Kako nije? Pa Microlab ima bolje za cini mi se manje pare. Jeste da nema sve features-e kao Logi...
Pa o tome se radi. Kupi neko PS3 ili WD TV ili PC hoce poveze preko SPDIF i tu se jedino ovaj matori Z-5500 uklapa a uz to za filmove i igre ima jaci bass i eto veselja.
Vlado, pa jel ovo malo skuplje od Z5500? Jeste. To ste trazili? Jeste.
Ja verujem da ova kombinacija svira bolje od Z5500.![]()
Mislim da je i tebi jasno da onaj ko ima 350, može da plati i 500e.
Naravno da mi nije jasno. Konstatacija ti je, u najmanju ruku, neverovatna:sceptic:. Gledajući tako, cifru možemo da nabiflamo i na 1000€.
Po tome ko ima 1000e za taj moze da doda i 1200e za malo veci, bolji, led mozda?
Nekome je 350€ isto kao i 500€. Analogno tome, ko nakrpi 2000€ za auto, nek skupi još 1000, - ako si u upravnim odborima :d. I za 300€ sam se tresao, al 500€ su mi veliki kao kuća i te pare nisam mogao niti sam želeo da dam za ikakav audio.
Pazi, ne znam gde je on to kupio i pod kojim uslovima ali Yamaha 367 je 260e a ovaj komplet MS zvucnika kostao je zvanicno oko 500e. Mozda ih je uzeo na Technomax zatvaranju prosle god kad su cene bile prepolovljene. Na zalost, to onda nije relevantna cena sistema i mogli bi da pricamo kako je Z-5500 kostao 250e. Tako da nekih 760e je primetno vise od 360e koliko je Z-5500. Opet ja ne bih dao taj novac za ovaj komplet, vec ako bih ulazio u HiFi usao bih kako treba i dao vise novca.
Ovu zvucnici su par kg, nije to nista posebno. Za film i igricu mogu da prodju ali za muziku padaju kao i Z-5500.
http://www.techradar.com/reviews/au...speakers/mordaunt-short-premiere-98794/review
videh da stoji 337e u Grappolu sto je vec prihvatljivije :wave:
Drugačije razmišljamo - šta drugo da ti kažem.Uvek bih dodao još malo, pa da budem zadovoljan kupovinom jer kad god sam uradio obrnuto zažalio sam.
A gledaj, dao si 300e, i dalje nemaš HiFi audio sistem, imaš komjuterske zvučnike, možda najbolje u klasi, ali i dalje su to komjuterski zvučnici, nikakav HiFi.Nabavka HiFi sistema je ipak investicija i taj sistem može da potraje čak i koju deceniju, dok je Logi i dalje, što naziv teme kaže, gomila plastika koja će biti out čim izađe noviji model (ako uopšte dotraje do tad).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari