Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Moze mala pomoc, konkretno sta da pokusam, neko kratko upotstvo ili link ka instrukcijama.

Vidi ga medjutim ne znam da li gresim prilikom dodavanja fajlova, koji pit da koristim? Koje fajlove za PDA, PHONE, CSC??? Sta treba da stikliram a sta ne?
Ja sam skinuo:
JP6_JP4_U_JPM.tar
odin_1.3.rar
s1_odin_20100512.pit
GT-I9000_I9000XWJM9_I9000XXJM4_CODE-MODEM.7z
Odradio neki flash sve kao uspesno proslo medjutim telefon i dalje samo blinka " Samsung Galaxy S"

Prilozi

• odin.JPG
    odin.JPG
    87.5 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Sad sam uspeo da ga jos vise za****m odnosno kad ga upalim dobijem ovu sliku:

200px-Samsung_Galaxy_S_Black_Screen_of_Death.jpg

Vidi ga medjutim ne znam da li gresim prilikom dodavanja fajlova, koji pit da koristim? Koje fajlove za PDA, PHONE, CSC??? Sta treba da stikliram a sta ne?
Ja sam skinuo:
JP6_JP4_U_JPM.tar
odin_1.3.rar
s1_odin_20100512.pit
GT-I9000_I9000XWJM9_I9000XXJM4_CODE-MODEM.7z
Odradio neki flash sve kao uspesno proslo medjutim telefon i dalje samo blinka " Samsung Galaxy S"

a, na kom si do sada bio rom-u?

Pa skinuo sam onaj Svedski FW preko reg. hacka. Pre toga sam bio na 2.1 oficijalnom za Kanadsko trziste.

Koliko vidim sa slike, koristio si 512 pit fajl, ali za jp6 ide 803 pit...

Ček da vidim na XDA da li je samo to...

Ipak ne, vidi ovaj post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=816146

***, jp6 sam i ja preko reg.hack-a,a preko odina sam flashovao samo voodoo, nikada rom, pa zato nisam siguran koji pit ide, ali koliko vidim ide 512...

Poslednja izmena:
Izgleda da mi je riknula interna memorija. Uz pomoc onog linka uspesno sam ga flashovao na JPM medjutim kad mi se pokrene recovery mode i kada kliknem na delete all data, napise mi crvenim slovima internal SD will not mount.
Evo link o tom problemu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793404
Inace kako sad da vratim originalni FW i pokusam da reklamiram telefon?

Izgleda da mi je riknula interna memorija. Uz pomoc onog linka uspesno sam ga flashovao na JPM medjutim kad mi se pokrene recovery mode i kada kliknem na delete all data, napise mi crvenim slovima internal SD will not mount.
Evo link o tom problemu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=793404
Inace kako sad da vratim originalni FW i pokusam da reklamiram telefon?

A kad povežeš na kies, komp ne vidi internu?

Možeš li joj pristupiti pomoću nekog file managera u androidu?

Ma brate, nije nov. Izasao je isto kad i jp6/jpm samo sto je "jpa" za arapsko trziste

Ovaj je build date 26 october. ako to nije novo onda ...
I9000XWJPA 803.PIT Version 2.2 2010 October

Ne I9000JPJPA. Prvo proveri pre pisanja.

@djurkash

Trebalo bi da može bez reparticije direkt sa JP6.

Ovaj je build date 26 october. ako to nije novo onda ...
I9000XWJPA 803.PIT Version 2.2 2010 October

Ne I9000JPJPA. Prvo proveri pre pisanja.

@djurkash

Trebalo bi da može bez reparticije direkt sa JP6.

Jeste, sorry.
Nisam provalio, nisam ni pogledao prva dva slova.
Izvinjavam se :d

Inace, ovaj novi JPA ima i Srpski swype

Poslednja izmena:
Hector,
koji ti je bio originalni fw, kanadski neki?

Originalni mi je neki Kanadski, ne mogu sad da se setim koji tacno. Sad mi se desava da prodje onaj prvi skrin i pojavi se Samsung Galaxy logo sa onom zvucnom podlogom i nakon toga crni ekra i samo mi svetle ona dva donja tasterta.
Kies naravno ne prepoznaje telefon posto se android uopste ne podize.

Originalni mi je neki Kanadski, ne mogu sad da se setim koji tacno. Sad mi se desava da prodje onaj prvi skrin i pojavi se Samsung Galaxy logo sa onom zvucnom podlogom i nakon toga crni ekra i samo mi svetle ona dva donja tasterta.
Kies naravno ne prepoznaje telefon posto se android uopste ne podize.

Razumeo sam te da si uspeo da podigneš Android...Nadji preko XDA taj kanadski ili neki slični rom i probaj preko Odin-a reflash. Obrati pažnju na reparticiju!

Imao sam JH2, sad sam nasao u nekim mojim predhodnim postovima.
Reparticija treba da bude stiklirana?
Sta mislis da cu konkretno dobiti sa kanadskim fw? Mogucnost da reklamiram telefon?

Poslednja izmena:
Reparticija treba da bude stiklirana?
Sta mislis da cu konkretno dobiti sa kanadskim fw? Mogucnost da reklamiram telefon?

Pa kako misliš da ga reklamiraš, ako je imao kanadski rom :) ?

Ja sve mislim da si ga digao sa nekim pogrešnim radio rom-om ili slično , pogledaj ovo, pa spusti nadole stranu, imaš lika koji pominje canadian rom i probleme slične tvom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=818556

Koji ti uopšte fon imaš I9000 ili Captivate? Ili je to I9000m?

Poslednja izmena:
Evp sta mi prijavljuje kad pokusam recovery factory reset:

Inace imam Samsung Galaxy S Vibrant
GT-I9000M

Prilozi

• IMG_2675.JPG
    IMG_2675.JPG
    205.3 KB · Pregleda: 54
Hectore, ajde napiši sta si sve radio od početka do kraja. Prosto mi je nemoguće da ne uspevas da ga fleskas. Jedino da ti je stvarno nešto riknulo, onda ne znam kako da ti pomognemo.

@mobilix
Kad ga fleskas javi kakav je....i ima li razlike u odnosu na jp6. I da li ima srpski swype posto bez toga više ne mogu :)

Evp sta mi prijavljuje kad pokusam recovery factory reset:

Inace imam Samsung Galaxy S Vibrant
GT-I9000M

Nešto ovde gadno nije u redu. Koliko sam čitao do sada i pokušavao da skontam o čemu se radi, toliko si me zbunio sa ovom slikom.
Skini baterijiu i pogledaj šta ti piše na nalepnici ispod. I9000m je kanadski galaxy a T959 je Vibrant.

Da li si vraćao recovery sa 3e na 2e? Na ovoj slici imaš 2e što znači da imaš neki 2.1 rom ili 2.2 sa CF-root-om ili nešto slično.

Nazad
Vrh Dno