Šta je novo?

PES 2011

Izvor

Što se tiče komandi, primetio sam da L1+/\ kombinacija nije dugi pas u prazno kao ranije već ono što vole da rade Fabregas, Xavi i ekipa tj. kratko lob ubacivanje u prazno. Razlika u odnosu na O je u tome što je daleko preciznije i sporije i tačno se zaustavlja na mestu na kome dodaješ. Do sada sam imao velikih problema da sa ivice šesnaest ubacim centarforu loptu tako da prebaci celu odbranu i padne njemu na noge a da je golman ne pokupi a sada je i to moguće zahvaljujući ovoj komandi :)

Čekaj, zar nije uvek bilo L1+trougao visoki pas u prazno? Samo što mu sad odredjuješ i jačinu.

Uzeo sam malo da treniram penale iz igre i slobodne udarce... Penale sam skontao ali iz slobodnjaka ni jedan gol nisam dao... pogodio sam par puta prechku, par puta stativu ali to je sve... POMOC??? :(

Na originalu u knjizici su objasnjene sve finte izmedju ostalog i sutiranje slobodnjaka...

Vidi nadji negde obasjnjenje sigurno ima okaceno...al treba u svakom slucaju malo skila i iskustva

ma skila i iskustva ima ali... Nece...

Jel ima neko link za DL knjizice?

Poslednja izmena:
Moras i 'osecaja' da imas.. :)

Evo dva moja iz demoa, oba su preko 30 metara, drzis gore dok sutiras, a sve ostalo je po nekom osecaju :) punenje skale, stiskanje trougla i drukanja levo/desno (zavisi gde hoces), ali sve je to nekako neobjasnjivo, ni sam ne znas sta konkretno radis :)

[YOUTUBE]hL_Oxuw9GuM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5B4AVgi-32k[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Dosao drugar po pes sto sam mu narucio...kad stigne moj primerak slikacu i okaciti ovde sadrzinu cele knjizice...

Ali nemoj ocekivati kao nekada u mortal kombatu B,B, START za Fatality :) obasjnjeno je u smislu ako je slobodnjak blizu sesnesterca, ako je na nekoj "medium" udaljenosti i za one suteve preko 30m, koju kombinaciju tastera da koristis - zapanjio sam se kada sam video da se koristi i "trougao"

P.S. Danas sam sa Danijem Alvesom dao prelep gol od precku...inace dao sam jedno 6-7 lepih iz slobodnjaka u ovom pesu, a volim i cesto onako da ubacim i 2nd izvodjaca da doda kratak pas a ovaj je "navari" ko volina pod precku :d

P.S. Borise sokole, kako igras ti pes na 7600GT? :)

Poslednja izmena:
Da li je mozda izasao option file koji ispravlja sva imena i propratne stvari....?

Imas patch koji to sve ispravlja vec duze vreme...

Evo ti OVDE pa ti izaberi sta se tebi najvise dopada.

Moras i 'osecaja' da imas.. :)

Evo dva moja iz demoa, oba su preko 30 metara, drzis gore dok sutiras, a sve ostalo je po nekom osecaju :) punenje skale, stiskanje trougla i drukanja levo/desno (zavisi gde hoces), ali sve je to nekako neobjasnjivo, ni sam ne znas sta konkretno radis :)

A šta se dobija stiskanjem trougla?

Znam kako izgleda ta knjiica na pes 2010 tako da ce verovatno isto biti i na 2011... trougao je oshtar shut, x je vlajda shut sa lukom (prebacivanje zivog zida)... ali i gore i dole valjda imaju istu funkciju... levo i desno su felshevi... Da li LR1, LR2 imaju neku funkc???

trougao je bomba
pa zar je toliko tesko procitati poteze u samoj igri :p

Jel stigao original pes u Srbiju????

Definisi malo blize? da li ima u slobodnoj prodaji ili?

Ja sam danas raspodelio drugarima koji su narucili preko distributera preorder, ja jos uvek cekam moju kopiju koju sam porucio preko shopto.net
Kapiram da od ponedeljka treba da bude igra u slobodnoj prodaji, a po kojoj ceni zaista ne znam.

Fellaz,ae jedna mala pomoc(ako se tako moze nazvati).
Video sam neke klipove na YT sa dobrim driblinzima,pa jel tacno da se oni rade samo na dzojstiku?

Ne, samo treba da podesiš komande u settings u folderu gde ti je pes, npr kao na slici. I npr držiš Q i 1, za driblinge koje si postavio na gore (ovo u igri podešavaš).

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    68.4 KB · Pregleda: 64
Probao sam i PES Edit i Gaming Access patch. Nažalost, oba vraćaju exe fajl na verziju 1.00, i ne samo to, nego taj no-cd exe moj antivirus konstantno prijavljuje kao virus. Znam da nije, ali svaki put moram da isključim AV da bi PES radio.

Definisi malo blize? da li ima u slobodnoj prodaji ili?

Ja sam danas raspodelio drugarima koji su narucili preko distributera preorder, ja jos uvek cekam moju kopiju koju sam porucio preko shopto.net
Kapiram da od ponedeljka treba da bude igra u slobodnoj prodaji, a po kojoj ceni zaista ne znam.

Je l' su krenuli drugari da igraju online? Koji upload treba za igranje?

Kako izvesti penal, jos od 10 nijednom nisam uspeo normalno da izvedem i sve zbog te nenormalne kamere?

Na kvadrat odredjujesh jachinu shuta (prejak shut obavezno ide preko gola).
Ako hocesh da shutirash desno onda drzish dole, levo ti gore, po zemlji levo, i da je podignesh pod prechku pritisnesh gore...
Sada, kod svakog igracha je razlichita osetljivost... Kod nekog morash dobro da stisnesh dugme da bi skrenuo shut u stranu a kod nekih pipnesh dugme a ona ode u pm preko gola...

Idi na trening i provezbaj malo... nije teshko...

Na kvadrat odredjujesh jachinu shuta (prejak shut obavezno ide preko gola).
Ako hocesh da shutirash desno onda drzish dole, levo ti gore, po zemlji levo, i da je podignesh pod prechku pritisnesh gore...
Sada, kod svakog igracha je razlichita osetljivost... Kod nekog morash dobro da stisnesh dugme da bi skrenuo shut u stranu a kod nekih pipnesh dugme a ona ode u pm preko gola...

Idi na trening i provezbaj malo... nije teshko...

Ove godine kvadrat ne odredjuje jacinu suta..

Nego shta odredjuje?

Gore, ili desno, sad sam zaboravio... sjajno, znam :d Sa kockom samo aktiviras sutiranje..

ok... moguce... mrzi me da sada proveravam ali mislim da nije svejedno da li drzish kocku ili je samo pipnesh...

Nazad
Vrh Dno