Range increased from 3 to 4.
WTF????? Kao da jos nisu dovoljno imba.....
A sto se void-raya tice, ja jos nisam skapirao koliko konkretno dmg-a kad udara - someone?![]()
Range increased from 3 to 4.
WTF????? Kao da jos nisu dovoljno imba.....
A sto se void-raya tice, ja jos nisam skapirao koliko konkretno dmg-a kad udara - someone?![]()
The Prismatic Beam consists of 3 stages: The first two do not differ in terms of damage and only slightly in graphic effects. The third, however, doubles the base damage and comes with a bonus against armored units on top of that. This third stage is visually indicated by the central ray becoming brighter and thicker.
The approximate DPS of the Void Ray is as follows:
Against non-armored targets
Stage 1: 6(+1) dmg / 0.6sec = 10.00 dps (+1.67 per upgrade)
Stage 2: 6(+1) dmg / 0.6sec = 10.00 dps (+1.67 per upgrade)
Stage 3: 8(+1) dmg / 0.6sec = 13.33 dps (+1.67 per upgrade)
Against armored targets
Stage 1: 10(+1) dmg / 0.6sec = 16.67 dps (+1.67 per upgrade)
Stage 2: 10(+1) dmg / 0.6sec = 16.67 dps (+1.67 per upgrade)
Stage 3: 16(+2) dmg / 0.6sec = 26.67 dps (+3.33 per upgrade)
It remains on its current stage for another 5 seconds after having ceased fire. (Briefly) attacking anything, friendly units or structures included, within that time frame will reset the timer.
Pa to je mnogo vise od 25dmg/sec... to je 75dmg/sec i to u proseku...Pa i moze da skine nexus za toliko.
Samo jos da osmisle neki bolji termin za live prenos! u 18:00 je najgore moguce vremeLjudi pocinje GSL season2 18og
Pa to je mnogo vise od 25dmg/sec... to je 75dmg/sec i to u proseku...
BTW, od vas koji ste gledali live stream na SQ - jesu mogli svi setovi da se gledaju ili samo prvi kao i kad se ide na video?
Пробај са G тастерима, можда ће бити лакше, уосталом за то су и намењени![]()
Ako mozes da kucas bez gledanja (slepo kucanje), promena tastature je teza od prelaska na sporiji racunar![]()
Sad bas gledam sta jos ima od gaming tastatura i naidjem opet na Razer Maruder ali newsto mi nije jasno. Pise na sajtu da je tastatura dugacka 40cm, a to je manje od G110 dela bez G tastera ?! Kako onda ona moze biti za SC2 ili uopste za gaming ? Jel to namenjeno za korejance, ne znam dal oni imaju bas toliko male prste ?
Ljudi pocinje GSL season2 18og
evo Lajn up za 1vi dan.
@ 19:00 Oct 18, 2010 (Mon.)
(Z)FruitDealer vs ButterflyEffect (T)
(P)NEXGenius vs rain(Z)
(P)oGsInCa vs Aya(T)
(T)MakaPrime vs BanBans(P)
(T)ManofOneway vs Happiness (T)
Obavezno gledajte HQ prenos na TeamLiquidu, ne mucite se sa gom tv om uopste. Ima uvek par live streamova tamo u HighQuality.
Tester je ispushio za kvalifikacije odro ga onaj terran FlintZenith
Nisam ih našao za vreme prvog GSL. Znam da je bilo dosta restream-ova SD kvaliteta na TL.@Alex Sto se tice GSL streama u pitanju je prenosenje High QUaliti streama za dzabe , tj onaj sto se placa 20$ da bi gledao na Gom TV , gledas za dz i ima ih nekoliko.
Naravno da ih nisi nasao zato sto josh nije gsl poceo zar ne. A ako ocesh da vidis qualifikacije vidi dal je artosis okacio klipove sto je snimao. Kacicu ja linkove Live ovde kad pocne turnir
mislim da je to kod nas oko 12 sati pre podne. U svakom slucaju poenta da ko hoce da gleda live u max quality moze i za dz kad bude znacesh i gde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari