a ja ne mogu da nadjem kako da podesim lob. pre sam stiskao 2xsut a sad ima samo sprint + sut sa doziranjem jacine, naravno. moze li da se namesti kao i pre?
Ne generalizujem opsti utisak samo na osnovu ovog loseg iskustva, daleko od toga ali ovo je samo jedno zrnce u pustinji losih stvari u novom PES-u i kap koja je prelila i ovako prepunu casu.Igra je daleko od savrsenog fudbala, i ja se svakodnevno nerviram, ali ne mozes je bas ocrniti zbog takvih slucajeva, takvih likova ima u svakoj igri, noge bi im lomio, ali sta da radis. Da su te nove, nepogresive finte i*iotizam, to ne sporim.
Ne generalizujem opsti utisak samo na osnovu ovog loseg iskustva, daleko od toga ali ovo je samo jedno zrnce u pustinji losih stvari u novom PES-u i kap koja je prelila i ovako prepunu casu.
Aham, znaci ako ja pokusavam sa nekoliko igraca da oduzmem loptu Ronaldu dok ih on nosi sve na ledjima pri cemu njima ne pada na pamet da odreaguju kako treba, ne znam da igram.Da parafraziram Playboya, ti ne znas da igras PES! :d Nije ni do igre ni do Ronalda!
Online igram od 08.i shvatiti da online igranje nema nikakve veze i da je u njemu sve drugacije nego kad igras sa ortakom kod tebe kuci offline...
mislis L1 aka menjanje igraca + sut
Kakvo djubre od igre! Kakvo DJUBRE od igre! Stvarno igram Konamijev fudbal od samog pocetka i veliki sam fan ali ovo sto sada napravili, ovo je tacka na I.
Igram protiv Turcina koji koristi samo jednu foru. Igra sa Realom ( naravno ) i Ronalda drzi ud desnu aut liniju. Sve lopte idu na njega i kad je dobije, vuce do mojih 16 metara, odradi rainbow flick + 3 puta centar sut i na tu loptu natrcava njegov igrac i zakucava u go.
I ne mogu mu nista.
Postavim 4 igraca na mesto gde stoji Ronalno, zrtvujem partiju samo da vidim mogu li ga spreciti u tome i ne vredi. Dobije loptu, vuce 4 igraca na ledjima, ja stiskam X, kocku, pravac, obrni okreni i ne vredi ( osim uklizavanja )
Ne vredi. Nista! Nikakva reakcija, niko da pokusa da mu uzme loptu dok ih sve nosi na sebi.
7 golova mi je tako dao.
Online necu vise igrati jer nema svrhe igrati protiv ovakvih protivnika koji igraju sa najjacim timovima ( Barcelona ubedljivo najvise koristen tim online ) dok im ja ne mogu apsolutno nista.
Sto se mene tice, Konami vise nikad nece videti mojih 20-ak i kusur evra za original igru.
Napadajuci na desni gol ako oces levi ugao drzis gore ako oces desni dole, a ne levo ili desno. Visina zavisi od jacine shuta i koliko je teska pozicija iz koje igrac sutira kao i sama preciznost.
Aj mi objasni onda ovo, an 25-30 metara od gola ja taknem sut i lopta ode tri metra preko gola.
Mi smo igrali jednu neresenu a drugu si me dobio dal` 2:0 ili 2:1, ne mogu da se setim.Nemoj se ljutiti ali ti ne znas da igras pes...ili preciznije ne znas da igras odbranu u pes-u...
Iskustvo, moras prevideti gde ce protivnik, rainbow flick se brani tako sto docekas loptu dok je u letu i udaris glavom - samo je bitno da se pozicioniras pravilno, ne moras 5 fudbalera na c. ronalda dovoljan je jedan koji ima balance veci od 80 i lagano uzima loptu ako ga dobro postavis...
Jos gore po tebe ako online igras 8 godina a kako kazes konamijeve fudbale od '96 - tad su poceli da poprimaju ovakav oblik kakav je danas.
Poenta je da moras da naucis da igras, to sto si ti igrao kad si bio malo dete neki tamo ISS ili sta god, ne znaci da si ti sad ******an igrac itd...
Fudbal je odlican, zabavan, kreativan, velika sloboda kretnje i dodavanja, - ima dosta bagova ali su periodicni i nisu kardinalni kao ranijih godina i u mnogome ih anuliraju dobre stvari...
Igram online i jedini tim koji biram je AC MILAN, a 70% tekmi igram protiv Reala, 20% protiv Barse i 10% otpada na ostale ekipe, i znam sta znaci Kristijano ili Mesi kada su "crveno" raspolozeni. Ali jedna od najvaznijih karakteristka PES 2011 sto ni takvi igraci ne mogu da prolaze kroz odbranu kao da je nema ako znas da je igras!!!! Moj savet je da vezbas i da sto se kaze "skapiras igru" - odbranu.
nadam se da se ne ljutis sto sam rekao da ne znas da igras...
^^^ Ne ^^^
@Sirena, druze ne secam se da smo igrali ali ti verujem na rec, jer sam online odigrao sigurno preko 100-120 utakmica, izgubio sam cini mi se od jednog decka s bench-a, 1-0 - promasio sam 10 sansi 1na1 sa golmanom, jedini napadac mi je bio Inzagi od ostalih standradnih niko nije igrao...
A dao sam vam link za tutorijale, izmedju ostalog ima i tutorijal kako se igra odbrana.
U principu ja ne gledam te tutroijale izuzev za penale jer to kad promene jednostavno ne mozes da sutnes normalno penal dok ne vidis kako. Sto se tice ostalih elemenata igre, kada krenem da igram novi pes polako ucim sta mogu, sta ne mogu i kako da odradim nesto u novim uslovima...npr ja 80% lopti u odbrani uzimam replovanjem - guranjem, mada i tako se desi da napravim ponekad faul, ali opet je to najbezbedniji nacin.
Zavisi kako je postavljen igrac, koliko je lopta udaljena od njega, gledajte malo pravi fudbal ljudi, i oni non stop zuvaju totalno nekontrolisano.. za suteve iz daljine stvarno nemam nikakve zamerke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari