Šta je novo?

PES 2011

volio bi neko da mi pomogne oko keya bas se pomucih i nidje da ga nadjem,posto cekam original verziju stize mi u petak volio bi da do tad igram sa drugovima,pa ako neko ima taj key ili zna dje da ga nadjem :crash:,a posto je odje zabranjena piraterija da mi nekako pvt da to.... Hvala unaprijed :banana:

Kako nemaš 1680x1050 rezoluciju? Pa ja u njoj igram

Pih,malopre sam bzv. instalirao i F1,nema ni tamo moja native rezolucija.Izgleda da prso drajver za monitor jer inace win7 baguje sa ovim monitorom i drajverom te moram da stavljam neki modifikovani drajver sa neta :/// Smor...

Pih,malopre sam bzv. instalirao i F1,nema ni tamo moja native rezolucija.Izgleda da prso drajver za monitor jer inace win7 baguje sa ovim monitorom i drajverom te moram da stavljam neki modifikovani drajver sa neta :/// Smor...

Probaj da izbaciš taj driver. Win7 bi trebao da ga podržava u potpunosti. Takodje instaliraj najnovije drivere za grafu.:wave:

volio bi neko da mi pomogne oko keya bas se pomucih i nidje da ga nadjem,posto cekam original verziju stize mi u petak volio bi da do tad igram sa drugovima,pa ako neko ima taj key ili zna dje da ga nadjem :crash:,a posto je odje zabranjena piraterija da mi nekako pvt da to.... Hvala unaprijed :banana:

proveri nfo...

Samo jos neki chants patch da zameni ono americko retardirano "defence, defence..."

Moze valjda da se edituje da njih dvojica budu tamo gde treba ? Ili od ove godine nema te opcije ? Ja skidam, jos nisam proverio.

Ja sam se smorio :(

I ove godine je bolji demo!?

Zašto su ubrzali igru koj djavo kad je bila brzina odlična u demou?

I opet All Caps on!

Poslednja izmena:
Imash da podeshavash game speed u meniju negde...

Da li je neko provalio kako da se ukljuchuju taktike tipa ofsajd zamke? Nashao sam gde da podesim ali nisam provalio kako da namestim da budu manuelne (L2 + X, O, Kvadrat i trougao)

Da li je neko provalio kako da se ukljuchuju taktike tipa ofsajd zamke? Nashao sam gde da podesim ali nisam provalio kako da namestim da budu manuelne (L2 + X, O, Kvadrat i trougao)

Nije vise na L2 nego na Select.

Na Select??? Shto li im je to trebalo???

Zato sto je sad recimo na L2 + X manual pas..

Pa opet bezveze, nije baš prijatno kad treba da se napravi ofsajd zamka pa brčkam po select u sred utakmice :D

Moze valjda da se edituje da njih dvojica budu tamo gde treba ? Ili od ove godine nema te opcije ? Ja skidam, jos nisam proverio.

Ima naravno. Konami ima toliko problema sa licencama, da jednostavno mora da dozvoli svaki mogući vid editovanja. Ja ne mogu a da ne steknem utisak da oni lavovski deo posla ostavljaju korisnicima, u FIFA je Ibra već u Milanu, Krasić u Juventusu i slično.

Imash da podeshavash game speed u meniju negde...

Nažalost, izbacili su -1 i -2 brzine iz game speed, ostale su samo +1 i +2 za ubrzavanje. Meni je default OK, mnogo je sporiji od PES 2010.

Poslednja izmena:
Lele kuku riknjava mi gejmpad :crash:
Jel moze da se zameni levi i desni analog, pocinje da mi koci, skripi i glavi se?
U pitanju je sony dualshock2.

Naidjoh na jedan jako cudan problem.Kad god pokusam da izlecim igru,dll fajl nece da se kopira,sistem kaze da nece da ga procita.Koji god lek da skinem sa neta,rar prijavi da je osteceno pakovanje?!Nekako sam uspeo na kraju da pokrenem PES,ali onda posle 2h opet nece da e pokrene,tj za sekundu ga ubaci i izbaci iz procesa?!O cemu se radi ovde?

Poslednja izmena:
Da li moze neko da mi kaze ili da link za neke nove fore u ovom pesu?

Ljudi koju to vi verziju igrate kad se žalite što Ibrahimovic i Robinju nisu u Milanu???

Ja sam juče bušio ortaka sa Ibrom, Imate PESEdit patch koji je izašao isti dan kad i Švapska verzija pes-a.

A što se tiče brzine, ja ne znam šta bi ste vi hteli, da se vuku kao babe po terenu, meni je podešeno na 0 i sasvim mi odgovara.
Problem sa AI-jem stoji, takodje stoji i problem sa NO FAUL BUG, ali sve ovo drugo što navodite, to je sve glupost. Možeš misliti sad se ingame taktika menja sa select, pa šta!!!

Skinuh i ja torrenta posle dva dana...

Utisci u odnosu na demo posle JEDNOG meča (protiv AIja). Ovako:

- intro glup do bola, čak prikazuje golmane u svoj njihovoj gluposti
- meniji kao u demou, izgledaju i rade super, sve logično raspoređeno, ocena 5+
- default timovi su blagi užas i imam osećaj da je Option fajl od januara 2010...
- brzina igre je uvećana
- lopta je skakutavija
- igrači su više kao u 2008 nego što su bili u demou, znači ono proklizavanje, klizanje trt mrt
- dueli su svedeni na minimum i čini mi se da ima prolaska kroz igrača
- faulovi se sviraju svake prestupne godine (drastična promena u odnosu na demo) što čini fudbal jako pesolikim tj. ping-pong
- kretanje mi se čini u manje od stepeni koliko je bilo u demou (navodno 360), animacije seckavije nego u demou, više liči na stari PES
- komp gluplji nego u demou
- golmani možda za nijansu bolji
- grafika ista ili možda čak i lošija (izmišljeni dresovi, loše dočarana kiša su doprineli utisku)
- sama igra je dosta lakša za igranje
- potreba za driblinzima ne postoji pošto faulova nema, samo odmaže driblanje
- šutiranje kao ranije, lopta leti kao zmaj sve zajedno prosto ko pasulj i nimalo hardcore kao DEMO
- dodavanje isto, tvoji saigrači isto glupi
- generalno se lako igra ko svaki PES osim 2010 i 2011 DEMO
- odbrana se lako igra jer se drži X dok ne uzmeš loptu jer faulova nema
- igrači se manje umaraju i može da se siluje pritisak
- napadači su dosta brži nego u demou i nema potrebe za driblanjem kada imaš brzog napadača, samo drži pravac i eto centaršuta...

Zaključak: popustili pod pritiskom, nije loše bolje nego prošle godine i to dosta ali korak nazad u odnosu na DEMO IMHO.

@maremas:

Ono o čemu si ti pričao, obigravanje oko lopte se radi preko neke komande sigurno nije default tako. Desilo mi se jednom na utakmici i baš sam nešto driblao u tom trenutku. Sigurno uradiš nešto da bi tako prilazili lopti.

Svake godine ista prica, "losija full verzija od demo-a"... To mi ne ide u glavu nikako, bukvalno svaki put isto. Pa zar je situacija sa demoima takva? Ja jos nisam naisao na demo neke igre a da je bio bolji od full verzije. Izgleda da to vazi samo za PES. :D

Skinuh i ja torrenta posle dva dana...

Utisci u odnosu na demo posle JEDNOG meča (protiv AIja). Ovako:

- intro glup do bola, čak prikazuje golmane u svoj njihovoj gluposti
- meniji kao u demou, izgledaju i rade super, sve logično raspoređeno, ocena 5+
- default timovi su blagi užas i imam osećaj da je Option fajl od januara 2010...
- brzina igre je uvećana
- lopta je skakutavija
- igrači su više kao u 2008 nego što su bili u demou, znači ono proklizavanje, klizanje trt mrt
- dueli su svedeni na minimum i čini mi se da ima prolaska kroz igrača
- faulovi se sviraju svake prestupne godine (drastična promena u odnosu na demo) što čini fudbal jako pesolikim tj. ping-pong
- kretanje mi se čini u manje od stepeni koliko je bilo u demou (navodno 360), animacije seckavije nego u demou, više liči na stari PES
- komp gluplji nego u demou
- golmani možda za nijansu bolji
- grafika ista ili možda čak i lošija (izmišljeni dresovi, loše dočarana kiša su doprineli utisku)
- sama igra je dosta lakša za igranje
- potreba za driblinzima ne postoji pošto faulova nema, samo odmaže driblanje
- šutiranje kao ranije, lopta leti kao zmaj sve zajedno prosto ko pasulj i nimalo hardcore kao DEMO
- dodavanje isto, tvoji saigrači isto glupi
- generalno se lako igra ko svaki PES osim 2010 i 2011 DEMO
- odbrana se lako igra jer se drži X dok ne uzmeš loptu jer faulova nema
- igrači se manje umaraju i može da se siluje pritisak
- napadači su dosta brži nego u demou i nema potrebe za driblanjem kada imaš brzog napadača, samo drži pravac i eto centaršuta...

Zaključak: popustili pod pritiskom, nije loše bolje nego prošle godine i to dosta ali korak nazad u odnosu na DEMO IMHO.

Druže, ako ti sve ovo možeš da zaključiš posle samo JEDNE odigrane utakmice onda Konami treba da razmisli o promeni svog stručnog kadra.:S:

Pa pazi, odigrao sam dosta utakmica PES 2011 DEMO i mogu veoma lako da uočim razlike jer ih ima. Jednostavno neke stvari koji mi ni u ludilu nisu prolazile u demou ovde prolaze, sudija je svirao samo jedan faul na celom meču i to za protivnika. Gurkanja igrača i nije bilo nešto spec. jer za tim stvarno nema potrebe. Ovaj PES se igra: dodaj napred, dodaj levo, dodaj desno, vrati u sredinu ili idi na centaršut i šutiraj nogom ili glavom. Nikakva taktika nije potrebna, samo zdrav razum. Smem da se kladim da neću videti one golove koje sam postizao u demou, ono kada odbrambeni vuče mog s leđa a on je nekako jedva ubacuje u gol dok je golman na krivoj nozi. Svaki put kada sam šutnuo bila je bomba, čak i kad sam ubacio visoku moj igrač se bacio na volej brzinom aviona i šutnuo ekstraprecizno u rašlje sa nekih 35 metara, mislim stvarno...

Zaboravio sam da spomenem engleske komentatore koji su bože sačuvaj. Mislim da nikada nisu bili gori. Bolje Strajnića da su stavili da prenosi meč...

Pa pazi, odigrao sam dosta utakmica PES 2011 DEMO i mogu veoma lako da uočim razlike jer ih ima. Jednostavno neke stvari koji mi ni u ludilu nisu prolazile u demou ovde prolaze, sudija je svirao samo jedan faul na celom meču i to za protivnika. Gurkanja igrača i nije bilo nešto spec. jer za tim stvarno nema potrebe. Ovaj PES se igra: dodaj napred, dodaj levo, dodaj desno, vrati u sredinu ili idi na centaršut i šutiraj nogom ili glavom. Nikakva taktika nije potrebna, samo zdrav razum. Smem da se kladim da neću videti one golove koje sam postizao u demou, ono kada odbrambeni vuče mog s leđa a on je nekako jedva ubacuje u gol dok je golman na krivoj nozi. Svaki put kada sam šutnuo bila je bomba, čak i kad sam ubacio visoku moj igrač se bacio na volej brzinom aviona i šutnuo ekstraprecizno u rašlje sa nekih 35 metara, mislim stvarno...

Zaboravio sam da spomenem engleske komentatore koji su bože sačuvaj. Mislim da nikada nisu bili gori. Bolje Strajnića da su stavili da prenosi meč...

Ma izgubili su ceo koncept sa onom promenom osetljivosti igrača na oduzimanje lopte. O tome bruji ceo net, da su se neki likovi žalili na preterano lako fauliranje, pa su zbog toga sve upropastili. Ali nadam se da će sa nekim zvanicnim patch-om to popraviti.

i ja da zakljucim da je stvarno losa igra,odgledao sam intro, mislim usao sam samo u meni i stvarno mi se ni ne igra ovaj odvartni pes tako da nisam ni ukljucio samu igru, ma igracu fifu ko svaki normalan covek koji voli fudbal... oh boze...

PS
prave igrace ocekujem na netu od 08.10....

Nisam rekao da je loša i stvarno nema potrebe za sarkazmom.

Vrh Dno