Šta je novo?

WD TV Live

Moja spravica neće da čira sub titlove. Ima li neki lek ili čaj pa da proradi i ovo?

ako nece da cita, prebaci ih u srt? sa subtitleworkshop - otvoris fajl, save as i izaberes SubRip (*.srt)

..... ili potrazi po sajtovima za titl,...moguce je naci u raznim verzijama,..mada ne bi bilo lose da savladas subtitleworkshop,...mali program,ne tezak,a onda mozes da radis s titlovima sta zelis,..ako zuri,kasni,boja,velicina,sve zivo ...:crash:

Hvala.To i radim, ali da li vaš WD čita sub titlove. U specifikaciji piše da čita, ali ne čita.

Hvala.To i radim, ali da li vaš WD čita sub titlove. U specifikaciji piše da čita, ali ne čita.

mislim da moj live ne otvara(ne vidi) sub. titl,...cini mi se,imao sam jedan ili dva puta,..al meni ne otvara.Sledeci :) ?

Ili jednostavno nemojte skdiati prince of persia i ostale filmove od scenskih grupa koje imaju bukvalno 2 grama mozga i idalje koriste mkv gui 3.4 umesto 4.0 koji je ko zna od kad izasao

sta cemo mi pilici, snalazimo se kako umemo :D

......tad su to bili jedini rapid linkovi,za koji imam premijum,.sve ostalo su .... i kako da ne skinem,.. :crash:

moze jedno pitanje na brzaka,dakle nisam citao prethodne postove,naravno citacu ih,ali sledece ako moze:wdtv prikljucujete za tv i za ruter ,u njega ubadate externi hd,pitanje>da li na tv-u mozete videti sve diskive koji su u kucï po raznim desktopovima i laptopovima naravno vezani na internet i sto me jos vise interesuje, da li oni,ti razni laptopovi po stanu mogu da vide i koriste mediju sa tog prikljucenog eksternog hd-a.Bio bih zahvalan na odgovoru,pa da krenem sa citanjem.thnks.

da (ako su sherovani) i da.

Hvala iznogudu na brzom odgovoru...u ***,pa onda je ovo super stvar...znaci(aj jos jednom da potvrdim na prakticnom primeru) moguce je da se jedan film gleda na tv a drugi u drugoj sobi na laptopu sa istog ,ovog eksternog,ubodenog u wdtv??

tako je...
mogao bi da gledas filmove i na vise racunara, samo je pitanje mreze - kabl ili wireless, koliki transfer moze da se ostvari...
u proseku Divx je oko 1MB/s tako da bi realno preko kabla mogao da pustis 10 filmova na 10 racunara bez seckanja :D

ok,much obliged...cujemo se opet kad procitam ove postove :)

procitao ja sve.Znaci sprava je vrh ali me nevira cena kod nas u poredjenju sa vani...smislicu vec nesto.A i onako treba da kupim prvo eksterni hard ...moze neke preporuke,vidim bilo je reci o gumiranom transcend ali mi se ne svidja jer je samo 500,mada je mali i zgodan za nosenje ,ako zelim nesto da skinem kod prijatelja.Mozda su bolji wd na pr wdbaau0010hbk-eesn 1tb oko 9000rsd nije mnogo veliki ali je kilo tezak...ima i neki freecom xs malo je manji i 250gr....sta uzeti

nije ovo tema za to... imas podforum Sta kupiti, pa baci pogled tamo sta ljudi preporucuju...

moj glas za TRANSCEND
...sta god da kupis neces se pokajati

uzeo danas transcend antischok od 500 za 7700rsd.Mogu odmah da ga koristim na mom lgld550 posto mu je otkljucan usb za filmove.Za wdtvlive cu malo da pronjuskam,vec sam video da na ebay.de ima za oko 100e...ako neko zna gde u Nemackoj ili Austriji ima jeftin...nije mi problem da mi se donese,ima ko

Razmišljao sam da li da kupim ovo pa sam rešio da sačekam elements play, trebalo bi da se pojavi kod nas za ~ mesec dana, verujem da će cena biti slična onoj koja se dobije za tv live + hdd, a dobija se kompaktan uređaj.

Šteta što neće imati wifi i ostalo, ali možda neka novija verzija...

Poslednja izmena:
novo? pa Novi Sad, Nova Pazova, Novi Beograd... :p :D
salim se, u kom smislu novo?

izasao je brad-cc za Live+...

Kupio sam ovu igrackicu i za sad sam manje vise zadovoljan. Gledamo/slusamo sve sa mreze bez problema. Video sam da su neki ljudi imali problema sa subtitlovima - i ja sam mislio da imam problem ali sam onda provalio da moram da (kad pustim film i nazovem subtitl isto kao i .avi fajl) odem u options (na daljinskom), pa na subtitles, pa da stisnem enter. Nece da ih prikazuje automatski (ili sam ja negde nesto lose podesio). Probajte ovo pa javite.

Inace, smeta mi samo jako lose odradjene "playliste". Ne mogu da pravim playlistu sa samog uredjaja nego moram sve da napravim unapred na racunaru pa tek onda. Ne mogu, recimo, da browse-ujem kroz share-ovani hard disk sa muzikom i kliknem neko dugme da mi bude npr enque i da stavi tu pesmu sledecu da se svira, nego sve mora sekvencijalno :(. Mozda moze sa custom firmware-om?

sto se prevoda tice, nece da cita .sub ekstenziju...
takodje, mozes da nazoves razlicite verzije prevoda: film.srb.srt, film.eng.srt i onda preko Subtitle opcije u meniju da menjas prevode.
kada gledam sa zenom film, gledamo engleski titl - a kada dodje drustvo, onda srpski.
inace, posto je eng < srb, onda uvek prvo pusti engleski prevod.

po meni je nedostatak sto prevod stoji na 1/3 ekrana odozdo, pa ga strelicama gore/dole na daljinskom "stelujem" polozaj. levo/desno je subtitle shift +/- 100ms

muziku ne slusam preko plejera, pa za playliste ne znam da pomognem :D

Video sam da su neki ljudi imali problema sa subtitlovima - i ja sam mislio da imam problem ali sam onda provalio da moram da (kad pustim film i nazovem subtitl isto kao i .avi fajl) odem u options (na daljinskom), pa na subtitles, pa da stisnem enter. Nece da ih prikazuje automatski (ili sam ja negde nesto lose podesio). Probajte ovo pa javite.

Meni prikazuje automatski. U Settings > Video Settings > Subtitle default treba da je on. Mozda tebi to nije ukljuceno pa zato nece.

po meni je nedostatak sto prevod stoji na 1/3 ekrana odozdo, pa ga strelicama gore/dole na daljinskom "stelujem" polozaj. levo/desno je subtitle shift +/- 100ms

Najnoviji beta firmware-ovi snimaju polozaj prevoda, tako da kada jednom namestis sa strelicama, ostane uvek tako.

Da li moze neko da mi napise gde je do sad najpovoljnije nasao da se kupi WD live TV?
Ne bih da me pljackaju za 18 000 u CT-u.

Da li moze neko da mi napise gde je do sad najpovoljnije nasao da se kupi WD live TV?
Ne bih da me pljackaju za 18 000 u CT-u.
Ja sam kupio u Hellas-u, sada je 15.799,00din.
Ali ako imaš mogućnosti vani je oko 100 evra.

Kad sam pitao za nešto novo mislio sam na najvu nekog novog firmwarea.
Inače spava je mrak. Ja je nikako ne isključujem, non stop je upaljena, nadam se da to ne smeta?

Kad sam pitao za nešto novo mislio sam na najvu nekog novog firmwarea.

Pa ne zna se kada izlazi nova verzija jer se dosta ljudi zali na bagove u betama. Problem pravi novi Sigma SDK, koji je je neophodan za DVD menije.
Kod mene je bio problem kada sam upalio WD, rezolucija se sama od sebe prebacila sa 1080p na 720p, pa sam morao stalno da idem u podesavanja i da vracam. U najnovijoj beti je konacno i to ispravljeno, bar meni, jer koliko citam neki jos uvek imaju problema s tim.
I konacno je dodata podrska za header removal compression, znaci, sad ima i slike i tona kod mkv-ova koji su muxovani sa mkvmerge 4.1 ili novijim.

Pa ne zna se kada izlazi nova verzija jer se dosta ljudi zali na bagove u betama. Problem pravi novi Sigma SDK, koji je je neophodan za DVD menije.
Kod mene je bio problem kada sam upalio WD, rezolucija se sama od sebe prebacila sa 1080p na 720p, pa sam morao stalno da idem u podesavanja i da vracam. U najnovijoj beti je konacno i to ispravljeno, bar meni, jer koliko citam neki jos uvek imaju problema s tim.
I konacno je dodata podrska za header removal compression, znaci, sad ima i slike i tona kod mkv-ova koji su muxovani sa mkvmerge 4.1 ili novijim.

Jel misliš na Release 1.02.21 od marta.

Pa zar to nisu izbacili firmware , za popcorn vidim da jesu ...
Header compression je najveca moguca gluopst ... stedi 2 mb na 20gb.... Oni koji encoduju (muxuju) filmove treba da iskljuce header compreison ( to je 2 klika misem).. TO nije obavezno vec samo deafult od 4.1

a i skidanje header procetciona traje 2-3 minuta :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno