Šta je novo?

Super AMOLED vs. Retina: Fight!

Mali off.
Adidas je napustio iAd program jer SJ Control Freak nije dozvolio neke reklame koje je marketing Adidasa pripremio. Komentari Apple fanova su "Adidas je glup, od sada kupujem Nike".

Stvarno ne kapiram te ljude (fanboys)
Da ti približim to malo... To su ti isti oni ljudi što su uz barjake i pesmu godinama išli na izborna mesta da glasaju za Slobu, samo što su nešto mlađi i glasaju za Stiva, tj Epl.
rolleye0010.gif

Ne mogu da verujem šta čitam. Stvarno su ovi forumi previse liberalni za nase standarde, pa svako sebi daje za pravo da izvodi ovakve zakljucke i to objavljajuje javno na ovakvim mestima.
Ti prvo imas problem sa logickim zakljucivanjem kad mozes da napises da su to "isti ljudi samo malo mlađi", a da ti objasnjavam koliko je kontekts tvoje recenice besmislen nemam ni vremena ni zelje, a i sumnjam da bih bilo nekog efekta cim si sposoban da pises takve gluposti.

^ izgleda da su se posle nedavnog sastancenja moderatori dogovorili da uniste forum ;)

ili je ovo neka strategija izgladnjivanja :D pa dok nam ne dosadi!
evo ja sam prvi koji je prestao da cita ove FIGHT teme... neverovatno.

i vezano za one prozivke SBB ako stigne OLED na iPhone - i treba da stigne! vec sam pisao u ovoj temi, ali kada bude dovoljno dobar ;)

Poslednja izmena:
^^ Ne sekiraj se... Pisale su se i pišu ovde mnogo veće gluposti pa niko još nije nastradao.

A za to "isti ljudi samo malo mlađi" si u pravu. Pogrešio sam... htedoh reći "isti takvi". Fanbojsi su fanbojsi (bez obzira čiji). Imaš takvih ljudi i uvek će ih biti. To je bila moja poenta, a ne da Epl korisnici glasaju za socijaliste ili bilo šta slično.

Mislio sam da sam bio dovoljno jasan. Očigledno sam se prevario...

pih, taman se ponadah da je kovacm nesto konkretno odgovorio, ipak je proslo toliko vremena :d kad on samo obajvljuje da ne cita vise ovakve teme :d vidimo iz prilozenog kako ne cita :d

citam samo poslednjih par postova... nemam vremena da citam par strana budalastina.

btw lepo sto cekas na moj odgovor :)

Ok, tesko da tako moze da se protumaci ono sto si prvo napisao, ali ako si to mislio, onda to ima poentu. Ali tih fanboyseva nema, ili ima veoma malo kod nas (mislim na hardcore fanove). Amerikanci su vestacka nacija i oni se mogu ispogramirati sta da vole, sta da ne vole, sta da jedu, sta da piju, za koga da glasaju, kakav stav da imaju, i taj pojam apple fanboya je vezan za njih. Tako da taj zakljucak moze da vazi za njih, i pojam fanboy je malo iskrivljen i dobio je drugo znacenje samo zbog njih. Mislim da se ja ne uklapam u taj opis fanoboya, iako izuzetno cenim apple i lik i delo steve jobsa.

Poslednja izmena:
^^A baš sam se pitao što nema replike na moj post...

niko netje da prizna da je fanboy :)

cekam, cekam... lice mi se ozarilo kada ugledah last post by kovacm al nazalost razocarah se sadrzajem... a stvarno sam ocekivao kako ces na novi nacin da srocis ono sto si vetj napisao :p

^^ koji tvoj post G@W?

... i pojam fanboy je malo iskrivljen i dobio je drugo znacenje samo zbog njih. Mislim da se ja ne uklapam u taj opis fanoboya, iako izuzetno cenim apple i lik i delo steve jobsa.
Nda... zaista bi prvo trebalo definisati taj termin pa tek onda diskutovati o tome.

A znaš kako... I ja jako cenim lik i delo Stiva Džobsa, a Epl mi je pored Rambusa, ARM-a i Teksas Instrumentsa jedna od malobrojnih kompanija kojima odajem priznanje za inovativnost i pomeranje granica u oblasti multimedijalnog računarstva. Ipak... ovo što rade sa raznim iPrdovima nema smisla i dosta se udaljava od izvorne ideje (NeXT-a).

Poslednja izmena:
Iz druge teme... :)

P.S.

Kad pomislim da sam zezao kevu shto gleda one boleshtine od shpanskih serija... :d
:party:

Nda... zaista bi prvo trebalo definisati taj termin pa tek onda diskutovati o tome.

A znaš kako... I ja jako cenim lik i delo Stiva Džobsa, a Epl mi je pored Rambusa, ARM-a i Teksas Instrumentsa jedna od malobrojnih kompanija kojima odajem priznanje za inovativnost i pomeranje granica u oblasti multimedijalnog računarstva.

A mislis da ovde ima ljudi koji na neki drugi nacin dozivljaju apple?

Nisam mislio na ljude koji ne voli apple, pricali smo o fanovima. Preformulisacu pitanje. Da li mislis da kod nas postoje americki tipovima apple fanboya? Znaci oni koji ce bezrezevno i po svaku cenu da brane apple, ponekad neargumentovano, kojima je apple vise kao kult.

Poslednja izmena:
Ja sam ovde video bar jednog. :) Znam da pitanje nije bilo upuceno meni,ali eto... :)

Nisam mislio na ljude koji ne voli apple, pricali smo o fanovima. Preformulisacu pitanje. Da li mislis da kod nas postoje americki tipovima apple fanboya? Znaci oni koji ce bezrezevno i po svaku cenu da brane apple, ponekad neargumentovano, kojima je apple vise kao kult.
Onako cenim da ima fanboys-a ali da se mogu prebrojati na prste jedne ruke-totalno zanemarljiva brojka. Biti fan (ne fanboy) necega je skroz Ok-svako od nas ima nekog svog favorita u nekoj oblasti...

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Siguran sam da da, jer kao nacija ni mi nismo pelcovani od primitivizma i zatucanosti, čak naprotiv.

A argumentacija i strast koju smo imali prilike da vidimo u prethodnim stranicama, kao i sam vokabular, opasno upućuju na gore navedene atribute kod pojedinih (zaista ne mislim ni na koga konkretno).

Naravno da postoje. Jel' treba po nick-ovima?
Nije problem, zaista...

2 kovacm:
Pa, s obzirom da je vec sad, takav kakav je, bolji od Retine - ne znam tacno *koliko* S-AMOLED po tebi treba da bude "dovoljno dobar" da bi upao na neki iPhone! :D:D:D

ye, tada crna nece biti siva, nego drecavo siva, yey xD

Vi ste stvarno besposleni i definitivno imate visak slobodnog vremena kada mozeta da nadjete vremena za "pucanje" ovakvih komentara......

... a i ja sa vama kad` imam vremena da to sve procitam i da se slatko smejem. ;)

^ Pero sine, ti si bolestan! :d:d:d

"Vrati mom Perici uvo!" :D:D:D

Vrh Dno