Hvala.To i radim, ali da li vaš WD čita sub titlove. U specifikaciji piše da čita, ali ne čita.
Video sam da su neki ljudi imali problema sa subtitlovima - i ja sam mislio da imam problem ali sam onda provalio da moram da (kad pustim film i nazovem subtitl isto kao i .avi fajl) odem u options (na daljinskom), pa na subtitles, pa da stisnem enter. Nece da ih prikazuje automatski (ili sam ja negde nesto lose podesio). Probajte ovo pa javite.
po meni je nedostatak sto prevod stoji na 1/3 ekrana odozdo, pa ga strelicama gore/dole na daljinskom "stelujem" polozaj. levo/desno je subtitle shift +/- 100ms
Ja sam kupio u Hellas-u, sada je 15.799,00din.Da li moze neko da mi napise gde je do sad najpovoljnije nasao da se kupi WD live TV?
Ne bih da me pljackaju za 18 000 u CT-u.
Kad sam pitao za nešto novo mislio sam na najvu nekog novog firmwarea.
Pa ne zna se kada izlazi nova verzija jer se dosta ljudi zali na bagove u betama. Problem pravi novi Sigma SDK, koji je je neophodan za DVD menije.
Kod mene je bio problem kada sam upalio WD, rezolucija se sama od sebe prebacila sa 1080p na 720p, pa sam morao stalno da idem u podesavanja i da vracam. U najnovijoj beti je konacno i to ispravljeno, bar meni, jer koliko citam neki jos uvek imaju problema s tim.
I konacno je dodata podrska za header removal compression, znaci, sad ima i slike i tona kod mkv-ova koji su muxovani sa mkvmerge 4.1 ili novijim.
Pa zar to nisu izbacili firmware , za popcorn vidim da jesu ...Pa ne zna se kada izlazi nova verzija jer se dosta ljudi zali na bagove u betama. Problem pravi novi Sigma SDK, koji je je neophodan za DVD menije.
Kod mene je bio problem kada sam upalio WD, rezolucija se sama od sebe prebacila sa 1080p na 720p, pa sam morao stalno da idem u podesavanja i da vracam. U najnovijoj beti je konacno i to ispravljeno, bar meni, jer koliko citam neki jos uvek imaju problema s tim.
I konacno je dodata podrska za header removal compression, znaci, sad ima i slike i tona kod mkv-ova koji su muxovani sa mkvmerge 4.1 ili novijim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari