Pa dovoljno je da se primeti da se "ukupna ocena" igraca menja u odnosu na kojoj poziciji igra...nije ovo ISS pa da karlosa stavis u napad
Ima knjizica koja dolazi uz original...
Da li iko zna, da li se nesto bitno menja, izuzev ocena, kada igrac zameni poziciju. Recimo, kada CB stavis recimo na CF ili recimo CDM, ili bilo gde drugo.
Koliko znam, za svaku određenu poziciju, samo određene ocene ulaze u prosek, recimo, za CB je najbitniji Defence, pa Jump, pa Body Balance.... za neke druge pozicije kao npr CM su bitna dodavanja, itd... za CF Attack...
E sada, sama pozicija objašnjava njegovo ponašanje u igri, tj. gde treba da igra i kako da se krece, ako je SMF, onda će više trčati po strani, itd, za svaku poziciju. Sa promenom pozicije menja se i jačina igranja napada, odnosno odbrane, mada seve to može i ručno da se podesi...
Sada me samo još jedno interesuje, da li to u bilo kojoj meri utiče na samog igrača???
Jer uzmite recimo Ibrahimovića, i stavite ga u sredinu, bez obzira što će mu opasti ocene, jer kao što rekoh uzimaju se drugi skill-ovi kao prosek, podjednako će dobro igrati. Čak i kao CB će igrati bez problema, pa me samo interesuje, imaju li te ocene ikakvog smisla, jer ako je igrac dobro napravljen, moze da igra gde hoce, i to bez problema.