Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Obecanje ludom radovanje....sada sam isao da uzmem wave, i zateknem izgreban telefon, sa ostecenjima na sve strane...tuga...a fon nema ni mesec dana. Naravno, nisam ga ni uzeo...

taj je onda igrao fudbal sa njim umesto lopte, baš je teško ogrebati fon. nije da sam isprobavao ali ima na YT klipova

Obecanje ludom radovanje....sada sam isao da uzmem wave, i zateknem izgreban telefon, sa ostecenjima na sve strane...tuga...a fon nema ni mesec dana. Naravno, nisam ga ni uzeo...

,) Pa jel nemaju neki drugi novi u drugoj prodavnici uhhh mogu misliti kako ti je

p.s. urrghh pa sad vidim, ti si nasao negde " polovan " ?? :)

p.s. Jel neko provalio koji je passw za " Mobile tracker " ??

Poslednja izmena:
Btw, rezime one price da li je nula ili slovo o je da jos nikome nije istekao trial navigacije?
Recimo da je tako :p
Mislim, ako nije meni, nakon 5-og meseca koriscenja... :d

2 djurkash:
Kako ti vec rekose - sta li je taj radio, kada je telefon u takvom stanju... ja dan-danas nemam ni jednu ogrebotinu na samom telu (onom metalnom delu... normalno, ima po koju crticu na onim plasticnim delovima na krajevima), telefon je fantastican po ovom pitanju, odavno se nisam susreo sa fonom koji moze da trpi svasta, a da nema nijednu ogrebotinu.
Slicna je prica i sa displejom, BTW...

Recimo da je tako :p
Mislim, ako nije meni, nakon 5-og meseca koriscenja... :d

2 djurkash:
Kako ti vec rekose - sta li je taj radio, kada je telefon u takvom stanju... ja dan-danas nemam ni jednu ogrebotinu na samom telu (onom metalnom delu... normalno, ima po koju crticu na onim plasticnim delovima na krajevima), telefon je fantastican po ovom pitanju, odavno se nisam susreo sa fonom koji moze da trpi svasta, a da nema nijednu ogrebotinu.
Slicna je prica i sa displejom, BTW...

Ma znam, pa uspeo je da sve plastične ivice izgrebe, kao da je igrao "žabice" sa njim, ali po betonu...nema veze, idem dalje, naleteće neki dobar, ne dajem više od 260-270...

Drugar pazario jedan za 240 - star nekih mesec ili mesec i po dana, tesko da je bio mazen&pazen (sav musav i umuljan, neverovatno mi je da neko onako prodaje fon! :zgran: ; bar jednom da je suvom krpom presao preko kucista), ali ni takav, nije imao tacku niti ogrebotinu na sebi...
(kada je posle temeljno prebrisan, naravno :))

Oce neko ovaj moj za 190e, meni dosadio :d

Sto se tice navigacije:
'We got a 6 month trial license for voice-guided navigation (drive and walk) in Europe. This relatively long term could probably be due to the pre-production status of our device – the original Wave came with a shorter 30-day license. So don’t take our word for granted and check out the specific details for your region before you commit to buying the phone.

Anyway, after the trial period expires you’ll need a subscription, which is quite expensive. All other goodies require some extra payment and the whole package will cost you a lot.'
Iz review-a za jeftiniji wave

kamera mu je stvarno vrhunska

[YOUTUBE]b70j96L7e_Y&hd=1[/YOUTUBE]

U security pod change password postavis koji hoces. Isti je za phone lock, privacy lock i mobile tracker.

Ovde kanda niko ne razume :) kad udjem u " change password " pita me za " CURRENT " koji ne znam i nikad ga nisam postavio ... sumnjam da nisu ovi iz telenora radi prevencije ubacivanja druge sim kartice, znaci nemam postojecu pa tako ne mogu promeniti ni bilo koju !!!

Hvala :)

Alo, smiri, nisam ti ja kriv :)
Ja ti kazem kako treba da radi, a sto kod tebe ne radi...
Ti si pitao, je li ko provalio koji je pass za... a to pitanje nema puno osnove kada je to slucaj samo kod tebe i ne moze niko 'provaliti' koji je pass postavljen na tvom telefonu.
Probaj 12345... :d

edit: jesi li siguran da ga nikada nisi postavio? Prvi put kada zakljucas telefon ili privacy settings, trazi ti pass i koji si upisao taj ti je. Ako nista nisi koristio iz security postavki, zovi provajdera :)

Poslednja izmena:
jesi li siguran da ga nikada nisi postavio?

ili imam " alzhajmera " pa se nesecam ili nisam koliko se secam da nisam :d

Zvacu operatera ... vidim da su u ovoj crkvi gde dodjoh da se molim popovi otisli na pipirevku :D

Znaci nikada nisi nista postavljao u security postavkama?
Tebi onda ne radi ni zakljucavanje telefona, ni privacy, a ne samo mobile tracker :)

Da se pohvalim, od danas je moja supruga ponosni vlasnik wave-a, a ja manje ponosni radnik zadužen za podešavanje istog...za sada su prvi utisci više nego dobri...Sledeće na redu je otključavanje...

Inace, fabricka sifra za wave i mobile tracker jeste " 00000000 " tj 8 nula ali kod mene ne radi, zvao sam Roaming i preporuka je hard reset :S:

Inace ko ima problem sa " Camera FW failed " - ima lek :)

???

ako je neko voljan da oproba...

ok guys the procedure is long....
first u hav to download this version of kies...
http://www.4shared.com/file/cSreYUQN/Kies_15110071_32.html
next the links of the games are
moderncombat- http://us.ua/54310/
NOVA- http://us.ua/54825/
GT Motor Academy- http://us.ua/55003/
and u require one more software for editing thta is the Hex editor

Now coming to the procedure
step1:Unistall the previous version of kies and install the version which is given in the post.
Step2:intalll HEX Editor
Step3:run Hex editor and you me be having any free app or games already downloaded so open any one file in Hex editor and u need to note down DDAT ,IDAT,SPID and IMEI of ur app.
Next u open the Downloaded App in Hex editor and ul find the Same fields as mentioned (IDAT,DDAT,SPID,IMEI) u need to replace those numbers with ur numbers.
Now Save it

After EDITING the app u need to paste it in Documents/Samsung/Kies/Download/Applications

Finished ur done...

IT WORKS FINE...

evo meni kies upravo javio da imam novi update na JI3, jel to 1.2 Bada?

je l' uspeo neko da sinhronizuje fon sa onim buddy programom i fejsbukom, hocu recimo da mi iskoci slika sa fejsbuka prilikom poziva

je l' uspeo neko da sinhronizuje fon sa onim buddy programom i fejsbukom, hocu recimo da mi iskoci slika sa fejsbuka prilikom poziva

Ne znam sta ti je to buddy...mislish ebuddy ili buddy widget???

u widget-u se pojavljuju profil slike sa face-a...al nema poruke koja se moze videti na wave slikama po netu...vec samo stoji zvezdica sa obavestenjem o broju poruka...

Ja sam sinhronizovao kontakte sa Facebook-om...i svi koji imaju slike na face-u sada imaju i kod mene u imeniku! super stvar...i da...iskace slika kad te neko od njih zove...

nije bada 1.2

jako je brzo odradio update ali je rešio jednu grešku, samsung apps napokon radi na fonu, čim sam kliknuo na ponuđeni update na telefonu nije se zakucao sa waiting porukom već je odmah krenuo download bar da se popunjava. plus sam skinuo i par aplikacija čisto da vidim da nije neki *****.
swype-a nema, niti bilo čega drugog, e sad JI4 je zato što je fon iz francuske valjda ili još neko sa foruma ima taj firmware?

update
u KIES-u mi kaže da je JI3 :D

Prilozi

• 20101113192429.jpg
    20101113192429.jpg
    122.1 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
Ne znam sta ti je to buddy...mislish ebuddy ili buddy widget???

u widget-u se pojavljuju profil slike sa face-a...al nema poruke koja se moze videti na wave slikama po netu...vec samo stoji zvezdica sa obavestenjem o broju poruka...

Ja sam sinhronizovao kontakte sa Facebook-om...i svi koji imaju slike na face-u sada imaju i kod mene u imeniku! super stvar...i da...iskace slika kad te neko od njih zove...

mislim na widget buddies now, gde stoji "add buddies go to contacts and set favorite contacts". U imeniku kad hocu neki kontakt da stavi mu favorites nista se ne desava.
wibe, koji to widget koristis,pa ti fercera? tj kako si sinhronizovao kontakte sa facebookom?

evo meni kies upravo javio da imam novi update na JI3, jel to 1.2 Bada?

Zanimljivo, meni je to ponudio i ja sam to uradio još 21.10....praktično pre mesec dana.....:) da li je moguće da samsung prvo nudi update za ovo područje ( moj je kupljen u Telenoru ) pa tek onda za Francusko...:D

Sinhronizacija imenika sa Facebook kontaktima!

mislim na widget buddies now, gde stoji "add buddies go to contacts and set favorite contacts". U imeniku kad hocu neki kontakt da stavi mu favorites nista se ne desava.
wibe, koji to widget koristis,pa ti fercera? tj kako si sinhronizovao kontakte sa facebookom?

idesh na zelenu-kljuc ikonicu "moji nalozi" i dodas facebook nalog...udjesh na njega i cekiras sinhronizavciju za kontaktima... i pritisnes ispod dugme "sinhronizuj sada"

kada se zavrsi unos facebook kontakta u kontaktima ces imati iste, moras da skrolujes do kraja da se ucitaju slike ili ce se ucitvati kako ceprkas po imeniku...
e sada predstoji posao...trebas da povezes postojece kontakte iz fona sa odgovarajucim sa face-a...a to se radi tako sto pritisnes na kontakt i drzis da se pojavi meni a zatim ides na "povezi kontakt" i odaberesh odgovarajuci par.
:D

Poslednja izmena:
Vrh Dno