Hteo sam da kazem da frooyo nije symbian nego android, i da se korisnici na ovom forumu zale na njega i na samsung. Naravno da to niko nece komentarisati.![]()
Prodaje se samo zato sto je jeftiniji ... iz ovoga mozemo zakljuciti da se svi drugi telefoni sem Vertua i par Nokia, prodaju samo zato sto su jeftiniji od iPhone-a i srazmerno tome koliko su jeftiniji toliko su losiji od iPhone. Oh kako je ovaj svet jeftino mesto .... iPhone je merilo da li je nesto skupo ili jeftino ... drama.
Tako je, u potpunosti se slazem sa tobom.Naravno bitno je da "vi" razmišljate normalno.
Aha... znači ti si korisnik Meka tek od pre dva meseca i već nam ovde držiš predavanja? 'Ajde sada sam sračunaj kol'ko si godina imao kada sam ja '94-te montirao video klipove na PowerMac-u 6100? :eyebrows:LOL, nisam ni znao da je Switch ime neke eplove marketniske kampanja, ali sam sad jos ponosniji na svoj nick. Avatar sam promenio pre dva meseca kad sam kupio MacBook Pro i kad sam spoznao sta je Macinstosh ustvari.
Oh, mladosti! Oh, mladosti...Recicu ti samo jedno... Bole me briga sta ti govoris u ime vecine.
O čemu bre to ti? :trust:Sad se ne snalazite vise dobro kad nije "sam(ili dvojica) protiv svih". Pa ne mozete vise da napravite istinu od najvece p*zdarije, po principu - vecina misli tako.
Da... 2 + 2 = 5 :S:A vi andorid fanbojevi ste isti slucaj kao i americki apple fanbojevi. Zato sto je anroid ekvivalent iphonea za nase trziste.
:laugh::wc:Vi imate problem sa logickim zakljucivanjem i to je to.
Na kojoj ti planeti zivish ako nisi znao da je Mazi bio moderatorA kad razmislim, to se bash i uklapa sa tvojim postovima :d
A gle ga ovaj Cezar shto je pre neki dan kupio HTC Magic na 24 rate jer je video reklamu u Kuriru, i odma' lepi slichice, ko vlasnici Fiata kad pishaju na sve redom, a ono nema veceg dna :d:d
Dajte meni na par dana taj mozak sa IQ80 da se malo odmorim :d
Ajd u necemu da se slozim. Imam problem sa logickim zakljucivanjem.
Na tvoj odgovor: Pa prodaje se zato sto kosta 300 e manje od iphonea. ... imam veliki problem sa logickim zakljucivanjem.
Ne... ne svaki. Ali ni nema poente da MENI objašnjavaš nešto o Meku i Eplu.Magick, ja sam pisao u pelene kad si ti montirao nesto na nekom apple racunaru i to znaci da je svaki tvoj post ima vecu vrednost i da si bezuslovno u pravu.
Lol...pa onaj vertu je za iphone isto sto su patek philippe ili breguet za fosil, u stilu i svakom drugom pogledu. Nije zut i nema dijamanata, i nikad ne bi provalio od cega je napravljen sve i da ga u ruci drzis. *** rucni rad sa potpisom radnika, svaki taster od komada safira...pa znas li ti sta to znaci? Tebi je staklo pojam...pre ce biti da je kiselo grozdjeVama je stil VERTU i to je dovoljan razlog da ne nastavim bilo kakvu diskusiju na tu temu.
BTW, cisto da malo zaprzimo corbu... The Apple AppStore now has over 300,000 apps
Ud'ri sad, svestenice numero 77, ud'ri i ti prekidacu zajedno sa njim, ud'rite, Apple fanbojevi iz sve snage, busajte se u grudi!
Ud'ri i ti Mazi, fanboy-u u pokusaju i nastajanju... ud'ri, dok te ne pridavim gore u Cuburi, uz porciju desetke sa lukom i onih ustipaka sto si spominjao!![]()
Pa vec smo culi da je pitanje dana kada ce market da sustigne appstore
A ja kazem da je taj dan veoma daleko i da ce se tako nesto tesko skoro desiti.
Zarada na androidu za devlopere jeste mala u odnosu na iOS. Ne znam da li na Androidu rade za kikiriki kako vi kazete, ali cinjenica je da se tamo slabo prodaju aplikacije i igrice u odnosu na iOS, pa zato tesko da ce se skoro android pribliziti.
U svakom slucaju zelim vam lepo cekanje, i kao sto sam vec rekao: "Lipsaj magare dok trava naraste"![]()
Necu vise da se ponavljam, na svakoj stranici se javlja po neki android user koji ima istu nejasnocu.A sta to ima na Apple Store a nema na Android Marketu? Daj da cujem konkretno
Necu vise da se ponavljam, na svakoj stranici se javlja po neki android user koji ima istu nejasnocu.
I tako cete odmah reci da vama to nije bitno.
Sto se tice fart aplikacija, procentualno na marketu ih ima vise nego na appstore.
teamViewer je meni potrebna aplikacija (ponekad, pošto je mahom koristim na laptop-u i kada sam u prisustvu brze internet konekcije, stvarno ne znam koliko je upotrebljiva sa internet konekcijom u našim mobinim mrežama), ali TeamViewer uskoro treba da izbaci aplikaciju za Android kao što je već bilo rečeno u ovom thread-u... A Filmove i filmiće obrađujem isključivo na svom PC-uAko za tebe je recimo TeamViwer i iMovie beskorisna stvar onda tebi svaka cast.
Ne, nego svaka tebi čast kad' ti je to vrh telefona! Evo ima žena isti takav video editor na svom Vejvu pa ga nije ni jednom ni otvorila. Ne bi ni znali da postoji da ja nisam uzeo da čačka.Ako za tebe je recimo TeamViwer i iMovie beskorisna stvar onda tebi svaka cast.
Da... nemoj da pričaš o igricama. Stvaaarno...Dok o igricama nema potrebe ni da spomenem da je razlika nebo i zemlja.
Baš će biti zanimljivo čuti te za godinu dana. :eyebrows: Živi bili pa videli... Skupljaj pare za poveće količine vazelina. Trebaće ti! :eyebrows:Sto se tice popularnosti androida, to ne znaci nista, jer sada vec i svaki kinez turi android u njegov uredjaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari