Šta je novo?

PES 2011

Je l' su krenuli drugari da igraju online? Koji upload treba za igranje?

Pazi zavisi gde se nalazi osoba sa kojom igras - kao i u skoro svakoj igri nijes isto sa likom iz Argentine i Nemacke...

Minimum je 192kb/s ali radi i na 128kb/s, e sad ako si na 128 sigurno se vise oseti ako igras s nekim van evrope...

Meni bi igra trebalo da stigne ujutru ili sutra ujutru tako da cu javiti iz licnog iskutsva kako je - imam 3Mb/s sa 256Kb/s cable

Resio sam problem sa vecinom stvari koja me iritirala u novom PES 2011, sa tastature sam napokon presao na gamepad :d, nemam vise problema sa uklizavanjem, i ostalo sve bolje funkcionise, jedino i dalje suigraci kasne u kontri, ali to se na zalost resava tako sto malo usporim sa napdacem pa oni onda pristignu! :D

Sve u svemu probao pre neki dan Fifa World Cup 2010 na Xbox kod rodjaka, i mogu reci da je ona igra 10 godina iza bilo kog PES nastavka. Fifu 2011 jos nisam probao.

Resio sam problem sa vecinom stvari koja me iritirala u novom PES 2011, sa tastature sam napokon presao na gamepad :d, nemam vise problema sa uklizavanjem, i ostalo sve bolje funkcionise, jedino i dalje suigraci kasne u kontri, ali to se na zalost resava tako sto malo usporim sa napdacem pa oni onda pristignu! :D

Sve u svemu probao pre neki dan Fifa World Cup 2010 na Xbox kod rodjaka, i mogu reci da je ona igra 10 godina iza bilo kog PES nastavka. Fifu 2011 jos nisam probao.

:laugh:Komedija

Da li je neko nasao nacin da se iskljuce imena iznad cpu igraca u toku utakmice (neki mod, patch ili slicno)...?

Objasnio si neke stvari... :d

Formacija, Team Style, itd...ne moras da usporavas u kontri :laugh:

To je ono sto pricam uporono, pola ljudi ovde ni ne zna da igra pes...

Objasnio si neke stvari... :d

Formacija, Team Style, itd...ne moras da usporavas u kontri :laugh:

Hvala, tu smo da ucimo, ja igram sa Paokom tako da ocigledno nesto formacijski ili sa timskim stilom tu ne funkcionise kako treba, pa cemo da resimo i te napade. :d

Poslednja izmena:

Pošto odgovorno tvrdim da znam da igram PES, molim te, reci mi kako naterati igrača koji stoji i nema nameru da utrči da krene sa utrčavanjem osim da mu ne dodaš loptu pa on tebi doda sa L1+X ili X pa R2?

imate u team style player support i to stavite na max pa da vis kako igraci utrcavaju :)

Stavljao sam ali i dalje imam kontre u kojima ili krenu da utrčavaju ranije ili uopšte ne reaguju, barem je u demou bilo tako, zato i pitam. Možda zavisi od formacija, nisam istina toliko duboko isprobavao ove nove verzije. Sve nešto čekam full verziju pa da natenane isprobam.

Poslednja izmena:
Hvala, tu smo da ucimo, ja igram sa Paokom tako da ocigledno nesto formacijski ili sa timskim stilom tu ne funkcionise kako treba, pa cemo da resimo i te napade. :d

Imas puno opcija u team style, bitna je i "pozicija igraca", amf,dmf,cf,ss,smf,cmf....

Imas puno opcija u team style, bitna je i "pozicija igraca", amf,dmf,cf,ss,smf,cmf....

Tačno. Uz Verziju 2010 je isao i DVD manual, koji je jako lepo objašnjavao kako će se igrači ponašati u zavisnosti od toga da li su CF, SS, WF itd.

Ne znam da li uz ovaj PES ide isto tako neki manual, ali s obzirom da je uvedeno dosta novina, trebalo bi da ide :S:

Pa dovoljno je da se primeti da se "ukupna ocena" igraca menja u odnosu na kojoj poziciji igra...nije ovo ISS pa da karlosa stavis u napad :)

Ima knjizica koja dolazi uz original...

Pa dovoljno je da se primeti da se "ukupna ocena" igraca menja u odnosu na kojoj poziciji igra...nije ovo ISS pa da karlosa stavis u napad :)

Hehe, to smo svi radili :D

Ako kupim original,da li mogu da sacuvam save sa narodne verzije?

Jos jedno pitanje u vezi originala,da li mora da brisem istalaciju narodne verzije da bi instalirao original?

Momci original verzija se razlikuje od narodne u tome sto kada instaliras igru unosis orginalan CD KEY i nista vise.

Igru igrate sa diskom u ROM ili k*ekujete sa lekom za tu verizju igre, ne zuljate disk i odmarate usi.

Ako hocete neke patcheve, najbolje je da instalirte one koji naprave zaseban .exe tako da mozete nejga da pokrenene kada igrate offline sa ortacima ili tako nesto.

Trebalo bi da konami izbaci zvanican patch danas u toku dana, videcemo sta ce biti...

@rAMA, to su bila vremena, kada sam se golu sa 30 metara kada se samo ukosis ka suprotnim rasljama i "napunis" sut do pola, radovao kao nenormalan.

Poslednja izmena:

Da li iko zna, da li se nesto bitno menja, izuzev ocena, kada igrac zameni poziciju. Recimo, kada CB stavis recimo na CF ili recimo CDM, ili bilo gde drugo.
Koliko znam, za svaku određenu poziciju, samo određene ocene ulaze u prosek, recimo, za CB je najbitniji Defence, pa Jump, pa Body Balance.... za neke druge pozicije kao npr CM su bitna dodavanja, itd... za CF Attack...
E sada, sama pozicija objašnjava njegovo ponašanje u igri, tj. gde treba da igra i kako da se krece, ako je SMF, onda će više trčati po strani, itd, za svaku poziciju. Sa promenom pozicije menja se i jačina igranja napada, odnosno odbrane, mada seve to može i ručno da se podesi...

Sada me samo još jedno interesuje, da li to u bilo kojoj meri utiče na samog igrača???

Jer uzmite recimo Ibrahimovića, i stavite ga u sredinu, bez obzira što će mu opasti ocene, jer kao što rekoh uzimaju se drugi skill-ovi kao prosek, podjednako će dobro igrati. Čak i kao CB će igrati bez problema, pa me samo interesuje, imaju li te ocene ikakvog smisla, jer ako je igrac dobro napravljen, moze da igra gde hoce, i to bez problema.

Ne znam ja nisam tako siguran. Dok sam Joe Cola u Chelsea drzao na RWF ili AMF jako je lose sutirao, uvek u golmana, slabo itd. Od kada je na SS po mom subjektivnom utisku se mnogo bolje "ponasa"... Mozda se samo tripujem ko zna.

@rAMA, to su bila vremena, kada sam se golu sa 30 metara kada se samo ukosis ka suprotnim rasljama i "napunis" sut do pola, radovao kao nenormalan.

A tek kada se setim Nigerije (Babangida, Amokaci i Kanu), to su bila nevina vremena :)

Ovo što si mi odgovorio nema nikakve veze sa onim što sam ja pitao.;)

Jasno da će se menjati ukupna ocena igrača, ali ja nisam pitao za ocenu, već za ponašanje igrača. Recimo AMF će se mnogo češće pridruživati napadu nego CMF. U PES-u 2010 si mogao na istoj poziciji da igraču promeniš "zvanje" iz AMF u CMF, kako ne bi srljao u napad, ako ti to ne želiš, a da mu pri tom uopšte ne edituješ poziciju na kojoj se nalazi na terenu.

A to ne mogu da pronadjem da li postoji u PES 2011, već mu se "zvanje" menja promenom pozicije na terenu.:S:

Je l' zna neko kako da pozovem igrača u napad kod izvođenja kornera (CB-a konkretno)? CB overlap ne funkcioniše u toj situaciji...:S:

Poslednja izmena:
Pojavio se dodatak sa poslednjim transferima, dodatim timovima za LS-a itd medjutim meni uvek prijavi gresku na 100% odnosno kad krene da instalira to sto je skinuo i prijavi mi "download broken"
Radi li nekom ili je do moje verzije PES-a.

E ***-a, kasno za edit.

Ovaj glupi dodatak mi je vratio sve default grbove u Premier Ligi. Koji od onih img fajlova iz patch-a ubacuje grbove?

Momci original verzija se razlikuje od narodne u tome sto kada instaliras igru unosis orginalan CD KEY i nista vise.
.
Da li bi mogao da nam kazes kakav je on line feel? Koja ti je konekcija i da li ima lagova,bagova tromosti onih tripova kada prilazi lopti da kruzi oko nje itd itd.

Sigurno je razlika samo u cd key-u?

Da li postoji nacin da dok se branim, u trenutku dok protivnik izvodi korner, kompjuter automatski ne prebacuje mog izabranog igraca sa kojim sam se pozicionirao? To me tako nervira...

game.gamesplanet.com

imate za 22.99 funti pes 2011 za PC, online kupovina download i dobija se cd key. Ja pazario sinoc i cd key stigao za 8h. Kod nas je 3999 dinara, tako da kome ne treba kutija i cd moze da uzme ovako i ustedi malo :)

Nazad
Vrh Dno