Hector Ruiz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 390
Moze mala pomoc, konkretno sta da pokusam, neko kratko upotstvo ili link ka instrukcijama.
Probao sam medjutim nikako da ga pokrenem u recovery mod.
Vidi ga medjutim ne znam da li gresim prilikom dodavanja fajlova, koji pit da koristim? Koje fajlove za PDA, PHONE, CSC??? Sta treba da stikliram a sta ne?
Ja sam skinuo:
JP6_JP4_U_JPM.tar
odin_1.3.rar
s1_odin_20100512.pit
GT-I9000_I9000XWJM9_I9000XXJM4_CODE-MODEM.7z
Odradio neki flash sve kao uspesno proslo medjutim telefon i dalje samo blinka " Samsung Galaxy S"
Mislim JP6 froyo 2.2
Pa skinuo sam onaj Svedski FW preko reg. hacka. Pre toga sam bio na 2.1 oficijalnom za Kanadsko trziste.
Novi firmware JPATaman zanimacija za vikend.
Novi firmware JPATaman zanimacija za vikend.
Ma brate, nije nov. Izasao je isto kad i jp6/jpm samo sto je "jpa" za arapsko trziste
Izgleda da mi je riknula interna memorija. Uz pomoc onog linka uspesno sam ga flashovao na JPM medjutim kad mi se pokrene recovery mode i kada kliknem na delete all data, napise mi crvenim slovima internal SD will not mount.
Evo link o tom problemu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793404
Inace kako sad da vratim originalni FW i pokusam da reklamiram telefon?
Ma brate, nije nov. Izasao je isto kad i jp6/jpm samo sto je "jpa" za arapsko trziste
Ovaj je build date 26 october. ako to nije novo onda ...
I9000XWJPA 803.PIT Version 2.2 2010 October
Ne I9000JPJPA. Prvo proveri pre pisanja.
@djurkash
Trebalo bi da može bez reparticije direkt sa JP6.
Hector,
koji ti je bio originalni fw, kanadski neki?
Originalni mi je neki Kanadski, ne mogu sad da se setim koji tacno. Sad mi se desava da prodje onaj prvi skrin i pojavi se Samsung Galaxy logo sa onom zvucnom podlogom i nakon toga crni ekra i samo mi svetle ona dva donja tasterta.
Kies naravno ne prepoznaje telefon posto se android uopste ne podize.
Reparticija treba da bude stiklirana?
Sta mislis da cu konkretno dobiti sa kanadskim fw? Mogucnost da reklamiram telefon?
Evp sta mi prijavljuje kad pokusam recovery factory reset:
Inace imam Samsung Galaxy S Vibrant
GT-I9000M
Evp sta mi prijavljuje kad pokusam recovery factory reset:
Inace imam Samsung Galaxy S Vibrant
GT-I9000M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari