Ko je potpisao ugovor ADSL4 + IPTV moći će do kraja godine da prati osim standardnog paketa i pakete ARENASPORT, HBO i CINEMAX, po ceni od 1 dinar, jer do kraja godine traje stara promocija za ove pakete po ceni osnovnog paketa. Od Nove godine ova promocija prestaje i korisnici ADSL4 + IPTV će osim osnovnog imati mogućnost da do isteka roka od godinu dana prate još samo ARENASPORT paket po ceni od 1 dinar. Ako bi posle Nove godine neko hteo da nastavi da gleda HBO, gubi pravo na pretplatu od 1 dinar i plaća regularnu cenu osnovnog paketa + HBO. Takvo objašnjenje sam dobio u TELEKOMU.
U tom slučaju bismo mi, koji koristimo promociju iptv + click 4 trebali dobiti ponovo 4 puta brži paket od click 1 paketa, tj. 16 mbita. Tako kaže Ugovor. Mada ja čisto sumnjam da će Telekom ići sa 4 na 4 mbit za 1400 dinara.Nije nemoguće naravno ali znajući kojim je tempom to do sada rađeno mišljenja sam da će za Novu godinu biti dvostrukog a ne četvorostrukog ubrzanja.
E,sada da jos nesto kazem,sta je meni receno u Telekomovom centru.Ja sam iskoristio Telekomovu promociju 3 meseca gratis probno ADSL 1 + IPTV i nastavio sa koriscenjem uz potpisivanje ugovora na 12 meseca.Povoljnost kod ove promocije u odnosu na promociju ADSL 4 + IPTV je sto mi imamo sve pakete otvorene do god ugovor traje tj. narednih 12 meseci ( Osnovni+Fun+HBO+Cinemax+Arena+Pink Cinema+Za odrasle ) za 1 dinar.
Posto se prica a i nadam da ce od Nove Godine Click 1 preci na 4 mb,dolazimo do najpovoljnije ponude Telekoma.Kakvo je vase misljenje ???
ovako moram da se cimam sa dva daljinska.
Jel neko dobio tabelu sa tv kodovima za daljinski od stb-a posto su napisali da se nalazi u paketu a je ja nisam nasao, ovako moram da se cimam sa dva daljinska.
Je l si siguran u to da će biti svi paketi otključani? Meni je to malo sumnjivo.
Pa 7.oktobra mi je pocela ugovorna obaveza od 12 meseci.TRI puta sam pitao,korisnicki servis da li su mi svi paketi omoguceni za 1 din. tj. u okviru promocije oni su rekli TRI puta DAE,sada ostaje samo da dobijem pocetkom novembra prvi racun pa da se uverim.Ako mi slucajno naplate,bice tepanja
Jel im necu tako lako oprostiti,ako su me doveli u zabludu.
Otisao sam da se raspitam i nisu umeli da ponude nista za stare korisnike. Raznorazne akcije, a na nas koji ih finansiramo 5-6 godina ne nudi se nista. Mislim da ce sledece godine odrati ove sto su sada navukli![]()
Oni kojima je istekao ugovor mogu da potpišu novi i izaberu akciju, ne znam u čemu je tu problem?![]()
Oni kojima je istekao ugovor mogu da potpišu novi i izaberu akciju, ne znam u čemu je tu problem?
...Zašto si im platio ako je oprema tvoja tj. ako si je ti kupio?
To im je od skora praksa.
Meni je takodje istekao ugovor u julu ali nisu mi dali da potpisem novi sa tadasnjom akcijom od 3 meseca gratis.
Je'l akcija jos uvek traje ili je ipak obustavljeno?Buraz u Nisu otisao da se prijavi za 4Mbit net + IPTV ali mu rekli da prestala akcija??? Kao obustavljeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari