vladimir035
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2008
- Poena
- 309
^^
Centar grada, 200m od poste.
Centar grada, 200m od poste.
Zato i tražim da vidim ugovor da proverim šta to komšije (penzioneri) treba da potpišu i šta "smeju" a šta ne da rade a ne da uključe neki paket koji onda moraju "debelo" da plate u drugoj godineNadam se su tako i rekli ljudima pre potpisivanja ugovora.
Inače lično mislim da iako ima bolji kvalitet signala IPTV nema nikakav izbor kanala u osnovnom paketu i tu ih SBB šije.
Sem ukoliko nešto drastično ne promene 825 din za osnovni paket iptv-a je bacanje novca.
Samo da upozorim cenjene mi kolege forumaše da NE aktiviraju fun ni ostale pakete sem ako ne nameravaju da to plate!
Naime, ukoliko aktivirate npr fun paket a potpisali ste dvogodišnji ugovor, gubite pravo na promotivne uslove IPTV usluge koji kampanja "Click 4 + IPTV" obuhvata!
Dakle, ako aktivirate fun ili neki drugi paket, platićete 825 + 153 din!
Čisto da se neko ne bi zaj...
Tako je ako se aktivira neki od tih paketa u prvih godinu dana placas samo taj paket ili te pakete extra ( zaboravio si i xxx paket ) i nista vise.Vi i dalje ovde o istomMalo si pogresno objasnio aj necu da se citiram po PETI put ali pogresno si rekao ili izrazio ''fun ni ostale pakete''Znaci samo se FUN i HBO ON DEMAND placaju ovi su ostali BESPLATNI PRVIH GODINU DANA(HBO,CINEMAX,ARENA):wave:
Vi i dalje ovde o istomMalo si pogresno objasnio aj necu da se citiram po PETI put ali pogresno si rekao ili izrazio ''fun ni ostale pakete''Znaci samo se FUN i HBO ON DEMAND placaju ovi su ostali BESPLATNI PRVIH GODINU DANA(HBO,CINEMAX,ARENA):wave:
u promociju ulazi:
1-Arena
2-Cinemax
4-HBO
5-HBO On Demand
6-Lokalni
7-Osnovni
u promociju ne ulazi:
3-Fun
8-Pink Cinema
10-Za odrasle
dodatne usluge:
Snimanje sadrzaja, 99din.
IPTV Video na zahtev, cena je u zavisnosti od naslova koji se iznajmljuje.
Skoro da sam siguran da HBOOD ne ulazi u promociju, jer se naplaćuje odvojeno od HBO paketa. "Uz HBO paket na raspolaganju Vam je i HBO on Demand." Na raspolaganju je, ali nigde ne piše da je u sklopu istog paketa, čak na sajtu postoji i link ka sajtu za pretplatu. Pazite prilikom aktivacije i dva puta pitajte korisničku podršku.
da, probrani naslovi vec emitovanih filmova i serija sa HBO/HBO Comedy. pustas naslove kao na playeru, play,stop,rewind,pause.U STB meniju: Upravljanje nalogom/Račun/Sve usluge/open IPTV/ za pakete Fun,Pink Cinema i za odrasle dugme za potvrdu se zove kupi, a za HBO On Demand aktiviraj. Meni HBO On Demand nije bio aktiviran kada sam dobio STB, iz korisničkog servisa mi nisu rekli da ga aktiviram. Šta se dobija od sadržaja aktiviranjem? To su verovatno već emitovane serije i filmovi sa mogućnošću gledanja u određeno vreme, valjda? :zgran:
Izgleda da ipak neće. Pitao sam kolegu koji ima IPTV još od kad je počela promocija ova 3 paketa. Ima HBOOD. Doduše plaća cenu od 820 dinara, ali to je u principu to.Ja ga sad aktivirah (HBO on demand), videću da li će usluga biti naplaćena kroz sledeći račun
Izgleda da ipak neće. Pitao sam kolegu koji ima IPTV još od kad je počela promocija ova 3 paketa. Ima HBOOD. Doduše plaća cenu od 820 dinara, ali to je u principu to.
Mene najvise zanima da li ce biti moguca zamena stb-a ako telekom nekim cudom uvede hd kanale u naredne dve godine. Ne bih voleo da se obavezem na toliko i da onda cekam istek ugovora da bi mogao da se promeni uredjaj.
Mene najvise zanima da li ce biti moguca zamena stb-a ako telekom nekim cudom uvede hd kanale u naredne dve godine. Ne bih voleo da se obavezem na toliko i da onda cekam istek ugovora da bi mogao da se promeni uredjaj.
I mene ovo interesuje, zna neko?
Neznam koji im je fazon odem i predam zahtev za iptv+click 4 kampanju i pri tome pitam devojcicu sto radi na salteru da li je moguca zamena opreme (posto imam stari hg 510) na sto mi je ona pozitivno odgovorila cak kao nije potrebno ni raskidanje ugovora nego ona to na licu mesta zavrsi kad me nazovu da dodjem po stb moje je samo da ponesem staru opremu, ja zadovoljan odoh home nadjem da je u medjuvremenu pusten link 7999/509 rekoh fino.
Ali kad sam na nijhov poziv otisao da podignem opremu i naravno poneo staru da vratim oni kao nemoze da se menja oprema ko vam je to rekao... sta covek da im kaze na to, naravno nije bila ona devojcica nego neka druga i sta ja da radim nego da se pomirim sa tim uzmem stb i odem kuci. Stvarno nepravda prema nama starim korisnicima. Ali ajde bar sve funkcionise ok, iptv radi slika dobra bez pikselizacije, a net 4mbit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari