Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

u stvari, evo gledam sada svoju garanciju, totalno nema veze sa ovom koju si postovao :)
nigde ne se spominje pretplatnik, garancija je totalno klasicna i obuhvata one osnovne stvari kao i za svaki uredjaj

jok, ostvarljiva je, kao sto rekoh par stranica unazad, banuo sam bio kod njih, devojka mi je rekla 'zao mi je, ali ako vi niste uzeli telefon moracete da ga reklamirate u servisu koji je naveden na garantnom listu i oni ce vam dalje srediti ako je telefon u garanciji, mi nemamo nista sa time'.

tako da...vip nece da uzme telefon, ali ovlasceni servis hoce jer garancija nije vipova, nego od uvoznika. u sustini je isto s*anje, da li cu dati vipu telefon pa da ga oni salju u servis ili cu direktno da dam ljudima u servisu.

Eto ti sad. Ni sve vipove garancije nisu iste.:zgran: Bar smo to saznali. Dakle pravilo ko prođe,prođe. Jesi li bio do tog ovlašćenog servisa???

nego, jel mogu nekako da sklonim onaj 'superuser permission', s obzirom da sam bio uzeo rutovan fon...mislim, jel ima veze kako je rutovan ili moram bas da to odradim onim postupkom kojim je telefon rutovan?

Skini sa marketa RyanZA OCLF. Lep programčić za lagfix koji u sebi ima unroot opciju. Startuj ga, daj mu dozvolu da pristupi systemu i klikni na unroot. To bi trebalo da obriše sve vezano za root na tvom telefonu.(najlakša varijanta)

nisam bio, sta da banem sa rutovanim fonom xD
ae slikacu garantni list prvom prilikom, nisam pri mobu trenutno....a nemam skener

bas oni znaju da je rootovan
a i ovo za bateriju nije istina, baterija je sastavni deo mobilnog telefona i ne moze da bude 30 dana garancija na nju, vec vazi ista garancija kao i za ceo telefon

meni pise 6 meseci od kupovine je garancija na bateriju, sluske i ostale gluposti koje idu uz fon :)

baterija nije glupost koja ide uz telefon, baterija je sastavni deo telefona, kao ekran ili mikrofon. znaci i na ekran imamo 30 dana garanciju :)

I kad kupuješ lap top, kažu ti da je na njega garancija god. dana a na bateriju 6 meseci, recimo.

E ovako posle dvodnevnog maltretiranja telefona da i ja dam svoj sud.Posto mi je ovo 3 android telefon mogu slobodno da kazem da je ovo jos daleko od funkcionalnog telefona.Onih 512mb se pojedu posle naj osnovnijih instalacija da telefon lici na nesta.Meni ostane max 200mb sto je vise nego dovoljno ali ubi me ovaj lagfix.Izgleda spadam u grupu koja je osudjena na ovaj 2.1 do izlaska froya 2.2.Telefon je buletproof ne mogu da ga cak ni rootujem al dobro nebitno necu da zakeram.Druga stvar koja me izludjuje je punjac i baterija.Punjenje preko 3h pa to je smesno da smesnije ne moze da bude 750ma za ovaj telefon...a baterija jedva dan.Il ga ja ubih il nije dostojna ovog hardvera.Pre njega sam koristio galaxy i7500 pa n900 smesno ili ne baterija je bila daleko jaca cak i na izvikanoj galaxiji i7500.To su bile uglavnom mane koje mi smetaju ostalo je vise nego na najvisem nivou.Izrada plastika al daleko od toga da je jeftina i lezi bolje u ruci od iphone 3g koji sam takodje imao u posedu dugo vremena.Ekran...sta reci treba ga uzivo videti prosto odmor za oci.Zvuk je vrhunski cak i sa ovim slusalicama koje dodju u paketu.Ukupna ocena 9/10 Od software preporucujem
1. rock player universal...Pusta sve zivo i ima nasa slova sto mi je jako bitno jer ga koristim kao player na poslu(povezan na lcd 32" preko video kabla)
2. perfect ring...podesavanje profila za zvuk
3. weather animation...
4. onoff widgetpack
5. vignette...extra kamera sa extra filterima
6. itd

Ps. Ako neko zna kako da izbacim foldere iz galerije i ostavim samo ove vezane za kameru nek kaze.Izbacuje mi neke slike koje ne znam ni gde ih je samo nasao :)

U app manageru clear-uješ default za handcent.
Hvala druze nasao sam.

Sto vise koristim launcherpro plus sve vise mi se svidja. Stvarno je funkcionalniji od tw. Jedino na tw su mi lepse ikonice...e sad pitanje za aplikacije u lp plusu kako da i sortiram onako kako ja hocu ili te opcije nema, nisam uspeo da je nadjem? On slaze po abecednom redu....

Evo da se pohvalim, uzeo sam Galaxy 16gb verziju! Ima garanciju u Fust radnji u Cirihu, ali nema veze, valjda nece biti potrebe za tim...Inace lik od kog sam uzeo vidim da radi sa telefonima, ima brdo telefona na limundu i dosta pozitivnih tako da kapiram da je ok. Nego jel koristi neko neku futrolu za ovo cudo i gde ima da se nabavi?

Evo da se pohvalim, uzeo sam Galaxy 16gb verziju! Ima garanciju u Fust radnji u Cirihu, ali nema veze, valjda nece biti potrebe za tim...Inace lik od kog sam uzeo vidim da radi sa telefonima, ima brdo telefona na limundu i dosta pozitivnih tako da kapiram da je ok. Nego jel koristi neko neku futrolu za ovo cudo i gde ima da se nabavi?

Jel' onaj iz Vilajnca ? Koliko si ga platio ?

Jeste taj, Nebojsa, 426e tacno. Jel ga znas?

Svi se bre oni znaju :p

Verujem :). Bog zna kako oni dobijaju te telefone, mada boli me uvo iskreno.

Ma salim se bre :D

Ma mislim izmedju prodavaca, preprodavaca...:) :), sve je to povezano, mobilna mafija! Prelazim mafiju II ponovo pa sam se nalozio :)

Skinuo sam Handcent i stvarno je dobar. Neko je vec ovde pomenuo ali ajde opet da pitam, ako stavim handcent kao default kako posle vracam na ovaj prvobitni?

e ja bio isto instalirao, nije los...samo nikako nisam mogao da namestim da se prikazuje CONTACT pics... :/

u obicnom default sms programu sve se slike vide,a ovde ne,iako sam cekirao LARGE CONTACT ICONS... :/

i da... drugo pitanje>>>> kako da disable-ujem T-COM animaciju na startUp-u telefona i pri gashenju? :)
to me malo nervira...hocu da mi bude DEFAULT ;D

handcent stavljas kao default samo kada ugasis u obicnom notifikacije....i obrnuto ako hoces da vratis.

trebalo bi da se prikazuju slike ako si ih linkovao za contact....ides tamo u phonebook, menu-> edit contact, i tu imas ikonicu za sliku, 'kliknes' na nju i odaberes sliku. ako si odradio vec ovo onda ne znam zasto ti baguje :) (pod uslovom da si enable-ovao tu opciju za avatare u handcentu)

Nego jel koristi neko neku futrolu za ovo cudo i gde ima da se nabavi?
Imas par strana unazad odakle smo narucivali futrole...amazon co uk

e ja bio isto instalirao, nije los...samo nikako nisam mogao da namestim da se prikazuje CONTACT pics... :/

Ne znam kako, meni sve contact pics normalno pokazuje.

Jedina mana kod handcenta, ako se to moze nazvati mana, je sto nema message count na ikonici, nego samo ima za massage UNREAD count. Bilo bi extra...

znaci, nisam retard, sve sam enable-ova, i u obicnom sms-chateru imam kontakt slike,a u handcent-u nema...

po default-u treba da ima kao sto vidim,a meni cim sam instalirao (bez prethodnih podesavanja) nije bilo :/
sto znaci da nisam ja uticao na to da nema,nego neki bug...pokusacu reinstall

Jel ima opcija u handcentu da kada imas vise poruka od nekog contact-a da bubble poslednje poruke bude gore, a ne dole? Ne znam da li ste me razumeli, kada se dopisujete sa nekim on nove (poslednje poruke) stavlja na dno, a ove starije (predhodne) tera na gore. Jel moze negde u opcijama da se preokrene proces, tj da nove idu gore, a starije dole?

mislim da ne....nije da sam pokusao, samo ga bas dugo koristim i ne secam se da sam video takvu opciju

a-a...nema... :(
znam, to sam ja trazio i za iPhone...

igrao sam je danas 1,5h kada sam se bas smorio :)
otkida igra, odusevila me koliko je bolja od od one gameloftove verzije...mnogo je dobro odradjena

Nazad
Vrh Dno