A PES je svake godine kao potpuno nova igra![]()
A PES je svake godine kao potpuno nova igra![]()
skidrow 7,3gb izasonego ima li koje informacije kako radi ova igra po pitanju zahtevnosti :type:
Pa ne bi trebalo da bde zahtevnije od prethodnika, sem ako namerno ne deoptimizuju igru.![]()
ko o cemu ja o grafici. Sve radi na max sa vsync on 1080P 16xAA 60fps-a. Texture mi deluju malo isprano i fali SSAO, ali sve ostalo je izgleda veoma fino upakovano...no videcemo jos...
Stvarno ima bag, neko blago seckanje?!
Vidimo se u multiju.
Zavrsio je. Shajaznam bolja mi je MW2 kampanja za nijansu, jeste da je spanska serija, ali ovde nekako nije mi to to. BO zaista ima fantasticnu pricu, a Zombie mod deluje i vise nego zabavan.
Sto se tice grafike, ojadjena je. Teksture su nekako jeftine i pored toga meni igra nevidjeno secka na svake 2 sekunde kad je rec o velikim mapama, valjda dok se ucitaju sve skripte, loaduju neprijatelji itd. Nije do grafickih opcija, nego do same igre, jer cak i kad stojim u mestu sttutteruje na svake 2 sekunde.
Sve u svemu super petosatna zabava, kontam da je multi dobra zezancija.![]()
Daj bre, reloaduj malo tu pushku. Na svakoj slici 13 metaka u pljuci :d
Igra je na nivou kao i svaki CoD, sto se mene tice ispunila je ocekivanja.
Meni radi oko 50-60FPS sve na max. 16xAA, mada iste su performanse i na 8x i na 16x valjda Ati ide do 8x ne vise...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari