back to the future remasterovana trilogija je izašla, slika je fenomenalna a naravno i filmovi su![]()
U potpunosti se slazem...Secam se koliko sam mastao o hover skejtuA naravno ko nije mastao o De Lorianu (ili kako se vec zvase)
Syfy will explore more of the life of William Adama, as they've greenlit Battlestar Galactica: Blood & Chrome, a TV Movie pilot for a potential ongoing series. A few months back, news broke that Syfy was developing a webseries focused on Adama, during the events of the first human/cylon war, but AOL TV's Maureen Ryan (the first to hear about the webseries) now reveals the network has decided the project should be made for TV.
Michael Taylor, a veteran of both Battlestar Galactica and Caprica, wrote the script to Blood & Chrome, which Ryan says will take place in the tenth year of the Cylon War, as recent Academy graduate Adama and a fellow rookie pilot take a female character on an important mission that could turn the tide of the war.
Blood & Chrome won't air until at least the fourth quarter of 2011, though a 2012 debut is more likely, especially if the project goes from TV-Movie to full fledged series.
As for the fate of Caprica, which has yet to be renewed, Stern reiterated recent statements that Syfy will make a decision by November 15th, but vowed, "To be really categorical about it, this is not about finding something else so we can get rid of Caprica. I don't know the fate of Caprica yet, but, if anything, Blood & Chrome going to series would only be a great opportunity to pair it with something."
Ne vidim zasto.Za SGU bi mi već bilo malo žao.
Taj 'argument' da "trenutno nema nista slicno" mi je uvek bio :sceptic:.Pa čisto zato što trenutno nema ništa slično od serija, a ne smatram da je toliko loša serija, više je prosečna.
Michael Taylor, a veteran of both Battlestar Galactica and Caprica, wrote the script to Blood & Chrome, which Ryan says will take place in the tenth year of the Cylon War, as recent Academy graduate Adama and a fellow rookie pilot take a female character on an important mission that could turn the tide of the war.
Meni je SGU lame rehash nuBSG-a i pomalo Voyager-a. Nije mi u stvari toliki problem ni to sto ne pripada SG franshizi (sto je i sam Malozzi nedavno priznao), ni to sto striktno govoreci nije SF, vec sto je potpuno nekonzistentan + sto je dosadan i predvidljiv do bola. Pre bih ponovo gledao nuBSG (well, prve dve sezone :d) nego i jednu novu epizodu SGU-a...meni je SGU odlican, jer su zapoceli par prica koje jedva cekam da vidim kako ce da se odviju ..
Nisam.vgagi, potsecas me na jednog Vix-a sa jednog drugog foruma, da nisi ti on ?
Nešto što se događa u svemiru, sa svemirskim brodovima, alienima itd.^
Taj tip !?
Nije mi u stvari toliki problem ni to sto ne pripada SG franshizi (sto je i sam Malozzi nedavno priznao)
Jesi li gledao Starhyke ? Samo jedna sezona, ali :hump::dNešto što se događa u svemiru, sa svemirskim brodovima, alienima itd.
Pripada SG-u samo formalno, zbog vizuelnog prisustva stargate-a. Sve ono sto je bilo dobro u SG franshizi ovde je odsutno. Plus, SGU gazi ne samo SG kanone non-stop, vec i elementarnu logiku...aj objasni ovo .. ? ja kolko znam, ovo pripada SG kanonu, i nastavlja pricu .. cak su se pojavljivali i SG-1 likovi, a od ove sezone ce da skoknu na Destiny i Rodney, i Sheppard, kolko sam procitao ..
Kapije sluze za setnju izmedju dve lokacije koje se nalaze u dva razlicita zvezdana sistema. Kapije koje se nalaze u istom sistemu bi imale istu kombinaciju shevrona...Ja ne vidim gde je SGU nešto bitno kršio SG kanone.
Jos nisam video neku seriju koja sebe naziva ozbiljnom da ima toliku kolicinu gluposti... :trust: Pocevsi od osnovnog koncepta koji je za :wall:, pa do specificnih prica pojedinih epizoda...Da ima gluposti, ima...
Gde vi vidite kvalitet i ozbiljnost u SGU jednostavno mi je neshvatljivo...za koliko toliko kvalitetnim ozbiljnim SF-om
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari