wroomster
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.07.2007
- Poena
- 320
Nemoj da širiš dezinformacije, naravno da može, ali legalno. Ne mogu da verujem da je jedan ozbiljan moderator podrazumevao da je čovek mislio na nelegalni ključ...:S:Za sada ne.
Nemoj da širiš dezinformacije, naravno da može, ali legalno. Ne mogu da verujem da je jedan ozbiljan moderator podrazumevao da je čovek mislio na nelegalni ključ...:S:Za sada ne.
Nemoj da širiš dezinformacije, naravno da može, ali legalno. Ne mogu da verujem da je jedan ozbiljan moderator podrazumevao da je čovek mislio na nelegalni ključ...:S:
Pa baš o tome pričam. Čovek lepo pita da li može da se dobije ključ a ti ne može.:trust:Oni ključeve šalju samo ako se prijaviš i ako te odaberu.
O kakvim legalnim ili nelegalnim ključevima ti pričaš, ja nemam pojma.
Pa baš o tome pričam. Čovek lepo pita da li može da se dobije ključ a ti ne može.:trust:
Sumnja se da trenutno postoje dve grupe beta testara.Prva grupa je manja i oni prvi dobijaju pečeve itd. Pretpostavlja se da su njima serveri otvoreni 24h.
Druga grupa smo mi ostali koji dobijemo peč malo kasnije i serveri su otvoreni samo u zakazano vreme.
Pre pola sata mi je stigao closed beta invite.Jupiiiii
Imaju svi, kad nije beta seansa. Termini se objavljuju dan dva unapred na zvaničnom forumu, danas samo što nije počela, po našem vremenu od 18 do 22. Kad serveri nisu aktivni, svima se javlja 'invalid key', čak ti je to objašnjeno u louncheru.Jel postoje odredjeni dani/vremenski termini za igranje bete ili ja imam neki problem?
Instalirana je igra bez problema...startujem, klik na start i izbaci mi "Invalid Product key"...
A po pritisku na OK izbaci da Offline mode nije dozvoljen u beti...
Imaju svi, kad nije beta seansa. Termini se objavljuju dan dva unapred na zvaničnom forumu, danas samo što nije počela, po našem vremenu od 18 do 22. Kad serveri nisu aktivni, svima se javlja 'invalid key', čak ti je to objašnjeno u louncheru.
radi...radi :banana:
samo sam izbrisao save folder...prijavio se opet po startu igre i sve je ok
:S: Danas nema testingaOpet ne radi!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari