Oki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 410
pa to mi sve proleti kroz glavu kada na svakoj lokaciji gde obitavam [ dva stana i posao], gledam toplane i guste dimove koji kuljaju iz njih...kao i snimak onog kop-a basena u Bor-u..kao i kada uletim u terazijski tunel u guzhvu..kao i kada pomislim na Panchevo, kada odem u Panchevo, kada odem u Zrenjanin i perem ruke sa masnom vodom i uvek se tripujem da ih nisam dobro oprao, kada pogledam da taj isti terazijski tunel "peru par puta godisnje", kada pomislim na ulicu 29og novembra u Beogradu...
mrzi me vishe...
topik je o igraonicama, mislim da je odgovor na njega konachan. manja cje imati izbor da li ce biti pushacka ili ne, veca tipa ex Industrija nikada ne bi mogla da ima status pusacke i od prilike to bi bilo to...
i da zakljucim sa onim sa cime sam upoznat : gazda lokala moze da bira da li ce obezbediti prostoriju koja ce uz odredjene propise ispunjavati norme pushacke prostorije, ili to nece obezbediti. Nama na poslu su "staru pushionicu" vec krenuli da renoviraju jer gotovo 50% zaposlenih su pushachi.
:wave:
mrzi me vishe...
topik je o igraonicama, mislim da je odgovor na njega konachan. manja cje imati izbor da li ce biti pushacka ili ne, veca tipa ex Industrija nikada ne bi mogla da ima status pusacke i od prilike to bi bilo to...
i da zakljucim sa onim sa cime sam upoznat : gazda lokala moze da bira da li ce obezbediti prostoriju koja ce uz odredjene propise ispunjavati norme pushacke prostorije, ili to nece obezbediti. Nama na poslu su "staru pushionicu" vec krenuli da renoviraju jer gotovo 50% zaposlenih su pushachi.
:wave:
Poslednja izmena: