Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ah....
Popravice se kada vide da svi ljudi koje su zahebali posle BC1 i sad posle BC2 ne zele da cuju ni D od Dice (EA odavno ne zele) :D :d

Cim ti i Cveja prestanete da igrate BC DICE propada. :d

Cica Foca ne uzbudjuj se,lupice te srcka. :D
Docicu ja na prolece u KZ3 da vas derem. :d
Pa SC2 je malo ozbiljnija igra od BC2, dodjite i probajte uostalom.

Cica Foca ne uzbudjuj se,lupice te srcka. :D
Docicu ja na prolece u KZ3 da vas derem. :d
Pa SC2 je malo ozbiljnija igra od BC2, dodjite i probajte uostalom.

Hahahahahaha.......
Da, da, kad promene kontrole na KZ3 da lice na BC2, opet ces pobeci kao i do sada....
Ali i na to smo navikli......
Drzi se ti ozbiljnih igara i ozbiljnih igrackih platformi (PC?!????!!!#$% :d ) , i mi i ti ces biti srecan i zadovoljan (a ja necu biti u bolnici da se lecim od srcke :d )....

Oce opet da nam izmuzu pare!

BFBC2 Ultimate Edition potvrđen

U petak dolazi u Sjevernu Ameriku i Veliku Britaniju

DICE i Electronic Arts su predstavili novi Ultimate Edition Battlefield Bad Company 2 igre. Ovo izdanje sadrži sve što smo i ranije govorili, ali tu je i jedna izmjena.

Paket sadrži i kopiju Battlefield 1943 igre, koja je ranije predstavljena samo kao download izdanje za Xbox 360 i PlayStation 3 konzole.

Osim predstavljanja Battlefield 1943 igre kao dio Ultimate Editiona, kupci će također dobiti sve upgrade za vozila i oružje koji su se do sada nalazili samo u ograničenom izdanju igre.

Naravno, korisnici će također dobiti Onslaught co-op mod za četiri igrača, kao i druge nove mape i modove koji su do sada predstavljeni na tržište.

To i kazem, lopovi. Nijedna nova mapa.

Kako nijedna, a u sklopu ULC-a? (Unlockable Content) :)

Ako ništa, bar neka dobra stvar od ovog PS3 hacka i novog fw update-a........
Sve manje (čitaj teži nuli) je exploitera u igri.......
Sad se igra pošteno pa ožeži, ožeži......... :D

Misteriozan 'tweet', nadam se da se misli na neki Map Pack, pa nek se i placa, sad ionako mogu da se qrcim sa Intezinom karticom :D

Here's a tweet to the community saying we are working on #bfbc2 and have a GREAT autumn/winter coming, so hang tight!

12:47 PM Oct 1st via TweetDeck

To ti je uvezi BC2 Vietnam, tamo ce biti nove mape, oruzja, taman da se opet zaigra malo BC2, bar do KZ3.

Mislim da bi napomenuli da je u pitanju Vietnam, uostalom svi znaju da dolazi i kad dolazi.. nema potrebe da 'twituju' u vezi toga..

Ja nemam pojma kad izlazi Vietnam. :d

Evo ih promene za PC, valjda uskoro i za konzole..

- All Weapons Bronze Insignia requiring an unobtainable bronze star for the tracer dart – requirement removed.

- Improved Hit registration made through several fixes and some of the hitboxes themselves have been changed. This will increase the accuracy of guns.

- Blue box chat window removed

- The 2 second immunity when spawning/being revived will now be immediately removed either by firing, zooming, or any movement (move, crouch, jump). A Spawning Player can still orient passively in the Game World..

- 3D vision fixed.

- Fixed slug shotgun zoom crosshair on PC so they better represent the long range accuracy. Crosshairs now close more on PC, similar to consoles.

- Reduced slug shotgun hip accuracy to require zooming for consistent long range accuracy. Hip accuracy is now on par with the semi automatic weapons.

- Fixed a bug on PC where the G3 would do less damage than intended.

- Fixed VADS turning sensitivity on PC so it performs like the ZU23.

- Reduced VADS push back and damage to balance it with the ZU23.

- Fixed a bug where vehicle countermeasures would fail to remove tracer darts at high speed.

- Reduced the reload time for vehicle countermeasures.

- Slightly increased the AT4's damage vs armor to emphasize its anti vehicle role while keeping it balanced vs armor.

- Increased the AT4’s top speed and acceleration so users spend less time exposed when firing.

- Increased the AT4's splash damage so it competes with other AT weapons vs infantry. The AT4 still has the least splash damage of all AT weapons.

- Reduced the splash damage of the Carl Gustav to bring it in line with other explosive weapons. The Carl Gustav still has the most splash damage of all AT weapons.

- Increased the 1 shot kill range of the M95 body shot to counter its lower rate of fire.

- Fixed a bug with the SVU that gave it better close range damage than other semi auto weapons.

- Reduced all weapon damage to the MCOM by 50%.

- Fixed an C4 vs MCOM exploit on Atacama Desert.

- Fixed a bug with FOV when aiming the M1911.

- Lowered the close range damage of the AN94 to highlight its long range role.

- Increased the accuracy of the F2000 on the move to highlight its role as a mobile AR.

- Increased the close range damage of the shotguns to give them a greater advantage vs slugs.

- Slightly lowered the damage of the M60 to balance its accuracy advantage vs other LMG's.

- Slightly lowered the damage of the MG3 at close range to balance it with other high rate of fire weapons.

- Slightly increased the damage of the UH60.

Cekaj jel igra ovo vise iko ? I meni se igra opet neki FPS mp kao i svake zime. Ako igra neko od ekipe Sinda, Boris, Zmay, Ranko nek okace ovde. Da se baci neko klanje stranaca. :D

Sinda ceka Vietnam :) Ma mora bude dovoljno dobro da przimo kao stari BC2. Ja ne verujem da cu uzimati Black Ops, BC2 je bolja ekipa. Meni dosadno MW da igram sam.

Jel moze neko da mi objasni sta je Free sto se dobija onim kodom, a sta se placa kroz dlc?

VIP Pack 7 - KONACNO 4 potpuno NOVE mape:

http://blogs.battlefield.ea.com/bat...-heading-for-battlefield-bad-company-2.aspx##

Map 1: Oasis

Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer

Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch

Map 2: Harvest Day

Origin: Battlefield: Bad Company multiplayer

Game modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch

Map 3: Cold War

Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer

Game modes: Rush, Squad Rush, Squad Deathmatch

Map 4: Heavy Metal

Origin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayer

Game modes: Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatch

Dosada je VIP DLC Pack donosio otkljucavanje jedne mape (koja je vec bila na disku) i otkljucavanje nekih modova na vec postojecim mapama koje ih nisu imale. Na launchu su neke mape imale samo Rush mode ili samo Conquest mode, a VIP packovima su polako otkljucavali dodatne modove. Dakle, DICE nije dozvoljvavao igracima da igraju sve modove na mapama koje su vec bile na disku, sto je potpuno nebulozno. Medjutim, u gore citiranim Map Packu 7, pomocu VIP koda otkljucavas 4 nove mape, sto drasticno povecava njegovu upotrebnu vrednost.

Poslednja izmena:
Respect! :) Do sada je VIP code sistem bio nevidjena nebuloza i prevara, ali sad su se iskupili.. :)

Bravo! Harvest Day i Oasis mape iz BC1. Pun pogodak. Eh još da ubace Golf Course, ali to su samo želje... Pilac ima da lupa petama u pedu :). Harvest Day je odlična mapa jer je široka, tj. kvadratnog je oblika, ima mesta za manevrisanje. Međutim ye8ena je za oklop, jer ima dosta brisanog prostora

Poslednja izmena:
Harvest day , moja omiljena mapa iz BC1 :) .

Respect za ovaj potez . Nadam se da ce ovo vratiti dosta igraca nazad .

Extra! Konacno razlog da se vratim igranju BC2.
Kad izlazi taj DLC ?

Novi MP patch sutra, priprema za Map Pack 7 i Vietnam.....

http://blogs.battlefield.ea.com/

Inace, koliko sam nesto video, Thanksgiving day se ujedno obelezava kao i Harvest day, pa da li je 2+2=5 videcemo 25-og :d :d

Nazad
Vrh Dno