Ali ta memorija u atomu je neka "slabija" , pitao sam ih rekli su mi da nije CL7 a vec 9-9-9-24 1.65v!
Jeste barem kingston je sigurna marka, ja evo nekoliko meseci nisam imao nikakvih problema sa hyperx-om, danas sam ga prodao i uzeo opet Kingston al ovog puta dosta overklokabilnija memorija : 2x2Gb Kingston hyperx 1600Mhz BLU:smoke:
uzimao si overklokabilniju memoriju a imas AMD platformu?
Mora da nisi upoznat sa AMD kontrolerima za ddr3 memoriju...
Ja sam uzimao pre neki dan memoriju i nudili su mi exeleram ali nešto nisam bio siguran u njih,navodno su u prodavnici radili nekoliko testova i kažu da se ok pokazala...Koliko je za verovati prodavcima ne znamali uzeo sam siguricu Kingston KHX 1600Mhz za 6700k.
cuvaj ti dobro racun i kutijice od te sigurice |PP
u mojoj blizoj okolini 3 komada crkla (uglavnom u garantnom roku) a par koji sam ja uzeo pre par godina nikad nije radio na 1066 uparen (ddr2 cl7 i nije bio kit)..
tako da bih ja sve pre nego kingston uzeo...
Dobro izgledaju ovi crveni, ko imas AMD masinu mislim da ne mora da gleda dalje![]()
exceleram nastupa frontalnostigose nam i ssd-i
http://www.emmi.rs/hdd-ssd-sata2-60gb-exceleram-mangusta.11.html?productId=13910
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari