Je l ima jos neko problem sa zabadanjem igre posle nekoliko minuta u SP?
Ne radi alt tab, nego moram da je gasim preko task managera.
+1Au ala je ovo bagovito, secka katastrofa iako je FPS veliki, ako promenim bilo koje podesavanje prvo dobijem zuti ekran (i po nekoliko puta), a onda igra radi na manje od 10 frejmova. Ovaj edit config fajla kod mene ne radi posao. Drajveri su 257.21
Da, grafika je i dalje kao u COD Modern Warfare iz 2007...
Isti engine, slična produkcija...
I onda nek neko kaže zašto bi ta igra na PC-ju bila zahtevnija od Modern Warfare-a koji je odlično radio na GeForce 9600GT-u (ja se lično sećam, iako sam tad imao GeForce 9800 GTX, ali sam SP probao i na kartici sa testa) i to u 1920 x 1200 sa 16xAF. Kladim se da Black Ops ne radi na 9600 GT-u sa istim frejmrejtom, a ne nudi niti jedan grafički feature kog nema u prvom Modern Warfareu. Drugim rečima, prevara... na Xboxu360 izgleda apsolutno isto tako, iste isprane teksture koje se bar u 720p ne vide kao na ovim 1920 x 1080 screenovima koje ste postavili.
Crysis, prvi, kad se nabudži, izgleda 10x lepše...
Ne radi ni kod mene, kada idem na select mission ima samo prva misija, i kad je odaberem krece sve iz pocetka, iz one kavane... 🙁
Pronadjite fajl config.cfg, valjda je ufolderu Players i potrazite nize redove i prepravite na:
r_multiGpu "0" (default jе 1)
r_multithreaded_device "1" (default je 0)
com_maxfps "125". (default je 85, valjda)
sys_sysMB "1024" - zamenite 1024 sa kapacitetom memorije vaseg sistema npr. 4GB=4096
za w7 cak i ovo
-- Play in offline mode
-- Right click the game EXE -> properties -- and set the compatibility mode to Windows XP SP3 (service pack 3)
-- Disable any programs that may interfere with the game (i.e. anti-virus or firewall)
-- Reinstall DirectX
ovo prvo sam odradio i igra se preporodila 😀
mozda nekom pomogne i ovo
http://www.iobit.com/gamebooster.html
Meni se desava da nema Resume Game, nego sam oNew Game, Select Mission i ne znam sta ono trece... Ali kad udjem u taj meni izadjem u glavni i opet udjem pojavi se resume game i nastavim.
E, uspeo sam. Intel je treci meni, ali kad udjem u to, moram se vratiti u glavni meni, i onda u single player, pa se pojavi resume game.
Hvala FXGT, ali na žalost ovo nije pomoglo. Seti se da je na Kubi trebao da kao rokne Kastra i posle toga totalna blokada mašine. Ubedačio sam se totalno...:crash:
Meni se desava da nema Resume Game, nego sam oNew Game, Select Mission i ne znam sta ono trece... Ali kad udjem u taj meni izadjem u glavni i opet udjem pojavi se resume game i nastavim.
kad si u glavnom meniju,treba da je selektovano campaign,ides "d","a","d" (tj desno,levo,desno) i pojavi se resume game 🙂
btw. ovo seckanje sto pominjete,ja nemam uopste,ugasen vsync, fps nije pao ispod nekih 80,nikada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari