Šta je novo?

Test Drive Unlimited 2 (Test Drive High Life)

Nemoj da širiš dezinformacije, naravno da može, ali legalno. Ne mogu da verujem da je jedan ozbiljan moderator podrazumevao da je čovek mislio na nelegalni ključ...:S:

Očemu ti to pričaš zeko-peko?
Ključ ne može da se dobije, kao npr. za WoT gde odeš na sajt, ubaciš podatke i stiže ti na mejl. Oni ključeve šalju samo ako se prijaviš i ako te odaberu.
O kakvim legalnim ili nelegalnim ključevima ti pričaš, ja nemam pojma.

Sumnja se da trenutno postoje dve grupe beta testara. :) Prva grupa je manja i oni prvi dobijaju pečeve itd. Pretpostavlja se da su njima serveri otvoreni 24h.
Druga grupa smo mi ostali koji dobijemo peč malo kasnije i serveri su otvoreni samo u zakazano vreme.

Nema sta da se sumnja, to ti pise i na forumu. U subotu pustaju u test Ferari California. Ne znam da li su ubacili i self-igniting feature :)
A bice i neki terenac, za ispred kafica.

Oni ključeve šalju samo ako se prijaviš i ako te odaberu.
O kakvim legalnim ili nelegalnim ključevima ti pričaš, ja nemam pojma.
Pa baš o tome pričam. Čovek lepo pita da li može da se dobije ključ a ti ne može.:trust:
O prijavljivanju kao (jedinom) načinu dobijanja ključa ni reči. To je dezinformisanje.:wave:
I ne mislim da je toliko teško dobiti ključ. Jako puno ljudi znam od ranije koji su ga dobili.

Poslednja izmena:
Sumnja se da trenutno postoje dve grupe beta testara. :) Prva grupa je manja i oni prvi dobijaju pečeve itd. Pretpostavlja se da su njima serveri otvoreni 24h.
Druga grupa smo mi ostali koji dobijemo peč malo kasnije i serveri su otvoreni samo u zakazano vreme.

meni su 24h otvoreni serveri,upravo ide update neki od 572 mb :)

Pre pola sata mi je stigao closed beta invite.Jupiiiii

spremite se :D

"Ferrari Unlocked and Exclusive item of clothing!

Save the date! This Saturday from 9AM to 1PM PDT (16:00 to 20:00 GMT) we will be featuring one of Ferrari’s cars for all of you Beta testers. "

Zaboravio da pomeneš da dobijamo i jednog terenca.
Subotom od 18 do 22h. Savršeno vreme i za porodične ljude koji ne izlaze subotom i za omladinu koja izlazi posle 23h...:D

I meni je stigao kljuc prije neki dan, instaliram igru aktiviram kljuc i kad kliknem shortcut da udjem u igru ne desava se nista, cak ni u procesima igre nema. U cemu je problem da ne zna ko?

Jel postoje odredjeni dani/vremenski termini za igranje bete ili ja imam neki problem?

Instalirana je igra bez problema...startujem, klik na start i izbaci mi "Invalid Product key"...
A po pritisku na OK izbaci da Offline mode nije dozvoljen u beti...

Imao ko sl. problem?

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 41
  • 02.jpg
    02.jpg
    70.1 KB · Pregleda: 40
Jel postoje odredjeni dani/vremenski termini za igranje bete ili ja imam neki problem?

Instalirana je igra bez problema...startujem, klik na start i izbaci mi "Invalid Product key"...
A po pritisku na OK izbaci da Offline mode nije dozvoljen u beti...
Imaju svi, kad nije beta seansa. Termini se objavljuju dan dva unapred na zvaničnom forumu, danas samo što nije počela, po našem vremenu od 18 do 22. Kad serveri nisu aktivni, svima se javlja 'invalid key', čak ti je to objašnjeno u louncheru.

Imaju svi, kad nije beta seansa. Termini se objavljuju dan dva unapred na zvaničnom forumu, danas samo što nije počela, po našem vremenu od 18 do 22. Kad serveri nisu aktivni, svima se javlja 'invalid key', čak ti je to objašnjeno u louncheru.

radi...radi :banana:

samo sam izbrisao save folder...prijavio se opet po startu igre i sve je ok

radi...radi :banana:

samo sam izbrisao save folder...prijavio se opet po startu igre i sve je ok

Aaaa to, jeste, imao sam i ja isti problem. Corumpirani save game, ili izbrišeš folder pa jovo nanovo ili radiš backup (kao i u prvom delu) dobro što se to javilo još u beti, valjda će to da srede na vreme.

meni pise Game servers available ? ili to nije to ?:)

Poslednja izmena:
Obicno je samo subotom,koliko sam uspeo da provalim.Najave par dana ranije kada ce ponovo aktivirati servere,videces kad pokrenes launcher.

Poslednja izmena:
Juče i prekjuče su bila dva kraća testiranja i mogu vam komotno reći da stvari idu nabolje, primetno. Osećaj u vožnji je sve bolji i bolji i ako nastave u ovom pravcu, za par nedelja bi stvar mogla da legne na mesto.
Takođe mi se čini da su radili i na optimizaciji, juče nisam primetio nakakva kočenja u naseljima kao ranije.
Sve u svemu, za sad sam zadovoljan kako stvari teku. :wave:

Sad se priča da igra izlazi u ferbruaru ili martu....

Jel zna neko kada je sledeci termin za igranje?Ako sam dobro razumeo treba da pocne danas oko 1 sat po nasem vremenu pa sve do petka, po 4 sata!Neka me neko ispravi ako gresim!

Serveri su otvoreni moze da se igra!!!

do petka, od 14 do 18 po našem vremenu. Takođe u subotu, od 22 do 02h.

Najzad i ja dobih poziv za ovaj dogadjaj.Cini mi se da su dosta stvari ispravili u igri,jos samo da porade malo na optimizaciji.Da li igra podrzava joypad i koji?Imam dva Jetiona,ali ni jedan ne funkcionise u igri.Jedan je imitacija Xbox360 kontrolera koji u svim igrama radi kako treba.Ima li nacina da se natera da radi?

Ljudi koji su vam nickovi u igri,da vas dodam u friend listu,pa da odvezemo po koju,malo krstarimo ostrvom,trosimo pare na kocku i alkohol:)

gavran,a prepoznaces me po ovome::

testdrive22010103115222.png

testdrive22010103115224.png

:wave:
p.s. molim da neko stavi ovo u spojler,opet sam zaboravio kako se to radi.:D

Vrh Dno