- Učlanjen(a)
- 12.01.2001
- Poena
- 770
Zašto bih ja i to tebi PRAVDAO svoju tvrdnju (iza koje i dalje stojim) da je to glupost? :trust:Pravdanje tvoje tvrdnje da je push na aplikaciji sa sportskim rezultatima gluost.
Možda za neke sportove i može da bude O.K. gde nema čestih promena rezultata, tipa fudbal... Ali gotovo da ne mogu ni da zamislim scenario u kome bih sebi napakovao da mi telefon zvrcka svakih 30 sec. da me obavesti o promeni rezultata u teniskom ili košarkaškom meču. :S: Uostalom, ako me toliko zanima stisnuću "reload" u veb pretraživaču ili prosto instalirati Sky Sports News Widget.
Mislim, da li ti zaista veruješ da je praktičnije da ti telefon svaki čas zvrcka nego da ti pogledaš rezultat onda kada za to imaš vremena i kada ti odgovara? A ako te baš toliko zanima rezultat, pa možeš i da slušaš prenos preko radija ili nekog Internet lajv strima.
Mislim... koristiti push za notifikaciju o promeni rezultata u nekoj utakmici je stvarno "pushing the limits", ali ne tehnoloških granica već granica razuma i korisnikovog strpljenja. :wall:
Poslednja izmena: