Nadam se da je karta testirana na ~500w kvalitetnom PSU-u...........
Meni gtx 460 1gb radi na 500w chiftek napajnju bez problema a treba da radi i na 450w po fabričkoj specifikaciji tako da nije do npajanja najverovatnije je problem do SAME GRAFIKE tj. memorije
nije bitna snaga napajanja vec realno koliko daje ampera na single 12v
Moj OCZ 500W StealthXStream daje, koliko vidim po spec, 18A maximum load na single 12v.
http://www.ocztechnology.com/resources/drivers/OCZ500SXS.pdf
Moje pitanje je da li je moguce da samo zbog toga kartica 'flesira' u igrama. dakle, ne restartuje se komp, sve normalno radi, samo se nekad u toku igre (GTA) javljaju neki crni poligoni. Malo malo, pa se pojave..
Po testovima sam video da ceo sistem u proseku sa ovom karticom u loadu trosi oko 300w.
nije tako
nego se gleda snaga na 12V pa se to podeli sa 12 i dobije se tacna amperaza
znaci njemu ostane 348W na 12V posto 3i 5 potrose 152W
e to mu dodje oko 29A na 12V
opet treba da je okmada pitanje da li ima i tih 29A :S
E da, inace su mi priznali reklamaciju u VipHouse i malopre mi je stigla nowa Gainward 1gb GS.
Sad cu instalirati Crysis WH, pa cemo da vidimo da li ce da radi.
Jedno noob pitanje. Da li zbog nedostatka prostora na sistemskom hardu moze da se desi da krahira igra? Npr. 300-400mb ostalo..
...i sta bi ? Karta ili napajanje?E da, inace su mi priznali reklamaciju u VipHouse i malopre mi je stigla nowa Gainward 1gb GS.
Sad cu instalirati Crysis WH, pa cemo da vidimo da li ce da radi.
Jedno noob pitanje. Da li zbog nedostatka prostora na sistemskom hardu moze da se desi da krahira igra? Npr. 300-400mb ostalo..
...i sta bi ? Karta ili napajanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari