@mladenius
Nisu dve aplikacije, nego ih ima puno vise, a igrica stotinama hiljada vise.
Stotine hiljada :d
Aha, ajde vec jednom kreni da nabrajas sta to izuzev DVE aplikacije koje si nabrojao jos fali Androidu a ceka te i ona lista od 10 razloga zasto Iphone
Sto se americkog trzista tice, zar mislis da kinezi tamo ne postoje?
Jeste svi Ameri potrcase da uzimaju Kineze, nizak im je standard :d
Hahaha, koje vadjenje, bezanje na skroz levu stranu usled nedostatka argumenata i samo da se ostane u raspravi :smoke:
I dalje mi nije jasno kakve veze updejti za Android imaju sa iPhone-om?
Drugo, upravo tako - I don't care. Zasto? Zato sto sta god da ubace u OS nece mi biti razlog da predjem na Android platformu jer se ne lozim na te sitnice koje su svima ostalima presudne. Nema tu sta tako presudno ni da se doda. Sve drugo ce biti cisto komplikovanje uradjaja koji treba da bude telefon i muzick plejer. A da se sad ponovo smaram sa uparivanjem itd. bas me briga. Samo ustekam telefon, skink kontakti, sink muzika, sink slike, sink kalendar i cao... Isto kao i Android. Zasto bih se uopste zanimao kad ovo radi bez problema?Ne patim od toga da lupam kontru. Sva muzika mi je u mp3-u. iOS ima najprakticniji plejer. Gledanje filmova na telefonu? Da, vazi ... odgledao 1 dok sam se kao lozio da je to cool i bolele su me oci. I tako dalje i tako dalje...
Drugo ne zanima me plastikaner. Prosto i jednostavno. Nakon aluminiuma i stakla nema nazad

iPhone 2g mi je i dalje najlepsi i meni je to bitno. Zbog koga? Zbog mene. Ja ga gledam, ja ga svaki dan koristim. Bas me briga ko gleda kakav ja telefon imam. Ako budem uspeo u zivotu tako cu kupovati sve. Kola, tehniku, namestaj ... Estetika mi je presudna. Kao i estetika i koncept UI-a. Crna pozadina i ikonice rulz. Nema teorije da se gubis, trazis itd. iPhone je dovoljno funkcionalan i sve preko je meni samo bonus. Neko ne moze da zivi bez BT file transfera i usb storage moda ali ja mogu.
Mora da bluetooth file transfer dodatno komplikuje telefon, kao i usb storage mode, ali izgleda da ga po tebi najvise komplikuje to sto ima Android
Ahahaahha, klasican Apple fanboy momenat - realne mane telefona podvode pod prednost :d
Hmmm, i to ocigledno telefon treba da bude i metalni i od stakla da bi bio kvalitetan
Al malo sutra - ona dva klipa su pokazala da Samsung nije nista manje otporan nego Iphone 4
Ne znam dal si imao prilike da koristis i HTC Magic - telefon nema nista metalno na kucistu, a izrada je vrhunska - sve linije savrsene nigde da krcne ista, telefon izgleda kao saliven iako je od plastike
Ne znam bas da li izdrzao da ga lupas o zid, ali nijedan telefon u svakom slucaju nije namenjen da sa njim igras kosarke :banana:
Opet, svi mi znamo da je to nista u odnosu na Iphone koji je napravljen od posebne vrste plastike i metala koji je dobijen iz meteorita, to mu daje neki poseban smek ni USS Enterprise mu nije ravan :d
Takodje, kao sto rekoh gore
Aha, ajde vec jednom kreni da nabrajas sta to izuzev DVE aplikacije koje si nabrojao jos fali Androidu a ceka te i ona lista od 10 razloga zasto Iphone
To vazi i za tebe - medjutim, nista preterno konkretno nisi rekao, samo se razbacujes sa generalnim frazama vec 10 strana unazad i ti i priest, i onaj Switch koji je izgleda odlucio da se iskljuci iz rasprave - hoce to tako kada ponestane argumenata :d