Šta je novo?

iPhone vs. sPhone AKA Samsung Galaxy S: Ultimate fight!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nekom nije logicno da gadget (da, gadget... jednostavno, to vise nije *samo* telefon!) koji ima internih 16/32GB (povelikih 16... ili jos vecih 32 giga!) koristi za prenos podataka (cak ne ni stalno... eto, povremeno, ako mu se ukaze prilika za tako nesto i zatreba)... a pritom, koji je stalno uz coveka, a ne mora da se vodi racuna hoce li se zaboraviti fleska ili prenosni hard kod kuce... i da se to predstavlja kao nesto sto je totalno nepotrebno - sto kaze magick, to vec vredja zdrav razum.

Isto kao sto je totalno nepotrebno da se ima slot za kartice pride (meni licno je i 16GB, tih internih dosta... 32GB i previse!... ali eto, ima nekoga kome ce znaciti mogucnost jos veceg prosirenja memorije), potom rudimentarnih stvari poput "famoznog" BT-a itd...

Napljuvao si... ali kroz prizmu "sreca te sve ozbiljnije (citaj: skuplje) sluske prave tako da su iPhone kompatibilne" :p

God forbid da si slucajno napisao "slepci ovi iz Apple-a, ne mogu ni svoje sluske od 20-30-40 evra da ubodem u nji'ov sugavi iPhone... vec moram da pazarujem one od 100" :D:D:D
A mozda sam i ja pogresno razumeo, posto svi vi sto furate ajFone, pretpostavljamo, furate i te iste sluske od 100-njak evra, pa navise... :d:d:d

Aj sad ponovo procitaj sta sam napisao i gde sam sve koristio navodnike. Pliz...

Za audio mi nikad nece biti zao da dam pare. Tu zaista koliko platis toliko dobijes muzike ;) Dok ne budem imao ozbiljne pare (tipa 250+ evra viska) skrasicu se sa ovim macally od 70 ;)

1. Imam VIP zato sto sam 10 godina clan i zato sto sam bio moderator :)
2. Sta ima da pitam njega? Pitam tebe.
3. Opet, pitam tebe.
4. Pa kad niko ne biva kaznjen mogu i ja da kazem koju ... Ili je to samo rezervisano za Android lovere?
5. Nemam ni ja problem sa tudjim misljenjem, naprotiv. Volim da cujem svacije argumetnovano misljenje. Cesto se uverim da gresim, mlad sam :). Ono na sta sam alergican je ovaj "krstaski rat protiv neistina i lazi". ... pitam se samo kojih. Ko je rekao da je iP4 najbolji telefon? Mislim, meni jeste ali potpuno razumem zasto mnogima nije pa ne trcim okolo i jurim svaki vas post da bih vas citirao i nazivao majmnima. Dobro pogledaj koliko puta ste izvredjali svakog ko ima nesto od apple hw.
6. Mani se takvog recnika kad pricas samnom. Nisam ti ja neki mali iza coska pogotvo izbegavaj te fore "razmazeni Beogradjanin". Ne gledam nikoga sa visine i sa svojih 26. godina sam se nadavo i sakom i kapom SVAKOME ko mi se obratio za pomoc zato ti je bolje da pazi sa kime pricas jer ne znas ko je sa ove strane ekrana. (ne pretim, da me ne razumes pogresno, vec ti skrecem paznju da me ne poznajes i nemas pravo da me etiketiras kako ti padne na pamet)
1.super onda lepo sto si nam rekao da si bio moderator, sad mi je dosta toga jasnije kako ovde stvari funkcionisu :)
2.pa on je izneo takvu konstataciju, a ne ja, zato lepo pitaj njega
3.isto kao pod broj 2. sto se ponavljas, ja lepo kazem da je on to rekao pa da sa njim raspravis na sta je mislio.
4.mozes naravno report je kod svakog usera, nadam se da prijavljujes i moderatora kada vreda? a da ne radis to ti si bio moderator...
5.kao da si juce dosao na forum, nisi citao tredove o iPhone sta su pisali driver, priest (koji i dalje pise) i ostali koji pljuju po svemu sto nije iPhone. nemam ni ja protiv da neko voli iPhone, samo imam problem da zbog toga sto voli iPhone krene da pljuje sve ostalo. i opet sto se ti javljas za sve ovo, nisam tebi pisao nego onom useru sa 10 postova u ovoj temi i forumu.
6.pa to sam zakljucio po tvom pisanju u ovoj temi, ako nisi razmazeni Beogradjanin izvini nisam hteo da te vredjam. ali kada si ti poceo mene da etiketiras, onda sta hoces, da cutim i da podvijem rep? jer je to rekao neko iz prestonice?
7. evo necu vise ovde nista pisati tako da mozes da radis sta hoces, uzivaj u iPhone 4 i 5 i 6 i 7 i 8
:wave:

