Ma dobar je gainward![]()
Ja sam mojoj kartici odmah digao taktove na 800/1600/4000 i sve radi kao podmazano pri naponu od 0.95V.
Najverovatnije sutra naručujem istu karticu.
Kako si zadovoljan karticom u globalu i koje su temperature na tim klokovima, a koje na difoltnim?
Andragon čudo si se prabacio s 5850 na 460icu, kad je sporija i više troši? Ja je razmatram za kuovinu samo ako ne dogram još jedan sapphire 6850. Zbog toga pitam kako se klokuje, jer ne bih je uzimao ako ne može barem na 900Mhz za 24/7.
Na default nisam ni testirao. Na gore navedenim klokovima je 54 idle i 79 full load max. u furmarku.
Nešto me zeza Win 7 i ne spušta karticu ispod 400/800/2000 a i X-Fi Titanium je u slotu do kartice pa je i protok vazduha na njoj smanjen.
Performanse su odlične.
Pre neki dan sam testirao u WiC u 1680x1050 sve na ultra sa 4xAA i 16 aniso daje oko 60 frejmova.
Pretraži oglase maloHvala na komentaru
Ima li neko da je pržio grafiku? Interesuje me isključivo ovaj Gainward, kakva mu je naponska, da li je krš kao što se pisalo, kakve klokove postiže..itd?!
Pa Gigabyte 5850 sam kupio prosle godine i prodao je pre mesec dana za 1500 din manje nego sto sam je ja platio. A GTX mi je ispao da kazem "izuzetno povoljno" planirao sam da kupim 6850,medjutim osoba koja mi duguje svotu novca koja mi je falila za 6850,nema trenutno da mi da.Posto sam bioo ogranicen sa novcima,zahvaljujuci jednom forumasu,dosao sam do ove kartice za onoliko novaca koliko sam imao :S:
Jesam fan crvenih ali o ovoj kartici ne mogu nista lose da kazem,igram na 1680x1050,sve radi odlicno,napajanje zadovoljava njene potrebe.A ova rasprava oko 2-3-5 frejmova u 6850 temi mi nimalo nije jasna. I jedna i druga i treca kartica su dobra kupovina,normalno je da NVidia skuplja iz razloga veceg cipa,ali sad kad cena opadne,koju god da uzmete necete se prevariti. Raduckam malo u Premieru tako da mi odgovara i CUDA render,probacu veceras kad padne format
Sačekaću da vidim tvoje oc domene, jer mi se ona priča "900MHz za svaki dan" čini nerealnom.
:wave:
Znam da nisam pogrešio, nego mi je malo krivo što nisam imao više strpljenja da sačekam dalji razvoj situacije na tržištu.@vetar
Pa kako god okrenes imas brzu karticu od 6850.
Ono sto daje prednost 6850 je cena i zbog toga je dobro pozicionirana.
Ako si GTX 460 dobio povoljno nema sta da se sekiras,napravio si svakako dobar dil.
Ja ocekujem jos jedan talas pada cena GTX460 karti..
lele nes ti visoke te temp pogotovo idle ???? :smash:
Pa nije poenta menjati GTX 460 za HD68xx, vec tema treba da pomogne onima koji se dvoume sta kupiti izmedju ove dve, tri, cetiri karte.![]()
U dual monitor konfiguraciji nikako nije htela da se spusti u 2D mod vec je non stop bila u low 3D i eto visoke temperature.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari