Sta je sa ovim? Jel imate nesto na ovo da kazete? I onda ja izbegavam konkretna pitanja. Smejurija stvarno.Citiram korisnika: kUdtiHaEX
Da budemo iskreni, hardver je super, softver je krs teski i neoptimizovan je do jaja. Sramota za toliku firmu kao sto je Samsung.
Citat:
Citiram korisnika: hunder
slazem se hardver do jaja a softver uspod jaja .posle 2dana koriscenja ovog svemoguceg froya reci cu samo ...
daleko je ovo od normalnog koriscenja.I nismo mi razmazeni nego je to cinjenica.Prvi android koji sam imao je
tatoo i neke stvari je brze otvarao.Po meni pozivi poruke i kontakti moraju da se otvaraju u delicu sekunde a ne
po dve tri zavisno koliko je opterecen.A sto se tice rama ja jedva da imam 80 u proseku gde nestadose oni silni megabajti.raduje me cinjenica da ce se sve to ispraviti sa galaxy 2.Ipak mislim da je 1gb minimum
Sta je sa ovim? Jel imate nesto na ovo da kazete? I onda ja izbegavam konkretna pitanja. Smejurija stvarno.![]()
Ma smešan je ko klovn, ja nisam koristio iPhone 4 ali jesam 3G i 3Gs, ali zato mene nećeš vidieti kao Switcha (pun samopouzdanja da će sada da nas upali) da pišem evo iPhone nema ovaj program, ili ne može ovo ako nisam probao kod nekoga, ili bar pre toga proverio na internetu.A najjače mi je što mali fanboy priča nešto o Androidu, a u životu ga nije koristio niti imao, a verujem ni da iPhone 4 nije koristio niti ga ima.
2 + 2 = 5Tako da je iphone u ovom random izboru pokazao da ima duplo vise aplikacija...
Ček, ti stvarno misliš da su svi drugi telefoni osim iPhone4 plastikaneri? Kažeš nema nazad posle stakla i aluminijuma a onda otkriješ da u stvari koristiš iPhone 2G?! Daj unesi bar malo ozbiljnosti u post![]()
A što? Zar nije?hoces da kazes da je ovaj "sPhone" uradjen kvalitetnije od iphone 2g?iP4 da ne spominjem uopste...
A što? Zar nije?
***. svaki treci post "android sa updejtom x.x i lagfixom i patchom i skuvanim firmwerom i ovim i onim... radi do jaja". To je ok a kad spomenes Cydiju onda "eeee eto, ti moras da platis toliko i posle da ga JB" ... objektivni ste svi onako do mojega.
Tebi radi, a drugima nikako ne radi brze, nego kazu da je "Hardver super, a softver krs". Kakav je to krs koji radi tako brzo kao sto ti kazes?
I ko je sad subjektivan, a ko objektivan? Kad na temi gde se prica o galaxyiju procitam nesto ovakvo, i onda ti dodjes na temu FIGHT i kazes da tebi frooyo radi kao mlazni motor. Ne samo da ne govoris istinu, nego i lazes.A verujem da si imao priliku da dobro isprobas iphone 4.
***. svaki treci post "android sa updejtom x.x i lagfixom i patchom i skuvanim firmwerom i ovim i onim... radi do jaja". To je ok a kad spomenes Cydiju onda "eeee eto, ti moras da platis toliko i posle da ga JB" ... objektivni ste svi onako do mojega.
Dakle rezime - dajes 400e vise da ti telefon bolje lezi u ruci, nema tih para koje mogu da zamene osecaj dodirivanja metalnog kucista :laugh:
A najjače mi je što mali fanboy priča nešto o Androidu, a u životu ga nije koristio niti imao, a verujem ni da iPhone 4 nije koristio niti ga ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari