Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Probao sam taj njegov rom, baš loše radi na i9000 international, ja čekam da Cyanogen odradi rom za Galaxy S, već je u developmentu. :)

Cyanogen romovi su zakon, baš pre neki dan ubacih ga u htc magic, i prilično je upotrebljiv iako se radi o prilično starom uređaju, na kome su rekli da froyo nema šanse da radi...

Trenje, kaže li se kad će? Videh da će podržavati fastboot, ma extra su...

Mislim da neće biti release Eclaira, već samo Froyo-a, a kad će Froyo to niko ne zna, uzeo sam telefon zato što su rekli da će u septembru, a evo za 2 dana kraj septembra i još nema ni tačnog datuma kada će izaći.

Nisam pratio šta radi Cyanogen. Dokle se stiglo i najvažnije, da li on ima drajvere :eyebrows: ? Iskreno mislim da samo on može da nas spase :)

ej, dajte neki link na PM od toga sto cyanogen radi :)

ja na MODACO forumu trazio u podsekciji GALAXY S razne romove, al tamo cackaju razni ljudi (nekia PAUL itd...)

fala

A jel ima za mene leka sto se tice lag fixa.Ovaj vipovac izgleda otporan na odina
I rootovanje.Mnogo mi stuca i vec me po malo nervira.Hoce li se
ovo ispraviti sa novom verzijom 2.2

cek imas 2, ili 4 mrtvaka padaju pod garanciju?
vidim da nisam jedini baxuz ovde :)
4 mrtvaka...ne znam koliko ih padaju po garanciju. Rekli mi oviiz VIP donesite da pogledamo. U prevodu, dodji da ti uzmemo fon posaljemo ga u servis pa ti decko cekaj. Dobicu zamnski telefon vsrovatno neki iz 1967...zasto sve mora naopako...

E kad se logujem na Bench sa moba izbacuje mi poruku 'this forum is Android native' i salje me na market za tapatalk. Da li to znaci da tapa moze da ss koristi za bench?

A jel ima za mene leka sto se tice lag fixa.Ovaj vipovac izgleda otporan na odina
I rootovanje.Mnogo mi stuca i vec me po malo nervira.Hoce li se
ovo ispraviti sa novom verzijom 2.2

Jedino kako mozes da vidis da li si lagfix lepo instalirao jeste da uradis quadrant test. Bez lagfixa rezultat ti je oko 700-800, a sa lagfixom 1700-1900

Trenje, sta kazes na ovo, nema sta, culi su nas oci benchmarka...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Koji sam ja maler u pm...dva mrtva pixela...jel ce uvaziti garanciju?

Edit: sad videh nije dva nego 4...koji smor, mnogo sam se iznervirao sad

cek imas 2, ili 4 mrtvaka padaju pod garanciju?
vidim da nisam jedini baxuz ovde :)

ju ju ju ju ju ju :I

jel moguce?

pa kako? sta? :/
onda ocigledno velike sanse su da i mene isto strefi :/

ono, od 10 u ovoj temi sto pise sa galaxyS-om, 2 falsha.... 2/10 nije malo :(

ajde, momci,nadam se da niste ispustali,da ga pazite/mazite/ i da cete da sredite jer ja sam se zaljubio u ovaj telefon (jedini telefon u zivotu koji mi se ovoliko svideo <3)

ma kakvi....budim se jedno jutro i s obzirom da opazam bas detalje izvalim mrtav pixel xD
e tog dana mi je prvi i jedini put pao fon, skliznuo mi iz ruke dok sam fotkao neki materijal za ispit :)
prilicno je zaebano kada pazis i mazis telefon i onda ti ispadne...bad karma

ccc....ajde brzo da brisemo ovo, prikrivamo detalje da ne bi u temi "Samoled vs Retina" imali da nam uzmu za zub ;D

p.s. nema veze, nek uzmu,podnecemo to MOMACKI :)

ma da, retina ima toliko pixela da i da ti rikne 20 njih ti to ne bi mogao da izvalis xD
ceasare, ae javi sta je bilo, i pitaj koliki je minimum mrtvih za reklamiranje posto sise meni nisu hteli da kazu

ju... postoji i minimum :I

ono... minimum je najmanje sto se vidi??!?!? ne? :I

ako moze da se vidi = SMETA MI (iako mi ne ometa sliku i txt, samo znanje da nije TIP-TOP = smeta)

Kod htc-a je 2 grupisana ili 4-5 ovako (razbacanih). Valjda je i kod Samsung-a slicna politika...

btw. pozdrav kolege :smoke:

ccc....ajde brzo da brisemo ovo, prikrivamo detalje da ne bi u temi "Samoled vs Retina" imali da nam uzmu za zub ;D

p.s. nema veze, nek uzmu,podnecemo to MOMACKI :)

Brisite bre ovo, ali - ODMA' !!! :D:D:D

Kod htc-a je 2 grupisana ili 4-5 ovako (razbacanih). Valjda je i kod Samsung-a slicna politika...

btw. pozdrav kolege :smoke:
Cekaj cekaj cekaj....

Ovo "kolege" mi sumnjivo....

Da nemas i ti pixel problem?

Cekaj cekaj cekaj....

Ovo "kolege" mi sumnjivo....

Da nemas i ti pixel problem?

Jok, nego mi stigao SGS...

@ Caesar: "odvrni" brightness na max i stavi neku skroz belu pozadinu - tako ces ih najlakse videti ("mrtve"). A za "zaglavljene" je sl. prica - brightness na max i skroz crna pozadina

Poslednja izmena:
pa nece bas na beloj, ali na svetlozelenoj ce sigurno da ih izvali

@ceasar - skini screen test sa marketa

Jedino kako mozes da vidis da li si lagfix lepo instalirao jeste da uradis quadrant test. Bez lagfixa rezultat ti je oko 700-800, a sa lagfixom 1700-1900

Ma ne mogu da ga rootujem ni da mu pristupim sa ona tri magicna dugmenceta.Izgleda je samsung doradio telefone i vise nema rootovanja.Jel neko zna kako...PLEASE!!!

Je l' sigurno dobro pritiskaš kombinaciju tastera?

Isključi telefon, drži volume up pa home (ništa ne puštaj) pa power i tek kada se pojavi ono "i9000" onda pustiš.

EDIT:

A ako stvarno neće onda odradi ovo:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785201

Pažljivo pročitaj sve pre nego što počneš da radiš.

Poslednja izmena:
Vrh Dno