Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Buraz u Nisu otisao da se prijavi za 4Mbit net + IPTV ali mu rekli da prestala akcija??? Kao obustavljeno.

Pa zar nije trebalo do nove godine? Ja sada treba da vratim opremu, iz one akcije 3 meseca gratis, pa sam hteo to da tražim. Ipak će me onda SBB videti......

Ko je potpisao ugovor ADSL4 + IPTV moći će do kraja godine da prati osim standardnog paketa i pakete ARENASPORT, HBO i CINEMAX, po ceni od 1 dinar, jer do kraja godine traje stara promocija za ove pakete po ceni osnovnog paketa. Od Nove godine ova promocija prestaje i korisnici ADSL4 + IPTV će osim osnovnog imati mogućnost da do isteka roka od godinu dana prate još samo ARENASPORT paket po ceni od 1 dinar. Ako bi posle Nove godine neko hteo da nastavi da gleda HBO, gubi pravo na pretplatu od 1 dinar i plaća regularnu cenu osnovnog paketa + HBO. Takvo objašnjenje sam dobio u TELEKOMU.

E,sada da jos nesto kazem,sta je meni receno u Telekomovom centru.Ja sam iskoristio Telekomovu promociju 3 meseca gratis probno ADSL 1 + IPTV i nastavio sa koriscenjem uz potpisivanje ugovora na 12 meseca.Povoljnost kod ove promocije u odnosu na promociju ADSL 4 + IPTV je sto mi imamo sve pakete otvorene do god ugovor traje tj. narednih 12 meseci ( Osnovni+Fun+HBO+Cinemax+Arena+Pink Cinema+Za odrasle ) za 1 dinar.
Posto se prica a i nadam da ce od Nove Godine Click 1 preci na 4 mb,dolazimo do najpovoljnije ponude Telekoma.Kakvo je vase misljenje ???

Ako ce Click 1 preci na 4Mbit onda ce tako biti i kod drugih ali dok Telekom za 2.5-3k din bude nudio 16Mbit onda ce SBB nuditi 32Mbit za te pare.

U tom slučaju bismo mi, koji koristimo promociju iptv + click 4 trebali dobiti ponovo 4 puta brži paket od click 1 paketa, tj. 16 mbita. Tako kaže Ugovor. Mada ja čisto sumnjam da će Telekom ići sa 4 na 4 mbit za 1400 dinara.Nije nemoguće naravno ali znajući kojim je tempom to do sada rađeno mišljenja sam da će za Novu godinu biti dvostrukog a ne četvorostrukog ubrzanja.

Ma sigurno ce ti dati 16Mbps za 1425din, poznati su po velikodusnosti :d

U tom slučaju bismo mi, koji koristimo promociju iptv + click 4 trebali dobiti ponovo 4 puta brži paket od click 1 paketa, tj. 16 mbita. Tako kaže Ugovor. Mada ja čisto sumnjam da će Telekom ići sa 4 na 4 mbit za 1400 dinara.Nije nemoguće naravno ali znajući kojim je tempom to do sada rađeno mišljenja sam da će za Novu godinu biti dvostrukog a ne četvorostrukog ubrzanja.

ti ko da zivis u neverlendu a ne u srbiji pa da neznas sta se ovde i kako se radi?

oces dobices 4x ubrzanje ali kada se poljubis u lakat, mislim nije da sam pesimista ali ako dobijemo povecanje to maximalno moze da bude na najnizem paketu od 512 kb/s do 1 mb dok tako da u tom slucaju click moze da bude 1.5 mb ili 2 mb od toga nema sanse da bude vise ali ako se nekim slucajem stvarno desi da dobijemo 4 mb to bi bilo extra ali nesto ne polazem puno nade u sve to.

jer eto sace jos malo 2 godine kako nismo dobili povecanje adsla pa bi bilo realno da daju 4mb ali ovo je srbija pa zato ne ocekujem nista, nego sta daju daju. a da nedobijemo mi povecanje u vidu povecanja racuna (pu pu pu da neureknem), to bi pre moglo da se dogodi nego povecanje brizne?!

E,sada da jos nesto kazem,sta je meni receno u Telekomovom centru.Ja sam iskoristio Telekomovu promociju 3 meseca gratis probno ADSL 1 + IPTV i nastavio sa koriscenjem uz potpisivanje ugovora na 12 meseca.Povoljnost kod ove promocije u odnosu na promociju ADSL 4 + IPTV je sto mi imamo sve pakete otvorene do god ugovor traje tj. narednih 12 meseci ( Osnovni+Fun+HBO+Cinemax+Arena+Pink Cinema+Za odrasle ) za 1 dinar.
Posto se prica a i nadam da ce od Nove Godine Click 1 preci na 4 mb,dolazimo do najpovoljnije ponude Telekoma.Kakvo je vase misljenje ???

Je l si siguran u to da će biti svi paketi otključani? Meni je to malo sumnjivo.

Polako momci, nisam mislio ozbiljno 16 mb/s :D Samo kažem da bi tako trebalo da bude :D I biće...kad olista bandera :D Zadovoljan sam i sa ovih 4 mb/s pravo da vam kažem. Znam da je to premalo u odnosu na evropski prosek ali takva je situacija sa svim u Srbiji uostalom. A to za račun me uopšte ne bi iznenadilo..kao dupliraju brzine Osnovnog paketa a podignu cene samo za 30 posto :D

Jel neko dobio tabelu sa tv kodovima za daljinski od stb-a posto su napisali da se nalazi u paketu a je ja nisam nasao, ovako moram da se cimam sa dva daljinska.

@ kalehrl ne nego da istreniram muvu kao na onim starim Ei Nis sto kad sleti na senzor prebaci kanal :D

@ vlayza hvala mnogo, sad mogu kao covek da regulisem zvuk.

Studentska je defakto bila ubrzanja, nije uzeo samo onaj ko nije hteo ili je imao ugovor negde vec...

Je l si siguran u to da će biti svi paketi otključani? Meni je to malo sumnjivo.

Pa 7.oktobra mi je pocela ugovorna obaveza od 12 meseci.TRI puta sam pitao,korisnicki servis da li su mi svi paketi omoguceni za 1 din. tj. u okviru promocije oni su rekli TRI puta DA :) E,sada ostaje samo da dobijem pocetkom novembra prvi racun pa da se uverim.Ako mi slucajno naplate,bice tepanja :) Jel im necu tako lako oprostiti,ako su me doveli u zabludu.

Dosta im je od mene!
Odjavio sam ADSL i preso na SBB. Za iste pare 4Mbps.Za sada sam zadovoljan.
Otisao sam da se raspitam i nisu umeli da ponude nista za stare korisnike. Raznorazne akcije, a na nas koji ih finansiramo 5-6 godina ne nudi se nista. Mislim da ce sledece godine odrati ove sto su sada navukli :(

Pa 7.oktobra mi je pocela ugovorna obaveza od 12 meseci.TRI puta sam pitao,korisnicki servis da li su mi svi paketi omoguceni za 1 din. tj. u okviru promocije oni su rekli TRI puta DA :) E,sada ostaje samo da dobijem pocetkom novembra prvi racun pa da se uverim.Ako mi slucajno naplate,bice tepanja :) Jel im necu tako lako oprostiti,ako su me doveli u zabludu.

To je onda dobra vest. Hvala.

Povratak na SBB. Ovih 4Mbit na kablovskoj nije nesto sporije od 6Mbit na adsl.

Poslednja izmena:
Otisao sam da se raspitam i nisu umeli da ponude nista za stare korisnike. Raznorazne akcije, a na nas koji ih finansiramo 5-6 godina ne nudi se nista. Mislim da ce sledece godine odrati ove sto su sada navukli :(

Oni kojima je istekao ugovor mogu da potpišu novi i izaberu akciju, ne znam u čemu je tu problem? :)

Oni kojima je istekao ugovor mogu da potpišu novi i izaberu akciju, ne znam u čemu je tu problem? :)

Da, ali meni NISU HTELI NI UMELI da ponude neku tekucu akciju.
Jos su trazili da vratim uredjaje, iako sam vlasnik i platio sam ih5000 din+PDV po mom ugovoru sa njima. To je bilo dovoljno neposlovno.

PS
Racunao sam nesto malo i dao sam im negde oko 120k dinara do sada !

zormanic, možeš li malo da objasniš svoj problem sa njima? Tebi je, koliko sam te razumeo, ugovor istekao. Onda si imao pravo na bilo koju tekuću akciju a ima ih nekoliko. Ni meni niko od ljudi iz Telekoma nije objašnjavao koje sve akcije postoje. Čak šta više, da nisam sam otišao u njihovu poslovnicu ne bi mi ponudili nijednu akciju. To, naravno, nije baš najnormalnije ali u zemlji u kojoj živimo to je sitnica :D Odabrao sam šta mi treba i za deset minuta je bilo sve završeno. E sad to za opremu mi nije jasno. Zašto si im platio ako je oprema tvoja tj. ako si je ti kupio?

Oni kojima je istekao ugovor mogu da potpišu novi i izaberu akciju, ne znam u čemu je tu problem?

To im je od skora praksa.
Meni je takodje istekao ugovor u julu ali nisu mi dali da potpisem novi sa tadasnjom akcijom od 3 meseca gratis.

...Zašto si im platio ako je oprema tvoja tj. ako si je ti kupio?

Jer je tako stajalo u ugovoru od pre 5 godina i taj ugovor se automatski produzavao dok nisam ukljucio mozak. Mi smo tada placali opremu PRE nego ti ukljuce ADSL :(

Poslednja izmena:
zormanic razumem o čemu govoriš. Da si poništio ugovor nakon njegovog isteka ne bi platio opremu (sve bi bilo u redu da je Pera otišao pravo u policiju). Mada je totalno glupo da to uopšte u Ugovoru stoji - da platiš opremu koju si već platio eeeeej! Problem je u tome što velika većina nas, uključujući i mene, retko kad čita Ugovore. Ni ovaj zadnji ne bih pročitao da me nije muka naterala :D Još samo jedno pitanje - što im ne vrati opremu koju si već platio - boloje nego da im je opet plaćaš? Bar ja tako rezonujem.

To im je od skora praksa.
Meni je takodje istekao ugovor u julu ali nisu mi dali da potpisem novi sa tadasnjom akcijom od 3 meseca gratis.

Da, to mi je poznato. Mislio sam samo na ovu novu akciju - iptv+click 4. Mada su i nju od skoro počeli na nude korisnicima kojima je ugovor istekao

Ukinuta je akcija 3 meseca proba pa 12 meseci ugovor za iptv i adsl ali ono 24 meseci nije.

Sto bude bliza prodaja lelekoma bice boljih akcija :)

da i sto bude vise takvih ponuda gore po nas. jer na primer eto sada ce neki uzeti ovo iptv + 4 mb net. da bi za mesec dana ili vise dosla mozda cak neka bolja ponuda iskoci i sta onda. pojedine osobe koje su uzele sada ovu akciju i podpisale ugovor na 2 godine ima da se pojedu zive do oni ostali kojima istice ugvovor ce slatko trljaju prste i da se smese toj lepoj akciji.

a koja je svrha svih tih akcija i ponuda? pa da bi telekom u ocima potencijanog kupca izgledao sto bolje! a sta ce biti sa svima nama ako se telekom proda to se niko nepita i kojecemo sve uslove mozda dobiti?! mozda nam bude bolje 100x nego sada a mogu isto tako da nas ukopaju da nam nece biti dobro. zato ja sam isto kontao da ovo uzmem ali kada malo bolje razmislim cu sacekam jer mi onako ugovor istice u decembru pa ako bog da para i srece odo na sbb i ja jer ovo vise nema smisla. osim ako telekom neda bas neku dobru ponudu za sve korisnike ali to docekati mislim da je tesko tako da cu ko i vecina preci na sigurniji protok.

Vrh Dno