Na kojoj ti planeti zivish ako nisi znao da je Mazi bio moderator :) A kad razmislim, to se bash i uklapa sa tvojim postovima :d

A gle ga ovaj Cezar shto je pre neki dan kupio HTC Magic na 24 rate jer je video reklamu u Kuriru, i odma' lepi slichice, ko vlasnici Fiata kad pishaju na sve redom, a ono nema veceg dna :d:d

Dajte meni na par dana taj mozak sa IQ80 da se malo odmorim :d

Poslednja izmena:
ahahah prava definicija fiatista :d

Evo ga driver :)

Uvek se obradujem kada dodje da troluje na nekoj temi (to radi 90% vremena).

Dosao je da nas obrazuje sa njegovih IQ 140.

magick je napisao(la):
Čekaj... Ti si kol'ko juče napunio 18 godina, uzeo pare koje si dobi za punoletstvo i snabdeo se igračkama u Epl radnji. Na forumu si se registrovao pod imenom Eplove marketinške kampanje i izabrao adekvatan avatar... A onda si počeo da nam objašnjavaš kako je primitivizam koristiti HDTV panel umesto monitora, šta znači imati "stila" i kako ovde Epl fanbojeva ni nema! Rećiću ti samo jedno... i mislim da govorim u ime velike većine... U redu je.
LOL, nisam ni znao da je Switch ime neke eplove marketniske kampanja, ali sam sad jos ponosniji na svoj nick. Avatar sam promenio pre dva meseca kad sam kupio MacBook Pro i kad sam spoznao sta je Macinstosh ustvari.
Recicu ti samo jedno... Bole me briga sta ti govoris u ime vecine.
Sad se ne snalazite vise dobro kad nije "sam(ili dvojica) protiv svih". Pa ne mozete vise da napravite istinu od najvece p*zdarije, po principu - vecina misli tako.
Sto se tice one moje izjave za applikacije, potrvidili ste jos jednom da ne znate sta znaci rec stil. Vama je stil VERTU i to je dovoljan razlog da ne nastavim bilo kakvu diskusiju na tu temu.
Mogu opet da kazem da NECU kupovati apps sve dok postoji JB i sve dok nisam u Americi. To je pravljeno za njihovo trziste, kod nas jos ni ne postoji itunes i app stroes i kad nas je kupovina iphone jos uvek deo sive ekonomije, tako da bi vece ciganisanje bilo da se cimam za neki drugi app store nego jailbreak i skidanje "narodskih" aplikacija.
A vi andorid fanbojevi ste isti slucaj kao i americki apple fanbojevi. Zato sto je anroid ekvivalent iphonea za nase trziste.

Poslednja izmena:
Galaxy S prezentacija:
[YOUTUBE]-kCdF6wrNYk&p=6960AD86B40AF0EF&playnext=1&index=1[/YOUTUBE]
iPhone 4 prezentacija:
[YOUTUBE]-Z9d4ZTXd20[/YOUTUBE]

Napokon se javio i driver, po običaju opterećen ratama (kao da radi u banci).

kUdtiHaEX je napisao(la):
Da budemo iskreni, hardver je super, softver je krs teski i neoptimizovan je do jaja. Sramota za toliku firmu kao sto je Samsung.
hunder je napisao(la):
slazem se hardver do jaja a softver uspod jaja .posle 2dana koriscenja ovog svemoguceg froya reci cu samo ...
daleko je ovo od normalnog koriscenja.I nismo mi razmazeni nego je to cinjenica.Prvi android koji sam imao je
tatoo i neke stvari je brze otvarao.Po meni pozivi poruke i kontakti moraju da se otvaraju u delicu sekunde a ne
po dve tri zavisno koliko je opterecen.A sto se tice rama ja jedva da imam 80 u proseku gde nestadose oni silni megabajti.raduje me cinjenica da ce se sve to ispraviti sa galaxy 2.Ipak mislim da je 1gb minimum
Preuzeto sa teme "Samsung Galaxy S". :D :D :D

Hoćeš da kažeš da svi treba da prave cirkus od predstavljanja jednog gedžeta?

Pa zasto Dzobse uvucena dukserica u farmerke ko dziberi u Srbiji 90ih :p

Kakav je to cirkus? Profesinalna prezentacija prozvoda na kojoj se upoznaju sve prednosti novog uredjaja i developeri se upoznaju sa novim mogucnostima i alatima za rad je za tebe cirkus? Ne nego treba da se stavi na stand novi Galaxy S i kazu : evo vam ga.

Poslednja izmena:
Smajli na kraju je trebao nesto da znaci. To je bilo retoricko pitanje.

Kakav je to cirkus? Profesinalna prezentacija prozvoda na kojoj se upoznaju sve prednosti novog uredjaja i developeri se upoznaju sa novim mogucnostima i alatima za rad je za tebe cirkus? Ne nego treba da se stavi na stand novi Galaxy S i kazu : evo vam ga.

Nego kako, a zamisli i pored ovog lika iz samsunga koji deluje da je pijan opet se odlično prodaje. Inače me zabrinjavaju ovi likovi iz publike što tapšu pola sata i smeju se na sve corny fore kao neke uspaljene tinejdžerke.

Poslednja izmena:
Smajli na kraju je trebao nesto da znaci. To je bilo retoricko pitanje.

Aham iz smajlija sam trebao zakljuciti to ;) ok izvini, receptori mi zakrzljali ...
Pa ako je retoricko i samim tim ne ocekujes odgovor ... i dalje mi nije jasno sto si ga postavio ... tj sta si hteo da postignes time. Sta da naglasis .... Nije mi bas najjasnije moram priznati.

Pa prodaje se zato sto kosta 300 e manje od iphonea.
Promenicu onda avatar. Stavicu apple logo, nije problem.

Zaboravio si da napišeš da se iPhone dobro prodaje pošto ga sirotinja kupuje na 24 rate.

Aham iz smajlija sam trebao zakljuciti to ;) ok izvini, receptori mi zakrzljali ...
Pa ako je retoricko i samim tim ne ocekujes odgovor ... i dalje mi nije jasno sto si ga postavio ... tj sta si hteo da postignes time. Sta da naglasis .... Nije mi bas najjasnije moram priznati.

Hteo sam da kazem da frooyo nije symbian nego android, i da se korisnici na ovom forumu zale na njega i na samsung. Naravno da to niko nece komentarisati. :)

Prodaje se samo zato sto je jeftiniji ... iz ovoga mozemo zakljuciti da se svi drugi telefoni sem Vertua i par Nokia, prodaju samo zato sto su jeftiniji od iPhone-a i srazmerno tome koliko su jeftiniji toliko su losiji od iPhone. Oh kako je ovaj svet jeftino mesto .... iPhone je merilo da li je nesto skupo ili jeftino ... drama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno