Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

boki78 je upravu..sve sto je napisao,tako je. Ugovor je potpuno isti(kad kazem isti,mislim na uslove placanja,koriscenja,itd) kao i za adsl,tako da nema puno mudrovanja. Naravno da ce Telekom UVEK staviti da ima pravo da menja cene. U svakom ugovoru to pise,jer se time sam ogradjuje. Od februara traje promocija za ove pakete,tako da KO GOD uzme osnovni paket,dobije HBO+ARENA,itd. besplatno uz to. Akcija nije gotova,i ne pise dokle traje. Ko je uzeo IPTV,ima na kanalu 999 info stranu,a u meniju moze da izabere OBAVESTENJA i tu mu sve jasno pise. poz

Samo da upozorim cenjene mi kolege forumaše da NE aktiviraju fun ni ostale pakete sem ako ne nameravaju da to plate!

Naime, ukoliko aktivirate npr fun paket a potpisali ste dvogodišnji ugovor, gubite pravo na promotivne uslove IPTV usluge koji kampanja "Click 4 + IPTV" obuhvata!

Dakle, ako aktivirate fun ili neki drugi paket, platićete 825 + 153 din!

Čisto da se neko ne bi zaj...

Nadam se su tako i rekli ljudima pre potpisivanja ugovora.

Inače lično mislim da iako ima bolji kvalitet signala IPTV nema nikakav izbor kanala u osnovnom paketu i tu ih SBB šije.
Sem ukoliko nešto drastično ne promene 825 din za osnovni paket iptv-a je bacanje novca.

Nadam se su tako i rekli ljudima pre potpisivanja ugovora.

Inače lično mislim da iako ima bolji kvalitet signala IPTV nema nikakav izbor kanala u osnovnom paketu i tu ih SBB šije.
Sem ukoliko nešto drastično ne promene 825 din za osnovni paket iptv-a je bacanje novca.
Zato i tražim da vidim ugovor da proverim šta to komšije (penzioneri) treba da potpišu i šta "smeju" a šta ne da rade a ne da uključe neki paket koji onda moraju "debelo" da plate u drugoj godine
nije 825 nego 412.50 kad podeliš na 24meseca ;) i taman toliko i vredi
i 1400din za 4mbit je pristojna cena

Ja sam aktivirao Fun paket pa sam pročitao po forumima da za mene promo uslovi više ne važe. samo još da mi objasne u kojoj to stavci Ugovora piše. A to mi neće i ne mogu objasniti pošto te stavke nema. Pisao sam o tome na ovom forumu u drugoj temi. Naravno pre potpisivanja Ugovora nam za to nisu rekli zato što nisu ni znal8i, tj. zato što su se na takav "poslovni potez" odlučili kad su videli da se dosta ljudi z...lo pa aktiviralo Fun paket misleći da i on ulazi u promociju. O tome, zapravo, ne piše nige, ne samo u Ugovoru. Ni na njihovom sajtu ni bilo gde drugo. To im, bar što se mene tiče, neće proći po cenu jednostranog raskida Ugovora. Neće me niko vući za nos! Vratiću se i na dial up ako treba ali me neće zezati

jel to znaci da ako uzmem taj promo paket i hocu dodatne kanale ne mogu pa platim 1400 za promo paket i 200 za dodatni paket, nego placam punu cenu. tj da li dodatni paket vazi samo mesec ako ja tako hocu ili kada ga aktiviras ne mozes da ga deaktiviras?

Promo paket, tj. kanali koji ulaze u promo paket koštaju inače 824 dinara (to je zapravo prošireni osnovni paket - njihova promcija koja važi do Nove godine) nakon potpisivanja ugovora, košta 1 dinar. Ako aktiviraš i Fun paket promo uslovi za tebe više ne važe tj. plaćaš 824+150 dianra mesecčno sve do trenutka dok ne deaktiviraš Fun paket. Onda se ponvo vraćaš na promo uslove, tj. plaćaš 1 dinar. To je najnvoja odluka Telekoma koju su, izgleda, doneli jutros. Znači ako i aktiviraš neki dodatni paket njegovim deaktiviranjem se vraćaš na promo paket. Sama deaktivacija, kada se izvrši prvi put, ne košta ništa. Svaki sledeći put se naplaććuje 150 dinara

Samo da se dopunim: upravo sam kontaktirao korisnički servis Telekoma Srbije i dobio potvrdu- nakon deaktivacije Fun paketa ponovo se stiču uslovi za promociju iptv+click 4. Ostalo je isto kao što sam u prethodnom postu napisao. Finito

Samo da upozorim cenjene mi kolege forumaše da NE aktiviraju fun ni ostale pakete sem ako ne nameravaju da to plate!

Naime, ukoliko aktivirate npr fun paket a potpisali ste dvogodišnji ugovor, gubite pravo na promotivne uslove IPTV usluge koji kampanja "Click 4 + IPTV" obuhvata!

Dakle, ako aktivirate fun ili neki drugi paket, platićete 825 + 153 din!

Čisto da se neko ne bi zaj...

Vi i dalje ovde o istom :) Malo si pogresno objasnio aj necu da se citiram po PETI put ali pogresno si rekao ili izrazio ''fun ni ostale pakete''Znaci samo se FUN i HBO ON DEMAND placaju ovi su ostali BESPLATNI PRVIH GODINU DANA(HBO,CINEMAX,ARENA):wave:

Vi i dalje ovde o istom :) Malo si pogresno objasnio aj necu da se citiram po PETI put ali pogresno si rekao ili izrazio ''fun ni ostale pakete''Znaci samo se FUN i HBO ON DEMAND placaju ovi su ostali BESPLATNI PRVIH GODINU DANA(HBO,CINEMAX,ARENA):wave:
Tako je ako se aktivira neki od tih paketa u prvih godinu dana placas samo taj paket ili te pakete extra ( zaboravio si i xxx paket ) i nista vise.

Samo da napomenem da si i ti pogresio.Mnogo pogresnih informacija dajete.Ono sto je sigurno a to je da je HBO ON DEMAND deo HBO paketa,sto znaci da ako imas HBO paket dobijas i HBO ON DEMAND uz njega.HBO DEMAND se samostalno ukljucuje,tj. nije automatski ukljucen.U svakom slucaju imate informacije na 9813 i ko pita - neskita.
Samo XXX i FUN paket nespadaju u promociju.

u promociju ulazi:
1-Arena
2-Cinemax
4-HBO
5-HBO On Demand
6-Lokalni
7-Osnovni

u promociju ne ulazi:
3-Fun
8-Pink Cinema
10-Za odrasle

dodatne usluge:
Snimanje sadrzaja, 99din.
IPTV Video na zahtev, cena je u zavisnosti od naslova koji se iznajmljuje.

Poslednja izmena:
u promociju ulazi:
1-Arena
2-Cinemax
4-HBO
5-HBO On Demand
6-Lokalni
7-Osnovni

u promociju ne ulazi:
3-Fun
8-Pink Cinema
10-Za odrasle

dodatne usluge:
Snimanje sadrzaja, 99din.
IPTV Video na zahtev, cena je u zavisnosti od naslova koji se iznajmljuje.

Potpuno si u pravu.Ovo je najpreciznije objasnjenje.GARANTUJEM I DEMANTUJEM :) 95 % da si u pravu i 35 % da nisi :)

Skoro da sam siguran da HBOOD ne ulazi u promociju, jer se naplaćuje odvojeno od HBO paketa. "Uz HBO paket na raspolaganju Vam je i HBO on Demand." Na raspolaganju je, ali nigde ne piše da je u sklopu istog paketa, čak na sajtu postoji i link ka sajtu za pretplatu. Pazite prilikom aktivacije i dva puta pitajte korisničku podršku.

Skoro da sam siguran da HBOOD ne ulazi u promociju, jer se naplaćuje odvojeno od HBO paketa. "Uz HBO paket na raspolaganju Vam je i HBO on Demand." Na raspolaganju je, ali nigde ne piše da je u sklopu istog paketa, čak na sajtu postoji i link ka sajtu za pretplatu. Pazite prilikom aktivacije i dva puta pitajte korisničku podršku.

Ako u promociju ulaze HBO i HBO Comedy, 99,9% ulazi i HBOOD.
Kada neki proveri, neka javi...

HBOOD mi je bio aktiviran po defaultu zajedno sa HBO od momenta paljenja STB-a.
a proverio sam i kod tehnicke podrske, i receno je da se HBOOD dobija besplatno u sklopu HBO paketa.

pitao sam i za "dodatne usluge", i to se naplacuje 1din. + cena dodatne usluge,
npr, dodatna usluga Snimanje sadrzaja = 1din+99din+pdv.

ono sto je problematicno, su "dodatni paketi" (paketi koji ne ulaze u promociju) i ako to aktiviras, naplacuje se kao da nemas nikakav iptv promo,
npr, ako aktiviras FUN paket mesecna naknada je 980din, ako aktiviras i Pink Cinema mesecna naknada je 1380din.

Poslednja izmena:
U STB meniju: Upravljanje nalogom/Račun/Sve usluge/open IPTV/ za pakete Fun,Pink Cinema i za odrasle dugme za potvrdu se zove kupi, a za HBO On Demand aktiviraj. Meni HBO On Demand nije bio aktiviran kada sam dobio STB, iz korisničkog servisa mi nisu rekli da ga aktiviram. Šta se dobija od sadržaja aktiviranjem? To su verovatno već emitovane serije i filmovi sa mogućnošću gledanja u određeno vreme, valjda? :zgran:

Mene najvise zanima da li ce biti moguca zamena stb-a ako telekom nekim cudom uvede hd kanale u naredne dve godine. Ne bih voleo da se obavezem na toliko i da onda cekam istek ugovora da bi mogao da se promeni uredjaj.

U STB meniju: Upravljanje nalogom/Račun/Sve usluge/open IPTV/ za pakete Fun,Pink Cinema i za odrasle dugme za potvrdu se zove kupi, a za HBO On Demand aktiviraj. Meni HBO On Demand nije bio aktiviran kada sam dobio STB, iz korisničkog servisa mi nisu rekli da ga aktiviram. Šta se dobija od sadržaja aktiviranjem? To su verovatno već emitovane serije i filmovi sa mogućnošću gledanja u određeno vreme, valjda? :zgran:
da, probrani naslovi vec emitovanih filmova i serija sa HBO/HBO Comedy. pustas naslove kao na playeru, play,stop,rewind,pause.
ne svidja mi se jedino sto format slike nije 16:9 na HBOOD (format je 4:3 sa black border-om) iako je isti naslov emitovan u 16:9 na standardnom HBO kanalu.

Poslednja izmena:
Ja sam pre promocije uzeo FUN paket ali mi nije ugašen prilikom prelaska na novi ugovor, a ja nisam ništa odjavljivao. Valjda će uskoro i novi račun pa ću videti ima li šanse da mi FUN paket ostane zaglavljen na "fraj" modu :d !

Ja ga sad aktivirah (HBO on demand), videću da li će usluga biti naplaćena kroz sledeći račun

Ja ga sad aktivirah (HBO on demand), videću da li će usluga biti naplaćena kroz sledeći račun
Izgleda da ipak neće. Pitao sam kolegu koji ima IPTV još od kad je počela promocija ova 3 paketa. Ima HBOOD. Doduše plaća cenu od 820 dinara, ali to je u principu to.

Izgleda da ipak neće. Pitao sam kolegu koji ima IPTV još od kad je počela promocija ova 3 paketa. Ima HBOOD. Doduše plaća cenu od 820 dinara, ali to je u principu to.

Nadajmo se da je tako, sada gledam u meniju Video na zahtev ima novi podmeni HBO on Demand sa uglavnom već emitovanim filmovima i serijama, pored svakog piše da je cena 0 din. Korisno je pogledati nešto bez reklama u vreme koje ti odgovara, ovo je uglavnom već sve viđeno... ali zgodna usluga...:)

Mene najvise zanima da li ce biti moguca zamena stb-a ako telekom nekim cudom uvede hd kanale u naredne dve godine. Ne bih voleo da se obavezem na toliko i da onda cekam istek ugovora da bi mogao da se promeni uredjaj.

I mene ovo interesuje, zna neko?

I mene ovo interesuje, zna neko?

Čitali smo po pojedinim forumima teme tipa: kako najlakše spaliti računar, kako zameniti ruter koji se dobija od Telekoma i sl. :D Meni je grehota "spaliti" svako hardversko biće. Ako Telekom pusti da njegovi korisnici čekaju na zamenu STB-a do kraja isteka ugovora, sigurno ćemo naići i na ta pitanja i iskustva po forumima :eyebrows:

Neznam koji im je fazon odem i predam zahtev za iptv+click 4 kampanju i pri tome pitam devojcicu sto radi na salteru da li je moguca zamena opreme (posto imam stari hg 510) na sto mi je ona pozitivno odgovorila cak kao nije potrebno ni raskidanje ugovora nego ona to na licu mesta zavrsi kad me nazovu da dodjem po stb moje je samo da ponesem staru opremu, ja zadovoljan odoh home nadjem da je u medjuvremenu pusten link 7999/509 rekoh fino.
Ali kad sam na nijhov poziv otisao da podignem opremu i naravno poneo staru da vratim oni kao nemoze da se menja oprema ko vam je to rekao... sta covek da im kaze na to, naravno nije bila ona devojcica nego neka druga i sta ja da radim nego da se pomirim sa tim uzmem stb i odem kuci. Stvarno nepravda prema nama starim korisnicima. Ali ajde bar sve funkcionise ok, iptv radi slika dobra bez pikselizacije, a net 4mbit

Neznam koji im je fazon odem i predam zahtev za iptv+click 4 kampanju i pri tome pitam devojcicu sto radi na salteru da li je moguca zamena opreme (posto imam stari hg 510) na sto mi je ona pozitivno odgovorila cak kao nije potrebno ni raskidanje ugovora nego ona to na licu mesta zavrsi kad me nazovu da dodjem po stb moje je samo da ponesem staru opremu, ja zadovoljan odoh home nadjem da je u medjuvremenu pusten link 7999/509 rekoh fino.
Ali kad sam na nijhov poziv otisao da podignem opremu i naravno poneo staru da vratim oni kao nemoze da se menja oprema ko vam je to rekao... sta covek da im kaze na to, naravno nije bila ona devojcica nego neka druga i sta ja da radim nego da se pomirim sa tim uzmem stb i odem kuci. Stvarno nepravda prema nama starim korisnicima. Ali ajde bar sve funkcionise ok, iptv radi slika dobra bez pikselizacije, a net 4mbit

To je stara šema sa šaltera državnih firmi. Ako nešto ne možeš da završiš na jednom
šalteru zbog nepotpune dokumentacije, odeš na drugi, eventualno treći i završiš. Važno da ti sve radi kako treba. Mogao si možda da se maješ neko vreme i zameniš opremu, al sad je gotovo.

Je li ikome stigao novi račun? Kakvo je stanje? :wave:

Ko je potpisao ugovor ADSL4 + IPTV moći će do kraja godine da prati osim standardnog paketa i pakete ARENASPORT, HBO i CINEMAX, po ceni od 1 dinar, jer do kraja godine traje stara promocija za ove pakete po ceni osnovnog paketa. Od Nove godine ova promocija prestaje i korisnici ADSL4 + IPTV će osim osnovnog imati mogućnost da do isteka roka od godinu dana prate još samo ARENASPORT paket po ceni od 1 dinar. Ako bi posle Nove godine neko hteo da nastavi da gleda HBO, gubi pravo na pretplatu od 1 dinar i plaća regularnu cenu osnovnog paketa + HBO. Takvo objašnjenje sam dobio u TELEKOMU.

Vrh Dno