Šta je novo?

Darksiders

nvm, nasao sam resenje...
mada jedno glupo pitanje: imam steam acc sa gomilom kupljenih igara, posto vidim da se darksiders pokrece sa steamom, da li bi trebalo da napravim jedan fake prazan acc? tj da li mogu da detektuju da igram piratsku verziju igre

bice neophodno dosta puta za paljenje bombi i aktiviranje nekih prekidaca. Inace nije preterano bitno kao oruzje. Mada i to zavisi od stila kojim igras. Imas lock target i uz malo vezbe ces moci da nanisanis svih 5 meta. Kod bombi i prekidaca ces imati sasvim dovoljno vremena.

Kakav smor:S: Igricu moram da stavim ''na čekanje'', do kupovine gejmpada sa analog stikovima.

Ne moras, mozes da ugasis igru i iskljucis joy pa predjes tu deonicu sa misem i tast. ako ti se bas igra mada je i to smor.

Pa znam, zato i pitam koliko često je potrebno manuelno nišaniti stvari. Izgleda da sam lenj u bilo kom slučaju. Idem s opcijom pali-gasi, pa dokle doguram:d

Prešao sam na tastaturu i miša. Jeste da ne mogu da igram iz ležećeg položaja, ali su relativno dobro izveli komande. Sada sam dobio ledolomac rukavicu. Nije Božen:d. Pretpostavljam da sam prešao trećinu?
btw igra je veoooooma slična sa Soul Reaver-om, i teška je navlakuša.

super je igra, dugo me nesto nije ovako konstantno drzalo uz komp ali balans izmedju mlataranja i zagonetki je zamoran...previse povlacenja rucki/guranja objekata u malom vremenskom periodu, a borbi nigde

Zavisi kako gledas na to... stavi na hard, i nekako dobijes onu atmosferu iz Resident Evil-a jos tamo sa Sony-ja... :)
Malo monstera, jakih, pa te stalno drzi u neizvesnosti

Da, inace to za zagonetke se slazem donekle. Ali nisu presli "limit", tj nisu otisli u tu preteranu puzzle verziju. Manje vise je ok

Каква сјајна игра, због оваквих ствари има да узмем конзолу и а у пм и грaфичке, процесори, рам све у Q.

ja sam krenuo da je igram sa mis+tastatura, i onda sam kupio logitech chillstream i probao sa njim da djuskam... znaci koliko je bolje X puta, pravi je dozivljaj !

kako vama funkcionise save/load.ja kao sacuvam igru ali kad hocu da loadujem nekad je ima nekad je nema.nekad me vrati nazad nesto mnogo.uglavnom neko ludilo ima.

Nije ludilo nego chek point sistem :D Kada snimis igru on ti je sacuva kod zadnjeg chekpointa - obicno ulaz u novu oblast - svetli ti plavi znak levo na ekranu pri prolasku kroz chek point jer odradjuje autosave.

ne gubis nista sto si uradio, samo te vrati na malo dalju lokaciju. mozda nekoliko minuta izmdju 2 save-a, ali nista bitno ne bi trebalo.

upravo sam je presao,malo po malo,mic po mic i igra je fenomenalna...

tek 2012. nastavak,jedva cekam...

Poslednja izmena:
uvek sam bezao od ovakvog tipa igara.smatrao sam da ne treba trositi misa ni vreme na mlataranje macem po svemu sto mrda :). ova igra je promenila moj stav.
igram je vec duze vreme i jos nisam provalio bas sve :) malo mi je konfuzno postavljanje i koriscenje oruzija i itema sa tab i caps.
moram da pitam kako se koristi onaj plavi trozubac sto lebdi u vazduhu.stojim na steni i preko puta je kovceg.izmedju mene i kovcega je provalija a u vazduhu lebdi plavi trozubac.imam neki osecaj da bi trebao da se zakacim za njega ili nesto sl.pls help :)

vremenom ces dobiti jos oruzja. dobices "suriken", kuku, pistolj, rukvaicu za razbijanje leda i jos neke simpaticne stvarcice. koristices kuku da se zakacis za te trouglice.

igra je mnogo lepsa kada se igra na joypadu. na tastaturi ume da bude malo bezveze mada ima prednost na nekoliko mesta kada je potrebno preciznije nisanjenje.

nemoj sada da se zadrzavas na crossroads. nema potrebe. moci ces da se vratis na bilo koje mesto u bilo kom trenutku. i ja sam trosio vreme na svakoj lokaciji da je detaljno ispitam, ali sam opet morao posle da se vracam po neke stvari jer se novi prolazi otvaraju kako napredujes.

samo da pitam kada se dobija ta kuka?ja sam upravo dobio konja i ubio onog crva valjda manjeg.kontam da ima i veci jer onaj duh kaze da je ovo bilo samo zagrevanje za veceg :)
imam neki osecaj da sam trebao vec dobiti tu kuku.?

cini mi se da je kod buba. da, sad mi se vraca sve :D
kada budes otisao kod buba i pauka. ne moze da se predje taj deo bez kuke. samo nemoj da pitas kako se zove region.

ma samo mi je bitno da znam da li sam je vec trebao imati ili ne :) ostalo cu lako :)

Predlazem vam da ALT dugme prebacite na middle mouse, a middle mouse na ALT. Ako to uradite mozete veoma lako da "dash"-ujete za vreme bitke, postajete 20 puta mobilniji i brzi.

Jel ima neko ovu igru (14 gb) na disku da je pozajmim u svrhe evaluacije :) pa bi mu se oduzio na bilo koji nacin...i vratio diskove naravno... zavrnuli mi net pa ne mogu da se bavim ovim sportom

PM

peace

Jel ima neko ovu igru (14 gb) na disku da je pozajmim u svrhe evaluacije :) pa bi mu se oduzio na bilo koji nacin...i vratio diskove naravno... zavrnuli mi net pa ne mogu da se bavim ovim sportom

PM

peace

bg? moze narodna?

Dobra igra. Legacy of Kain HD.
Koliko cesto se koristi crossblade, i uopste manuelno ciljanje? Nemam analog na ovom kinezu, pa...

Idi bre de me podseti, mogao bi da instaliram Defiance. Koliko se secam pristojna grafika
za to vreme, ali tada nisam imao komp da je poteram na max.

darksiders je zaista sjajna igra.sad sam je tek zavrsio mada sam je poceo pre par meseci :) kroz celu igru se dobijaju nove stvari i otkrivaju nove fore tako da nikad nije dosadno.jedino sam se malo smorio sa trazenjem 7 delova maca jer su nivoi ogromni a na mini mapi nije obelezeno kuda da se ide.tu sam jedino malo konsultovao "literaturu" :) mana je sto mi malo smrdi na konzolu ali ipak je odlicna igra :)

ima li neko pojma u cemu je problem, ne rade mi kontrole (igram tastaturom i misem).
igrao sam je cim je izasla i nisam je presao pa rekoh sada opet da odigram.
skinuo sam 2 verzije (skid*ow i neki repack) i oba puta se isto desava...
dobro se secam da mi je radilo sve ok kada sam je ranije prvi put instalirao ali se ne secam koju sam tacno skinuo...
hvala

Extra naslov, moja topla preporuka svakome ko igra igre. Jedva cekam dvojku uskoro!!!

Vrh Dno