzir i koje mi dimenzije trebaju za ventilatore. 3mm??? 5 mm???

Nazad
Vrh Dno