Aplikacija eBay (koju instaliras na Android telefon) podrzava push, stizu ti notifikacije (sam push implementiraju kreatori aplikacije)... pogledaj pazljivije prvu sliku levo![]()
I šta ako izabereš celu neku ligu? Možeš li išta da stigneš da uradiš od telefona koji zvrji? :dNa primer zgodna stvar su programi za sprotske rezultate, samo izaberes koji timovi te zanimaju i u dobijas notifikacije da je pocela ili da se zavrsila ili dobijas push notifikaciju u trenutku kada se menja rezultat...
Pa jel te neko tera da izaberes celu ligu?I šta ako izabereš celu neku ligu? Možeš li išta da stigneš da uradiš od telefona koji zvrji? :d
A ja ti kazem da je jos jasnije da kada jednom u ruke uzmes iP4 ni ne pada ti na pamet ni da pogledas neki android telefonJasno je, kad jednom neko proba Android, nema tu vise povratka na iPhone, a pogotovo ne da neko ide po forumima i laprda kako je iOS bolji...
Pa ne nego si se ti uhvatio za najveću glupost kao "jako zgodnu stvar".Pa jel te neko tera da izaberes celu ligu?
Bices obavesten live za ono sto ti smatras da te zanima, ne razumem sta si ti ocekivao, u opcijama izaberes celu ligu i posle ocekujes telefon da skonta da to nisi mislio ozbiljno jer ipak neces da te obavestava
Ili drugim recima sve sto ima iphone nije prednost nego mora da bude mana![]()
jesi 100% siguran u ovo? ja sam uzeo u ruke ip4 i nije me uopste privuklo, znaci ni najmanja zelja me nije prosla da ga ostavimA ja ti kazem da je jos jasnije da kada jednom u ruke uzmes iP4 ni ne pada ti na pamet ni da pogledas neki android telefon![]()
Pa ne nego si se ti uhvatio za najveću glupost kao "jako zgodnu stvar".Zgodnu, al' za nolajfere. :d
Zato što smart-telefoni imaj FM radio prijemnik. Zato što postoje besplatni video strimovi. Zato što postoji livescores.com i gomila sličnih portala... Je l' treba još razloga?Dobro objasni mi zasto je po tebi velika glupost da imas trenutno obavestenje o izmenama rezultata kada igra neki tim koji te zanima?
Svako ko koristi glupost ima ozbiljnih problema. :dTo sto neko izabere ono sto mu ne treba u opcijama nema veze sa mozgom i ne mozes zbog toga da mi kazes da je to glupost. Jedino mozes reci da taj koji pokusava tako da koristi telefon ima ozbiljnih problema.![]()
Zato što smart-telefoni imaj FM radio prijemnik. Zato što postoje besplatni video strimovi. Zato što postoji livescores.com i gomila sličnih portala... Je l' treba još razloga?
Svako ko koristi glupost ima ozbiljnih problema. :d
A šta, ovako će on da mi automatski strimuje u mozak rezultate? :trust: Pomislio bih da je u pitanju neki bluetooth brain implant, al' znam da mu je sj€ban BT. :dNista od ovoga ne zamenjuje prednost koju nude push notifikacije jer ili moras da odgledas/slusas celu utakmicu da bi imao rezultate uzivo, ili da visis na nekom sajtu i stalno lupas refresh.
Šta je bre pravdanje? Pravdanje čeka? Koga? Kome? Paranoja, a? Cccc...Razumem da iPhone treba u ovoj temi da se napada po svaku cenu ali ovakva pravdanja su smesna.
Šta je bre pravdanje? Pravdanje čeka? Koga? Kome? Paranoja, a? Cccc...
Ipak i Android ima pravi pushing (kako se vec zove, kod androida cloud-to-device-messaging) od verzije 2.2 tako da hajde sad nesto drugo trazi kao prednost...
http://android-developers.blogspot.com/2010/05/android-cloud-to-device-messaging.html
Hoce..i onda ce da kazu kako su to drugi mozda izmislili, ali su oni to doveli do savrsenstva..Ajde pitanje za sve... Da li ce Apple ikada da impementira neki Android feature?
Nije baš strogo Android feature, ali mislim da će pre ili kasnije morati da naprave neku homescreen/widget kombinaciju, kako god je nazvali, a ne sumnjam da će biti maštovito. Trenutna lockscreen/app launcher varijanta je, po meni, suviše limitirajuća.Ajde pitanje za sve... Da li ce Apple ikada da impementira neki Android feature?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari