djwibe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2005
- Poena
- 349
Btw, rezime one price da li je nula ili slovo o je da jos nikome nije istekao trial navigacije?
pa josh uvek radi kod mene...bem li ga...
Btw, rezime one price da li je nula ili slovo o je da jos nikome nije istekao trial navigacije?
Obecanje ludom radovanje....sada sam isao da uzmem wave, i zateknem izgreban telefon, sa ostecenjima na sve strane...tuga...a fon nema ni mesec dana. Naravno, nisam ga ni uzeo...
Recimo da je takoBtw, rezime one price da li je nula ili slovo o je da jos nikome nije istekao trial navigacije?
Recimo da je tako
Mislim, ako nije meni, nakon 5-og meseca koriscenja... :d
2 djurkash:
Kako ti vec rekose - sta li je taj radio, kada je telefon u takvom stanju... ja dan-danas nemam ni jednu ogrebotinu na samom telu (onom metalnom delu... normalno, ima po koju crticu na onim plasticnim delovima na krajevima), telefon je fantastican po ovom pitanju, odavno se nisam susreo sa fonom koji moze da trpi svasta, a da nema nijednu ogrebotinu.
Slicna je prica i sa displejom, BTW...
Oce neko ovaj moj za 190e, meni dosadio :d
Jel neko provalio koji je passw za " Mobile tracker " ??
Da ponovim ovo opet ? ne pale fore tipa 0000, 1234 i slicno ?![]()
U security pod change password postavis koji hoces. Isti je za phone lock, privacy lock i mobile tracker.
jesi li siguran da ga nikada nisi postavio?
Znaci nikada nisi nista postavljao u security postavkama?
Tebi onda ne radi ni zakljucavanje telefona, ni privacy, a ne samo mobile tracker![]()
A kako je onda kod mene 0000, tj. cetiri nule... ?Inace, fabricka sifra za wave i mobile tracker jeste " 00000000 " tj 8 nula...
je l' uspeo neko da sinhronizuje fon sa onim buddy programom i fejsbukom, hocu recimo da mi iskoci slika sa fejsbuka prilikom poziva
Ne znam sta ti je to buddy...mislish ebuddy ili buddy widget???
u widget-u se pojavljuju profil slike sa face-a...al nema poruke koja se moze videti na wave slikama po netu...vec samo stoji zvezdica sa obavestenjem o broju poruka...
Ja sam sinhronizovao kontakte sa Facebook-om...i svi koji imaju slike na face-u sada imaju i kod mene u imeniku! super stvar...i da...iskace slika kad te neko od njih zove...
evo meni kies upravo javio da imam novi update na JI3, jel to 1.2 Bada?
mislim na widget buddies now, gde stoji "add buddies go to contacts and set favorite contacts". U imeniku kad hocu neki kontakt da stavi mu favorites nista se ne desava.
wibe, koji to widget koristis,pa ti fercera? tj kako si sinhronizovao kontakte sa facebookom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari