Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam ove meceve i tek sad jasno shvatam koliko su prejake neke jedinice zerga, bannelinzi i mutasi, znaci toliko mogu da te ssmaraju, da ne mozes da se izgradis kako trebe, jer moras samo da pazis na mutase koji lete sa mlaznom motorom u repu.

SQ test kod mene uvek radi OK. Samo se loginujte i probajte... Nego oce li biti besplatnih live streamova za Blizzcon turnir? Tasteless i Artosis su vec otisli tamo a jedan od pocetnih meceva ce biti Boxer vs Fruit Dealer! Megawin.

Meni ovaj USTREAM sada laguje nenormalno, a do pre 5 minuta je super radilo :S

A da, SQ Stream Test je, ne HQ. U svakom slucaju kad god sam se prikljucio (posto na TV-u ne prenose sve meceve round 64), uvek je bilo mesta na njemu.

Ima li danas mečeva? Navukli ste me na zlo nesrećnici nijedni! :whip:

P.S. Naručio sam original, trebalo bi da stigne ovijeh dana, nadam se, pa ako neko hoće da igra protiv n00b-a... :) Ostaviću ID kada napravim isti u drugoj temi.

Igra se i danas, isto u dva termina. Drugi pocinje u podne po nasem vremenu.

Bice i BlizzCon streamova sa svih 3 stageva , ja uvek gledam.

Kaci linkove, ne razumem dovoljno korejski da nadjem na kojem od 200 game kanala ce biti prenos :D

Od sutra se mecevi igraju samo u jednom terminu (12h po srpskom vremenu, do subota-nedelja - posle toga ako se ne varam se vraca vreme unazad, pa ce biti u 11h po srpskom vremenu).

Poslednja izmena:
Meni je Banetov channel uvek Offline nesto :D Mada gledam koliko mogu na TV a ostalo na SQ Test.

Ja odgledao dva meča danas. Nešto nisu bili preterano zanimljivi, sa tim što su likovi iz nekog oGS klana (ili kako se već piše) ošurili bez problema protivnike.

Nisam toliko upućen u klanove i kvalitet igrača, ali pretpostavljam da su ovi likovi neko 'ime' u SC2 svetu ?

Kad rekoste da je Blizzcon ? Koje vreme ?

Kad rekoste da je Blizzcon ? Koje vreme ?

SC2 mečevi se igraju u petak i subotu sa početkom od 1:30 PM PDT (kod nas 22:30)
Showmatch između BoxeR i Fruitdealer je zakazan za petak 7:30 PM PDT (kod nas 04:30 ujutru).

Ako nekoga interesuju evo i bracketa
UHUAF0GMHZG51287451989554.jpg

Poslednja izmena:
Danas pocinje Ro32. Mecevi: PhoenixWeRRa (Z) vs BabyByeBye (P), TSL_Rain (T) vs oGsEnsnare(T), AcePrime (P) vs KyrixZenith (Z), HopeTorture (T) vs PippiJung (P). Iako nisam fan TvT-a, obavezno cu da pogledam ovaj sto je na programu danas :D

Znaci nocas u 04:30 :(, uh kad ce da igraju u evropi pa da termini budu normalni.
Pogledacu sutra ako negde bude okacen VoD..

Prvi meč koji je trebao da se prenosi kasni u trenutku pisanja ove poruke tačno 1h45m. :)
Na sve to prenose ne toliko zanimljiv mirror meč Fenix vs Softball. Znamo da oni vole da odlažu ali ovo je ipak ispalo neprofesionalno. Ali šta da se radi. Može im se. :)
Koga interesuje ima besplatan live na ovoj adresi.http://blizzcon.rayv.com/

pozdrav

Upravo skidam drugi mec da pogledam.. sto se prvog tice, Fruit urnise previse ;)

Blizzard Not Sure How StarCraft II Ends

The game, and story, still very much in development.
October 23, 2010
It seems that just as the next two chapters in the StarCraft II campaign, Heart of the Swarm and Legacy of the Void, are in development, so is the story. Those who finished the Wings of Liberty campaign (or spoiled it for themselves on YouTube) will likely remember the dramatic events that occurred just before the credits rolled. How that eventually plays out is still being worked on, which is yet another reason we don't yet have many details about Heart of the Swarm.

When asked about whether the story was fully written out regarding what happens and which characters live or die, Blizzard's Chris Sigaty said, "Not really, no...Even things we thought we knew…we're making pretty significant changes and still figuring things out."

Regarding the actual content and mechanics of Heart of the Swarm, Sigaty says that's also very much in flux, which is why a release date in 2011 is not likely. "We will be very hard pressed to bring it out next year. I don't have a date, but it's more ambitious, it's bigger than what Warcraft: The Frozen Throne was to Reign of Chaos and I don't anticipate it being done in that one year time frame."

Sigaty did mention that the campaign structure will likely be similar to what players experienced in Wings of Liberty. "Tech purchases and the planetary mission screens don't really make as much sense with where we're going. We're going to change that up and make it more specific to the story we're telling there. At it's core we're trying to have some choice, have some different mechanics around those choices. Specifics I don't have."

It appears we can also expect some changes to the multiplayer component to come along with the new content. "As far as the multiplayer game goes, we'll definitely see changes across all three races. What those changes are…if I knew I couldn't tell you, but we don't know. We're going to continue to look at the game and see where the holes are and see what makes the best sense for the game...we're very, very early in the process for Heart of the Swarm."

So what would you like to see? More units? Big changes to existing ones? A cow level?

Meni se čini da se batica malo 'iskakio' da bi dobili na publicitetu. Mislim, nakon svih ovih godina da i dalje ne znaju kakva će priča biti u naredne dve kampanje? :wall: Mislim, ako je zaista tako onda smatram da gadno nisu uradili domaći.

Mene iskreno za sada najviše interesuje da li će za MP biti neophodno posedovanje sve tri kampanje, tj. da li će ograničavati MP igrače koji ne poseduju sve (kada se pojave je li...)?

Mozda su odlucili da drasticno menjaju pricu posto se dosta ljudi bunilo kako je Wings of Liberty crap story-wise, u poredjenju sa prvim SC.

A za FruitDealera imam samo reci hvale. :) Prosto te covek natera da odigras par Zerg meceva.

@3MAJ86: Jos davno su rekli da nece biti potrebne sve tri kampanje da bi igrao na B.netu, ali mozda se promeni, ko zna. Ipak je sve to greedy Activision sada.

Mene iskreno za sada najviše interesuje da li će za MP biti neophodno posedovanje sve tri kampanje, tj. da li će ograničavati MP igrače koji ne poseduju sve (kada se pojave je li...)?

Naravno da ne. Funkcionisace isto kao Warcraft III - ROC i TFT. Makar je tako razumno.

Dobro, da onda to ima smisla.

Nisam znao da su se ljudi bunili da je priča crap. Mislim, jeste malo cheesy, ali tačno to sam i očekivao od takve igre. Nafuranog Džimi Rejnora koji vuče kojekakve demone iz prošlosti u nekom krstaškom pohodu :). Atmosfera takođe odgovara, u sve redneck stilu.

Ali dobro, o ukusima ne vredi raspravljati. Da sada sednem da gledam neki film sa takvom tematikom i atmosferom, verovatno bih odustao na pola, a obzirom da je ovo SC, i nakon cele priče iz prvog dela + BW, mislim da se ovo i očekivalo... šta misle ostali?

edit: @Corvus Corax: nisam igrao WC III tako da pojma neznam (namerno spojeno).

Poslednja izmena:
Iskreno, prici su nedostajali "twists" posto je WoL bilo veoma lako predvideti. Nesto tipa iz prve igre kad je Mengsk izdao Kerrigan, Duran i slicno. A ne cheesy sapunica, gde i kad pokusaju da urade neki tvist sa Tychus, ispadne bezveze. Mislim da su trebali ostaviti linearnu pricu, a ne ove opcione stvari gde ne dobijes pravi osecaj za desavanja.

SC1, Broodwar i RoC/TFT su mnogo bolje uradjeni. Uvek se setim koliko heroja pogine u tim pricama i kako je to doprinelo daljem razvoju, dok u WoL niko zivi nije poginuo, osim Tychusa na kraju. Nije da trazim Shekspirovo delo, ali ne bi ni trebao biti Star Trek gde svi zive dugo i srecno. :p

Pa dobro, ima par likova koji ginu ili ne ginu u zavisnosti od izbora, kao što je ona ženska što mutira samu sebe, ili onaj Spectre (zaboravih kako se zove) što ga Nova ubije ako izabereš nju itd. Ne znam da li ima još (pošto je to storyline koji sam ja bio izabrao kada sam igrao SP).

Naravno ne očekuješ da će da Raynor zagine? :) Samo, nisam se nadao da će uspeti da spase Kerigen. Nadao sam se da, ili će je ubiti, ili će mu nekako pobeći. A *** :) ja sam uživao u SP-u, a nadam se da će uskoro da mi stigne i original, naručih ga još prošli utorak - još uvek nije stiglo :(

Dobro, da onda to ima smisla.

edit: @Corvus Corax: nisam igrao WC III tako da pojma neznam (namerno spojeno).

Pa sve ce biti odvojeno. Dodatne jedinice ce biti dostupne samo u Multiju odredjene igre, mape ce se praviti odvojeno, itd.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno