- Učlanjen(a)
- 30.09.2007
- Poena
- 229
Danas je stupio novi zakon o zabrani pusenja u svim zabranjenim prostorima. Zanima me kakva je stvar sa igranocama, jel neko ima iskustva, odnosno neke konkretne informacije vezane za to. Znam da se kafici mogu opredeliti za nepusacke ili pusacke ali koliko sam mogao da shvatim iz zakona igranice ne mogu da biraju jer ne spadaju u ugostiteljske objekte. Inace, zakon je krajnje nedorecen i dvosmislen, inspektor ti moze napisati kaznu cak iako oseti miris duvana, znaci bez ikakvih konkretnih dokaza, podseca me na onaj udbin gde je bilo dovoljno da komsija za komsiju kaze da je kapitalista ili staljinovac. Vrhunac gluposti je kazna u slucaju zatecene pepeljare, bez obzira da li je koriscena ili apsolutno cista. Ja jesam pusac ali zakon je zakon pa makar bio i *****ski.
Odmah da napomenem da ovde ne zelim raspravu o tome ko je za a ko je protiv, konkretno me interesuje ovaj zakon u odnosu na PC igraonice i eventualno PS3 igraonice.:smoke:
Odmah da napomenem da ovde ne zelim raspravu o tome ko je za a ko je protiv, konkretno me interesuje ovaj zakon u odnosu na PC igraonice i eventualno PS3 igraonice.:smoke: