jok, ostvarljiva je, kao sto rekoh par stranica unazad, banuo sam bio kod njih, devojka mi je rekla 'zao mi je, ali ako vi niste uzeli telefon moracete da ga reklamirate u servisu koji je naveden na garantnom listu i oni ce vam dalje srediti ako je telefon u garanciji, mi nemamo nista sa time'.
tako da...vip nece da uzme telefon, ali ovlasceni servis hoce jer garancija nije vipova, nego od uvoznika. u sustini je isto s*anje, da li cu dati vipu telefon pa da ga oni salju u servis ili cu direktno da dam ljudima u servisu.
nego, jel mogu nekako da sklonim onaj 'superuser permission', s obzirom da sam bio uzeo rutovan fon...mislim, jel ima veze kako je rutovan ili moram bas da to odradim onim postupkom kojim je telefon rutovan?
laptop moze da radi bez baterije, telefon neI kad kupuješ lap top, kažu ti da je na njega garancija god. dana a na bateriju 6 meseci, recimo.
Skinuo sam Handcent i stvarno je dobar. Neko je vec ovde pomenuo ali ajde opet da pitam, ako stavim handcent kao default kako posle vracam na ovaj prvobitni?
Hvala druze nasao sam.U app manageru clear-uješ default za handcent.
Evo ako nekog zanima konvertovanje videa za SGS
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=7458822
Evo da se pohvalim, uzeo sam Galaxy 16gb verziju! Ima garanciju u Fust radnji u Cirihu, ali nema veze, valjda nece biti potrebe za tim...Inace lik od kog sam uzeo vidim da radi sa telefonima, ima brdo telefona na limundu i dosta pozitivnih tako da kapiram da je ok. Nego jel koristi neko neku futrolu za ovo cudo i gde ima da se nabavi?
Skinuo sam Handcent i stvarno je dobar. Neko je vec ovde pomenuo ali ajde opet da pitam, ako stavim handcent kao default kako posle vracam na ovaj prvobitni?
Imas par strana unazad odakle smo narucivali futrole...amazon co ukNego jel koristi neko neku futrolu za ovo cudo i gde ima da se nabavi?
e ja bio isto instalirao, nije los...samo nikako nisam mogao da namestim da se prikazuje CONTACT pics... :/
mislim da ne....nije da sam pokusao, samo ga bas dugo koristim i ne secam se da sam video takvu opciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari