Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

''Ima slika nema ton":D
?????? Sta da radim????????
jedino u ovoj igrici!!!
Inache je zvuk na racunaru OK

Instaliraj directx, ovde je C:\...\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX, i ja sam imao isti problem.

Rade zombiji u singlu. :)

Prilozi

• shot0000.jpg
    shot0000.jpg
    266.9 KB · Pregleda: 133
  • shot0001.jpg
    shot0001.jpg
    447 KB · Pregleda: 96
  • shot0002.jpg
    shot0002.jpg
    262.3 KB · Pregleda: 115
ima li ko original i dali mu secka :)

ima oprecnih impresija, nekom secka a nekom ne

sto je dalja od mw2 to je bolje!

ima li ko original i dali mu secka :)

ima oprecnih impresija, nekom secka a nekom ne
Zato sto jeste tako, neko ima stutter problem, a neko ne.

Uglavnom, oglasili su se i GameServers i Treyarch i rekli da rade na optimizaciji\patchu.

Treyarch:
"Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath. #ItsBeen1Day"

Sto se tice laga, Steam treba da vam bude offline... ne resava skroz problem, ali pomaze...

Moj tekst o lagu i jedan gratis unboxing video :D CoD: Black Ops PC lag and the most sexiest unboxing on the Internet :D

Ne mogu da pronadjem reci koje bi opisale ovaj video.

Trudim se ali jedno je sigurno - napetije otvaranje bilo cega na YT-u nisam u zhivotu gledao. Ne daj boze da odgledate ovaj video, izaziva spektar emocija... negativnih u mom sluchaju. [ pri cemu nije unboxing, vec je otvorio nego sada radi pred kamerom i zvuchi kao da jede i trci u isto vreme kada prica.. ]

Elem, zujim po net-u i vidim na par sajtova da je igra 35 funti [4476 RSD]...kod nas je 6.500 dinara.. moje pitanje je prosto - da li vredi dati te pare i da li bi neko bio ljubazan ko zna vise detalja za multiplayer - gde su smeshteni serveri i da li ce postojati neki dedicated serveri ili cemo se opet kaciti na mashine chiji net dovodi do quitrage-a svaki put kada krene da laguje opasno?

6.500 dinara... hm...

Poslednja izmena:
Ja bi ovom liku stavio pravi semtex u kutiju pa kad krene da kida bice samo pi pi pi piiiiiiiiiiiiiiii ............. i ostala samo kamuflaza.

Dedicated su serveri ali igra opasno secka i laguje sto ce biti reseno kroz neke zakrpe veceras sam naleteo na neke nemacke servere gde mi skoro i nije stucalo. Kad je srede skroz bice extra. Moj savet ti je da sacekas da je srede a do tad mozda i pojeftini posto se prica da ce pac izaci kroz mesec dana ili dve nedelje nezna se tacno.

Poslednja izmena:
Sada sam video ima na steam-u koshta 60e... pa kakva su to djubrad...

ja ne mogu da verujem da za digital download treba da se isprsim za 60e a tamo negde u engleskoj to koshta 35 funti... da li su oni svi normalni ?????

ok u svakom sluchaju trebalo bi da su ds-ovi VAC... covece taman sam istripovao da je recimo 45-50e kad ono 60e ravno... ccc

Ne znam čemu čuđenje, i mw2 je koštao isto toliko, čak i mw1 koliko se sećam. Tako da je tvoj post nekako suvišan

Imam original i ne secka mi nista...konfa mi je ista kao u "moja masina" sem procesora koji je Phenom II 965...sto se tice uporedjivanja sa MW2, kao sto rekoh SP ni blizu, izgled i atmosfera igre ni blizu, ali MP vise po mom ukusu nego onaj kamperski na MW2...tako da igrace se multi!

Poslednja izmena:
Sada sam video ima na steam-u koshta 60e... pa kakva su to djubrad...

ja ne mogu da verujem da za digital download treba da se isprsim za 60e a tamo negde u engleskoj to koshta 35 funti... da li su oni svi normalni ?????

ok u svakom sluchaju trebalo bi da su ds-ovi VAC... covece taman sam istripovao da je recimo 45-50e kad ono 60e ravno... ccc

Pazi sad su ovi na Steam-u jos i korektni kad sam ja kupovao MW2 u Game-s -u na stimu je bilo 10e skuplje ili su ovi u game-s -u nabili cenu malo na svoju ruku. Mozes da prodjes 5% jeftinije ako imas Game-s Privalige karticu i onda te izadje ko sa reorder-a 6.174 din

Poslednja izmena:
Imam original i secka...Nadam se sto pre patch-u...Inace MP je mesavina petice i MW2...Jos mi je rano izneti svoje utiske.

Igram u 1920x1080 120Hz, seckanja nema, ali svaki put kada uchitava neku glupost sa harda (koji je inache RAID 0), ume da zakochi na milisekundu shto me bash smara :(

Probao sada na konfi iz potpisa,radi odlicno bez seckanja,sve ful,8xAA,min frejm 40-45.Koliko mogu da zakljucim iz iscitavanja prethodnih postova ocigledno da postoji razlika izmedju X2 i X4(Duo,Quad) procesora.Verovatno ce se to resiti nekim skorasnjim pecom

Evo posle dva dana multija i dalje ne mogu da se naviknem na brzinu igranja. Primetio sam da je zvuk/efekti mnogo bolji nego u BC2. Sto se grafike tice odusevila me je vatra, od oruzija ima i bacac plamena i eto vizuelnog veselja :). Nije mi jasno sta su stavili onoliko profila kad je samo Assault dovoljan, nisam ni pomisljao snajper da uzimam da jurim muve po mapi :) . Sto se tice igrivosti ne moze da se poredi sa BC2, ovde su mape manje, preovladavaju hodnici, prostorije, tuneli i sl (zavisi od mape), hocu da kazem da nema one sirine kao u BC2. Borbe su dosta krace i sve se brzo odvija. Serveri dosta "stucaju" tokom igranja, zato kod biranja prioritet ima sto manji ping, dok ne zakrpe rupe.

Da odgovorim sam sebi na pitanje,
imao sam problem sa orginalom kad sam krenuo da instaliram igru steam pocne da je skida sa neta?!
Problem sam resio tako sto sam izbrisao steam koji ide uz dvd, otisao na sajt steama i skinuo od njih clijent i posle se igrica regularno instalirala sa dvd-a.

Razmisljao sam da prodam BC2 ali ipak cu da je zadrzim jos nije za bacanje, mislio sam da ce COD da je prepisha, ali ipak su razliciti tipovi igranja sto je dobro.

Poslednja izmena:
Secka i meni, izludjuje je me, a igra grafikom ko mw1 moj utisak, cekamo patch (core2duo)

Ne znam čemu čuđenje, i mw2 je koštao isto toliko, čak i mw1 koliko se sećam. Tako da je tvoj post nekako suvišan

Kako ne znash cemu cudjenje? Pa jel tebi normalno da je digital download skuplji od original dvd izdanja igre?

Nazalost moram da ti "vratim" jer me trolujesh bez veze... Imam pravo da izrazim nezadovoljstvo cenom prozivoda i ako se slazes to je ok, ako se ne slazes kazes zbog cega a ne da je moje misljenje suvishno. Ja naravno mogu da biram da li cu kupiti preko steam-a ili cu pazariti original dvd ali citajuci komentare po forumima o nekim sttutering-u i kochenju na c2d mashinama itd itd naravno da skuplja a dostupnija varijanta bode ochi i naravno da cu da se bunim.

Uostalom jel si ti pojam relevantnosti ovde pa da tvoje mishljenje ima toliki znachaj? Zapisacu tvoje ime sa strane chisto da budem na oprezu :trust:

ps: imam tu gift karticu iz game-s-a kada sam kupovao lycosa tastaturu.. dobro cu razmisliti tj sacekati da "sve dodje na svoje mesto" pa videti da je kupim... zao mi je sto nisam nikako ugrabio shansu da mi gazda iz UK donese bukvalno na noge igru za 2000 dinara manje...

Poslednja izmena:
Moram da kazem da mi je totalno cudno to sto dok igram MP secka a kad odem u Theatar i pogledam svoj game play nema seckanja na snimku na snimku izgleda ko da sam igra levom nogom pucam sve okolo.

pa steam igre su uvek najskuplje bile od svih dig. download opcija... en znam cemu cudjenje i u ovom slucaju...

mene cudi to sto je mw2 u games-u bio 4k din kada se pojavio a ovo je sada 6k
da li su se nesto zeznuli sta li, ali to je bila najjeftinija ne-digitialna ponuda igde :) manje od 40 evra dvd verzija na dan premijere :) no ne bitno, igra je 6k, bez carine i pdv-a to je normalna cena

meni igra radi na extra odlicno mada vidi se da fali malo optimizacije jer u zoni maksimalne akcije ume da smanji frejmazu sto se tice grafike meni je fantasticna i za nijansu bolja od prethodnika ali i dalje mi je prethodnik imao bolju pricu :) imam zamerku nakon izlaska iz igre racunar je sporiji... e sada zasto ne znam ocito da mozemo uskoro ocekivati neki update :)) evo nekoliko shotova:

Ne mogu da pronadjem reci koje bi opisale ovaj video.

Trudim se ali jedno je sigurno - napetije otvaranje bilo cega na YT-u nisam u zhivotu gledao. Ne daj boze da odgledate ovaj video, izaziva spektar emocija... negativnih u mom sluchaju. [ pri cemu nije unboxing, vec je otvorio nego sada radi pred kamerom i zvuchi kao da jede i trci u isto vreme kada prica.. ]

Elem, zujim po net-u i vidim na par sajtova da je igra 35 funti [4476 RSD]...kod nas je 6.500 dinara.. moje pitanje je prosto - da li vredi dati te pare i da li bi neko bio ljubazan ko zna vise detalja za multiplayer - gde su smeshteni serveri i da li ce postojati neki dedicated serveri ili cemo se opet kaciti na mashine chiji net dovodi do quitrage-a svaki put kada krene da laguje opasno?

6.500 dinara... hm...

Xaxaxa, jesi čuo zadnji deo?! :D

"I can sneak on all of my freinds...all my friends that I have left" :d

Tuga....

^^ Meni nikako ne ide u glavu da su vam grafika i izgled igre "bolji od predhodnika" :| ?!?

Probao sada na konfi iz potpisa,radi odlicno bez seckanja,sve ful,8xAA,min frejm 40-45.Koliko mogu da zakljucim iz iscitavanja prethodnih postova ocigledno da postoji razlika izmedju X2 i X4(Duo,Quad) procesora.Verovatno ce se to resiti nekim skorasnjim pecom

Definitivno sa ovim promenama u configu
r_multiGpu "0" (default je 1)
r_multithreaded_device "1" (default je 0)
sys_sysMB "4096"(ovde staviti vasu postojecu mem.),radi primetno bolje

Sve ful,1680x1050,16xAA,"MIN" frejm u najvecoj guzvi na otvorenom,nepada ispod 50,prosek 75-80,odlicno radi!!!

Meni igra nije stucnula, ali imam problem sa zvukom, falio je dll fajl i ubacio sam ga u system i igra je proradila, ali zvuka u igri ima samo dok ne udjem u samu igru, a inace zvuk u Win7 64 ult radi bez problema..neko resenje?

Poslednja izmena:
Kako ne znash cemu cudjenje? Pa jel tebi normalno da je digital download skuplji od original dvd izdanja igre?

Nazalost moram da ti "vratim" jer me trolujesh bez veze... Imam pravo da izrazim nezadovoljstvo cenom prozivoda i ako se slazes to je ok, ako se ne slazes kazes zbog cega a ne da je moje misljenje suvishno. Ja naravno mogu da biram da li cu kupiti preko steam-a ili cu pazariti original dvd ali citajuci komentare po forumima o nekim sttutering-u i kochenju na c2d mashinama itd itd naravno da skuplja a dostupnija varijanta bode ochi i naravno da cu da se bunim.

Uostalom jel si ti pojam relevantnosti ovde pa da tvoje mishljenje ima toliki znachaj? Zapisacu tvoje ime sa strane chisto da budem na oprezu :trust:

ps: imam tu gift karticu iz game-s-a kada sam kupovao lycosa tastaturu.. dobro cu razmisliti tj sacekati da "sve dodje na svoje mesto" pa videti da je kupim... zao mi je sto nisam nikako ugrabio shansu da mi gazda iz UK donese bukvalno na noge igru za 2000 dinara manje...

Trolujem?! :s
Rekao sam ti činjenicu koja je prisutna godinama na Steam-u a ti si našao na kraju 2010 da se čudiš, izvini ali to je neinformisanost. MW2 je kod nas koštao koliko se sećam 3500 a na Steam-u 60e pa niko nije bičingovao na forumu

So stop bitching for no reason.

Resio sam problem i bez tvog misljenja.

Dakle moj bitching je pomogao verovatno nekome ko ima visa virtuon karticu i samim time je ushtedeo cimanje i 2000 dinara da bi kupio original igru kod nas.

Sto se steam-a tice, nije ni tu tako crno samo treba biti up to date sto ce reci da odredjeni naslovi posle par meseci/godinu dana se malte ne dele dzabe. Isto tako znam da za CoD serijal to se nece desiti "nikada" [ barem ne u neko skorije vreme] tj biti sluchaj.

Ako je tebi no reason 2k din i ostalo shto ide uz to, svaka chast - ima se mozhe se.

Pa čudiš se na nešto što je opšte poznata stvar. Nove igre se ne isplati kupovati na Steam-u iz razloga što oni jedan američki dolar računaju kao jedan evro. Ako živiš u US Black Ops bi te koštao 59.99 $ koliko i inače košta. Na našu žalost u Evropi košta 59.99 EUR. Ameri su ignorantna stoka, šta drugo da ti kažem.

Pogledaj ovde cenu ako mi ne veruješ.

Verujem ti.

Sve kul nema razloga da se pricha shiri.. Sve je kul..zna se cena, zna se gde moze da se kupi [ i ako moze opet neko da uleti i da kaze - to se podrazumevalo i naravno da se zna].

Ostaje samo pitanje da li je vredno tih para uz sve nedostatke koje ljudi koji je poseduju kao original imaju. Ne interesuje me "ona verzija" jer bih zaista zheleo ovo da igram iskljuchivo on line [ sp me ne interesuje]

Vrh Dno